Nogometni klub Orebić

srijeda, 22.06.2011.

NK OREBIĆ - NK DUGOPOLJE VETERANI,2:5

Danas na igralištu Trstenica u Orebiću odigrana je prijateljska utakmica veterana ,gdje su se sastali NK Orebić i NK Dugopolje.Gosti su se pokazali kao dobra momčad te su Orebićanima nanjeli i treći poraz .Na utakmici se ozljedio igrač Orebića Matko Čepo te mu ovom prilikom želimo brz oporavak.

- 20:41 - Komentari (2) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 20.06.2011.

NK OREBIĆ - NK MEĐUGORJE VETERANI 4:5

Dana 17.06.2011 godine veterani NK Orebića gostovali su u Međugorju. U odličnoj utakmici jedne i druge momčadi te uz dosta golova Orebićani su doživili i drugi poraz . Poslje utakmice zajedničko druženje uz večeru priređeno im je u hotelu i ovom prilikom domaćinima se zahvaljuju na gostoprimstvu i revanšu u Orebiću . Igrači veterani NK Orebića nastvljaju sa igranjem i u srjedu 22.06.2011 godine u goste im dolaze sportski prijatelji iz NK Dugopolja.Utakmica je zakazana za 18,oo sati.

- 17:59 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ - HNK DUBROVNIK U-12 1:4

Dana 19.06.2011 godine na igralištu Trstenica odigrano je zadnje kolo nlađih kadeta u-12 .U prvoj utakmici sastali su se NK Orebić i HNK Dubrovnik rezultat 1:4 .Domaći igrači su stvarali šanse a gosti postizali zgoditke i na kraju visok poraz mladića NK Orebića. U drugoj utakmici sastali su se NK Neretva i NK GOŠK -Dubrovnik.U prvom poluvremenu dok su igrači Goška imali snage rezultat je bio 1:1 ,da bi u drugom djelu trener Majić uveo par novih igrača i rezultat se promjenio i do kraja nanjeli Gošku težak poraz od 5:1. NK Neretva u ovim kvalifikacijama upisala je maksimalan broj bodova te su zasluženo od povjerenika Miha Arbulića dobili pehar za osvojeno prvo mjesto.Drugi je HNK Dubrovnik ,treći NK Orebić, četvrti NK Gošk i zadni je NK Metković.

- 17:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

ponedjeljak, 13.06.2011.

NKOREBIĆ - NK METKOVIĆ VETERANI 2:3

Dana 12.06.2011 godine na igralištu Trstenica u Orebiću odigrana je prijateljska utakmica veterana a sastali su se NK Orebić i NK Metković iz Metkovića. U ljepoj i zanimljivoj utakmici uz dosta šansi za postizanje golova bolje su se snašli gosti iz doline neretve i pobjedili domaćine sa 2:3 poluvrjeme 0:2. Golove za Orebić su postigli Duško Rikalo i Petar Mustapić. Veterani NK Orebića u Petak 17.06.2011 gostuju u Međugorju . Sa ovom utakmicom veterani kreću u odigravanje 1o-tak utakmica tjekom ljeta gdje će se sastajati sa vršnjacima Dugopolja,Neretvanca, Konavljanina i veteranima Hajduka iz Splita a krajem 8 mjeseca odmjeriće snage sa prvom ekipom NK Orebića.

- 10:39 - Komentari (0) - Isprintaj - #

četvrtak, 09.06.2011.

NK OREBIĆ-ZMAJ ZA GORANA 10.LIPNJA 2011

Sutra će se u Blatu na Korčuli odigrati humanitarna nogometna utakmica između prve momčadi BŠK -Zmaja i momčadi sastavljene od igrača treće HNL-Jug ,pojačane s nekoliko zvučnih nogometnih imena ,bivših i sadašnjih igrača 1 HNL.Cjelokupni prihod s utakmice namjeni će se lječenju teško oboljelog bivšeg igrača Zmaja Gorana Buškariola.Na utakmici se očekuju sljedeći igrači,Nino Bule,Darko Miladin,Sergej Jakirović,Emir Spahić,Kaja Roguj,Stipe Lapić i drugi. NK Orebić se uključio u akciju te će i oni imati svog prestavnika a to će biti legenda Orebićkog nogometa Matko Čepo .Početak utakmice zakazan je sa početkom u 18.oo sati cjena ulaznice 30 kuna.Ovom prilikom NK Orebić i Torcida Orebić našem Goranu želi što brži oporavak.

- 09:48 - Komentari (0) - Isprintaj - #

subota, 04.06.2011.

BILJAR KLUB 0REBIĆ- DOBILI KROV NAD GLAVOM

U Razgovoru sa predsjednikom Biljar Kluba Orebić Željkom Čepom doznajemo da su dobili novi prostor za biljar. Ovom prilikom se zahvaljuju Općini Orebić i DVD -Orebić na ustupljenom prostoru koji se nalazi na katu DVD-Orebić veličine 110 m2. Završen je dio radova koji se odnosi na vodoinstalaterske radove i električne instalacije. Tjekom mjeseca Lipnja predviđa se žbukanje unutarnjih zidova i molerskih radova.Svečano otvorenje novog kluba u Općini Orebić predviđa se u mjesecu Listopadu 2011 godine .Za sad članovi kluba zahvaljuju se svim sponzorima koji su nesebično pružili svoju pomoć.

- 16:00 - Komentari (0) - Isprintaj - #

NK OREBIĆ - NK GOŠK -DUBROVNIK U-12 4:0

Nakon prvog kola i poraza od NK Neretve od 11:0 Orebićki mladi odigrali su i drugo kolo sa vršnjacima Metkovića gdje su pokazali puno bolju igru i preko Vlada Ravlića poveli sa 1:0 a nedugo zatim Metković je izjednačio i tako je utakmica završila nerješenim rezultatom 1:1. Danas 04.Lipnja NK Orebić je gostovao u Metkoviću i visoko porazio NK GOŠK-Dubrovnik sa 4:0.Golove za Orebić postigli su Vlado Ravlić ,Blago Roso ,Josip Mustapić i Ivano Čepo. Sljedeće kolo igra se 12.Lipnja u Dubrovniku u Gospinom Polju da bi se posljednje peto kolo igralo u Orebiću 19.Lipnja 2011 godine. U ovoj dobnoj generaciji sudjeluju NK Neretva.NK Metković ,HNK Dubrovnik,NK Gošk -Dubrovnik i NK Orebić.

Tablica :1. Neretva 6 bodova, 2.Dubrovnik 6,3.Orebić 4.4.Metković 1.5 Gošk 0 bodova.

4 Kolo NK Gošk - NK Metković , HNK Dubrovnik - NK Neretva,slobodan Orebić-

5 ,Kolo NK Orebić -HNK Dubrovnik , NK Nertva - NK GOŠK slobodan Metković.

- 15:38 - Komentari (0) - Isprintaj - #