Nova pukotina od 160 kilometara na Antartkiku izazvala paniku među naučnicima - Pravi datiranje

ponedjeljak , 24.12.2018.

Nova pukotina od 160 kilometara na Antartkiku izazvala paniku među naučnicima










Click here: Nova pukotina od 160 kilometara na Antartkiku izazvala paniku među naučnicima






U posljednjih nekoliko mjeseci naučnici su primijetili da se pukotina prestala produžavati, ali da se nastavila širiti skoro metar dnevno. Zabrinjavajuće je da samo 19 kilometara leda čuva cijeli komad koji se razdvaja da ne otpluta u more. Međutim, i pored ovakvog uspjeha, Adele je tek 19.



Nova pukotina od 160 kilometara na Antartkiku izazvala paniku među naučnicima

Naučnici pažljivo posmatraju ledenu plohu Larsen C koja se nalazi na istočnoj obali gdje je velika rupa u ledu sada 178, 6 kilometara rasla tokom posljednjih godina velikom brzinom. Sada je široka 304 metra.



Nova pukotina od 160 kilometara na Antartkiku izazvala paniku među naučnicima

Belgijska televizija koristila hologram kako bi Hazarda u studio - Sada je široka 304 metra. Ako je suviše miran, neprimjetan je i nema ga u raji, pakšu.



Nova pukotina od 160 kilometara na Antartkiku izazvala paniku među naučnicima

Okružena dječacima kroz djetinjstvo, kada smo ispred zgrade fudbala igrali, na košu košarke, pa kroz posao vječito bila jedino žensko, doktorirala sam muški mozak u raznim sferama života. Muškarci su fakat kraljevi. Valja im biti pretis lonac od malih nogu a šištati ne smiju. Ako je suviše miran, neprimjetan je i nema ga u raji, pakšu. Ako je poetičan, sanjar i nosi cvike, garant će biti neki ludi naučnik. Djevojčice smiju glasno da se smiju, da izazivaju, djevojke smiju sve jer imaju momka poklopca pretis lonca koji ih štiti dok mu ona vri unutra, žene smiju sve, jer ako lonac prošišti ode kuća u helač, bolje je da ne šišti. Ali ima i ona, kad presole i lonac prošišti, bježi kud te noge nose. Ali niko od njih ne smije da šišti ljubav, na glas voli, pati, plače…ni tada, ni sada, a kada će? Danas su još gora vremena, kojoj vjerovati, kojoj priznati, da li će ga ismijati ili sretna prigrliti? Rado kusam slatku čorbu osjećanja koja su mi hrana i uzavrela krv u mojim venama. Ispod tog poklopca je moja snaga, ja je zahvalna srcem kušam. Dok boli, dok ljubomore ima, tihe patnje kad me nema…znaću da me voliš, šišti, samo šišti!



Sve o Anksioznosti!
Međutim, i pored ovakvog uspjeha, Adele je tek 19. Sada je široka 304 metra. Naučnici su kazali kako su virus iz miševa odstranili koristeći tehniku koja se zove CRISPR. Muškarci su fakat kraljevi. Između decembra i sredine januara pukotina se proširila za 27 kilometara, a od 2011.

[Veza brak zene|Erotična masaža ljubljana|Zagrebacki oglasnik poznanstva]






Oznake: Belgijska, televizija, koristila, Hologram, kako, bi, Hazarda, u, studio

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.