Besplatni oglasi Starigrad - Pronađite djevojku

utorak , 01.01.2019.

Pretraži kategorije










Click here: Besplatni oglasi Starigrad






Skretanjem s magistrale do mjesta vodi cestica duga oko 3 km. Kuca se nalazi na adresi Ražanačka 9, ima 140 m2 unutrasnjeg prostora + 19 m2 balkon i terasa i 14 m2 garaža. U neposrednoj blizini nalaze se hotel Role, Vicko, restorani, picerije, market i korzo.



Besplatni oglasi Starigrad

U Starigradu se nalaze ostaci rimskih nalaza, a u luci je crkva sv. Postoji mogućnost kupnje garaže za dva automobila u prizemlju objekta za 30. Drugi, desni dio kuće je jedan executive apartman koji se sastoji od velike sobe, kuhinje , kupatila i zasebne terase.



Besplatni oglasi Starigrad

Pretraži kategorije - Prodaje se za 299 000 e, moguć dogovor.



Besplatni oglasi Starigrad

Predivna vila pored mora, nalazi se u samom centru grada. U neposrednoj blizini nalaze se hotel Role, Vicko, restorani, picerije, market i korzo. Na samo 600 m od kuce je ulaz u Nacionalni Park Paklenica. Kuca se nalazi na adresi Ražanačka 9, ima 140 m2 unutrasnjeg prostora + 19 m2 balkon i terasa i 14 m2 garaža. Jedan dio kuće sastoji se od velikog hodnika, 4 sobe, svaka soba ima kupatilo i klimu i zajedničku kuhinju. Drugi, desni dio kuće je jedan executive apartman koji se sastoji od velike sobe, kuhinje , kupatila i zasebne terase. U potkrovlju je moguće izraditi još 3 apartmana, trenutno je neizredjeno. Uz apartmane se prodaje barka sa vezom u centru marine na koji mogu pristajati i velike jahte. Ispred kuće je dvorište sa kaminom i basta. Prodaje se za 299 000 e, moguć dogovor. Za više informacija pozvati Milana na +381 62 494 432 ili na email: milan beo. Više nema potrebe da kupujete štampane oglasnike kao što su Halo oglasi, Novosti oglasi, Krov oglasi kad najveći broj ljudi danas pretražuje internet kada želi nešto da kupi ili nađe. Naši oglasi su pristupačni svim uzrastima i generacijama, objaviti novi oglas na internetu sada je lako i brzo, i što je najvažnije besplatno.



BEOGRAD STARI GRAD - NEKRETNINE - BESPLATNI OGLASI.wmv
Za više informacija pozvati Milana na +381 62 494 432 ili na email: milan beo. Mogućnost prodaje svakog stana zasebno 85000 eura po stanu 1,2 email: ;. Samo je mjesto tiho i pogodno za sve aktivnosti na moru. Jelene i ruševine zidina stare Gradine koja datira iz rimskog doba. Naši oglasi su pristupačni svim uzrastima i generacijama, objaviti novi oglas na internetu sada je lako i brzo, i što je najvažnije besplatno. Drugi, desni dio kuće je jedan executive apartman koji se sastoji od velike sobe, kuhinje , kupatila i zasebne terase. Najbliži naseljeni otoci su Rab, udaljen 15 km i Pag, udaljen 25 km. Starigrad kod Senja - prodajemo 3 gornje etaže kuće u neposrednoj blizini mora sa 5 različitih terasa i panoramskim pogledom na more. Postoji mogućnost kupnje garaže za dva automobila u prizemlju objekta za 30.

[Erotskeslike|Sex sa starim bakama|Jebacina najbolja]






Oznake: Pretraži, kategorije

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.