Cure za vezu ili brak - Lijepe djevojke

petak , 18.01.2019.

Trazim curu za vezu ili brak










Click here: Cure za vezu ili brak






Osim poštovanja, evo nekoliko bitnih stvari koje čine dobar brak: tolerantnost — vrlo je slična poštovanju i znači međusobno razumijevanje međusobno pomaganje realizacija zamisli, želja i obećanja kreativnost — obogaćivanje novim idejama, promjenama i prijedlozima kako bi se izbjegla jednoličnost vjernost i lojalnost međusobno razumijevanje pravednost — znači da se brak ne održava na račun jednog partnera, a u korist drugoga Ukoliko se potrudimo postupati prema gore navedenim stvarima, imamo veću šansu ostvariti sretnu i uspješnu vezu, odnosno brak. Međutim, nedostatak takvog poštovanja najčešći je uzrok problema među ljudima, pa tako i u braku. Prvo VIBER ili SMS Momak iz Sremske Mitrovice 43 godine, visok 173cm, težak 80kg, završena srednja škola, zaposlen, posao za stalno, materijalno i stambeno situiran, osećajan, veran, savestan i odgovoran, tolerantan, spreman na kompromise, traži devojku od 30 do 39 godina iz Beograda i okoline i cele Srbije, za ozbiljnu vezu, brak, da devojka ceni porodicu i porodične vrednosti, da želi da dođe da živi kod njega da imaju potomstvo.



cure za vezu ili brak

Kod upoznavanja za brak, cure za udaju žele skromnog, a ne , muškarca. Muskarac sa obavezom, odlicnog izgleda, kosmopolitski duh, sirokih shvatanja, sportski tip,veoma pazljiv,kulturan.



cure za vezu ili brak

Trazim curu za vezu ili brak - Muškarac uvijek mora biti odgovoran u svim područjima života. To im podiže samopouzdanje, i automatski joj podiže ugled u okolini.



cure za vezu ili brak

Useljenjem pod zajednički krov, velik broj parova tvrdi kako se sve promijenilo, jer za vrijeme dok su živjeli sami ili s roditeljima, živjeli su onako kako je njima pasalo, bez prigovaranja sa strane zbog njihovih navika i mana. No, kada su se uselili s partnerom, shvatili su koliko je potrebno kompromisa i razumijevanja jedno za drugo, kako bi mogli funkcionirati skupa. Ulazak u brak ne mora nužno značit veliku promjenu u načinu življenja. Pitanje je samo koliko su se partneri upoznali i međusobno prihvatili prije nego su počeli živjeti skupa. U braku bi se problemi i prednosti trebale međusobno kompenzirati. Moglo bi se reći da je upravo poštovanje ono što čini bitnu osnovu za sve ljudske odnose. Tu se pritom ne misli na pristojnost i respekt prema autoritetima, čemu su nas učili dok smo bili mali. Tu je riječ o prihvaćanju čovjeka i postavljanje prema njemu kao prema visoko vrijednom biću, jednako vrijednim kao što smo mi sami. Međutim, nedostatak takvog poštovanja najčešći je uzrok problema među ljudima, pa tako i u braku. Kako pokazati poštovanje prema drugoj osobi? Vrlo jednostavno, a to znači: ne upadati joj u riječ, ne govoriti joj stalno što da čini, već ju pustiti da sama razmisli o svojim postupcima. Osim poštovanja, evo nekoliko bitnih stvari koje čine dobar brak: tolerantnost — vrlo je slična poštovanju i znači međusobno razumijevanje međusobno pomaganje realizacija zamisli, želja i obećanja kreativnost — obogaćivanje novim idejama, promjenama i prijedlozima kako bi se izbjegla jednoličnost vjernost i lojalnost međusobno razumijevanje pravednost — znači da se brak ne održava na račun jednog partnera, a u korist drugoga Ukoliko se potrudimo postupati prema gore navedenim stvarima, imamo veću šansu ostvariti sretnu i uspješnu vezu, odnosno brak.



Srbin i Albanka "Zavoljesmo se..."
Ako je muškarac pošten, i ako se može uhvatiti za , djevojke za brak će se željeti udati za njega, zato što očekuju da oni neće ugroziti njezin integritet. Gospodin iz Beograda 66 godina, visok 170cm, težak 83kg, materijalno situiran i stambeno obezbeđen, vozi auto, penzoiner, dvoje odrasle samostalne dece, živi sam, želi da upozna slobodnu damu iz Beograda i okoline 40 km srednjeg obrazovanja, za ozbiljnu vezu za brak, od 55 godina do 60 godina do 168cm visine, težine do 65kg i isključivo nepušač. Samo ozbiljno zainteresovane dame neka se jave na navedene brojeve telefona i neka ostave kontakt telefon mobilni viber vocap. Ako je muškarac obrazovan, bit će obožavan od strane djevojaka. Kod upoznavanja za brak, cure za udaju žele skromnog, a ne , muškarca. Međutim, nedostatak takvog poštovanja najčešći je uzrok problema među ljudima, pa tako i u braku. Djevojke za brak vole muškarce koji su druželjubivi, a ne povučeni u sebe. Kazu da izgledam mladje u odnosu na svoje godine. Vrlo jednostavno, a to znači: ne upadati joj u riječ, ne govoriti joj stalno što da čini, već ju pustiti da sama razmisli o svojim postupcima. U međuvremenu, muškarac mora biti podložan u nekim situacijama, ali ne svaki puta.

[Ne možete se prijaviti na svoj Google račun|Ponuda poslova u inostranstvu 2017|Incest price istinite]






Oznake: trazim, curu, za, vezu, čili, brak

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.