Nogometni klub Orebić

srijeda, 17.11.2010.

NK OREBIĆ-NA LAPAD U NAPAD I PRVO MJESTO

NK Orebić u nedjelju 21,studenog gostuje u Dubrovniku na stadionu Lapad . Šta očekivati od naših nego pobjedu te osigurat prvo mjesto u prvom djelu prvenstva.Bit će teško ali na muci se poznaju junaci.Nakon nerješenog rezultata protiv Metkovića od 1:1 sam bog je Metković spasio od težeg poraza i sad im dao nadu u slučaju da Orebić igra nerješeno ili izgubi a Metković pobjedi Jadran eto ih vjerovali ili ne na prvom mjestu.Tu bi se trebala poklopiti utakmica u V.Luci gdje im u goste dolazi posrnula Croatija koja takodje može biti prvak prvog djela ako pobjede .Ne kalikulirajmo nego na Lapad U NAPAD! pa šta bude. Orebić oslabjen neigranjem Joška Jovice, ali obrana predvođena kapetanom Stanišićem znat će neutralizirat Šorgića i ostale napadače.U Potomju zanimljiva utakmica na Haštrić dolazi dobar Maestral u toj utakmici sve je otvoreno ali mislimo da je Grk u maloj prednosti.

21.Studenog 14,oo sati .HNK Dubrovniik- NK Orebić,Potomje NK Grk-NK Maestral,Vela Luka Hajduk 1932 -NK Croatija,Metković NK Metković-NK Jadran Smokvica.

Ovu godinu jako zanimljivo prvenstvo stoga čekajmo zadnih devedeset minuta i saznaćemo Šampiona prvog djela.Nadamo se pobjedi Orebića i da titula do proljeća ostane kod nas.

- 08:33 - Komentari (11) - Isprintaj - #