srijeda, 13.12.2006.

Malo videa

Svakih par dana ću objaviti neke smiješne video snimke. Ako budem mogao stavit ću snimku da ju pogledate na blogu, a ako ne, stavit ću link. Evo prvih 3:
Današnji je post posvečen kravama (ne znam zašto)

I like to moo!
Zar treba objašnjenje?


Kung-fu krava
Ima jedna dobra scena kao u Matrix-u


Krava & farmer- the love story
stvari nekada ne ispadaju kako se čine


Dobra zabava

| 21:20 | be The Bug (16) | Have Bug on paper | link posta |

subota, 09.12.2006.

Dismount Games

Stairs Dismount

Ova igra nema neke posebne priče nego ta da svoju "lutkicu" morate razvaliti što bolje niz stepenice tako da učinite što više štete tijelu te "lutkice".

Kod sučelja i igrivosti je dobro to što možete birati mjesto guranja, kut, i jačinu udarca, kut gledanja... Pad je vrlo realan tako i zvuk te nema čovijeka kojemu se ovo neče svidjeti. Pogotovo mi se sviđa to što, ovisno o jačini udarca, određeni dio lutkice pocrveni.

Download

Snimkaaa:


Truck Dismount

Ova je igrica vrlo slična onoj prije, no jedina razlika ovdije je ta da svoju lutkicu ispucavate iz kamiona. Smijeh kod ove je neizostavan. Kontrolno sučelje na prvi pogled izgleda komplicirano, no nije. Lutkici možete birati do 6 mijesta na kojima će biti, hoće li biti vjetrobrana ili neće, ćak možete postaviti skakaonice! Evo vam link na kojemu možete vidjeti sliku kako postaviti kontrolnu ploču da bi se određena stvar desila. Objašnjenja su na Engleskome. Igrivost je slična kao u Stair Dismount te nemam nešto posebno za izdvojiti.

Download

Evo vam i snimka:


Dobra zabava!

Malo Božičnog raspoloženja

Jučer se vozim na bicu kroz grad, i što vidim? Golemog 2 metra visokog Djeda Mraza kako pjeva Jingle Bells, naravno ukrasni robot. Pa me onda brat davi da mu skinem Jingle Bells, Christmas tree... Kad ono vidim naslov Funny Christmas songs, pa to upišem u search na Morpheusu i dobijem hrpe i hrpe urnebesnih singlova. A ovo je
Top 4 (nije mi se dalo naći peti)

1. Ho Ho Fucking Ho
Od svih ovu morate imati. Hrpa vilenjaka pjevaju Ho Ho Fucking Ho

2. Eminem Jingle bells
Što bi bilo da Eminem pjeva Jingle Bells? Skinite pa provjerite

3. Holy shit it's Christmas
Djed Mraz i neka djeca pjevaju pjesmicu

4. Silent fart
kratka pjesma o tihom prdcu u božićnom stilu, valjda neki stage up komičar

Svaki vas link odvodi na sajt na kojeu pjesmu možete preslušati, pa ako vam se svidi downloadirati.

četvrtak, 07.12.2006.

Promjena

bannere više ne izrađujem, nemam vremena, ni truda. Svi koji su naručili bannere neka se obrate Web Blogeru, jer čovijek radi super bannere

Web Bloger


Sadržaj: Ovo je prvi blog sa dizajnovima koji recenziram. Relativno je "mlad", te postoji od 4.11.06. No već je postigao mnoge posjetitelje. Dizajnovi su izvrsno napravljeni te konkuriraju onima sa gadura dizajn, trimudraca i dr. Autor na ovome blogu izrađuje i animirane bannere.

Dizajn: Ova kombinacija svijetlo plave i bijele ne smeta pri čitanju teksta te mogu čitati tekst bloga sa 2 metra od ekrana. Slika na vrhu mi se sviđa zbog svoje jednostavnosti, ali ipak inovativnosti. Samo mi se ne sviđa ovo što pri vrhu ima nekakav neprikazani HTML kod te to sve kvari. Bilo bi bolje da piše samo adresa bloga.

Završna riječ: Dobar dizajn samoga bloga, izvrsna izrada drugih i dobri banneri su odlike ovoga bloga. Te zaslužuje barem tu i tamo koji posijet iako nećete skidati nikakav dizajn.

Ocjene:
sadržaj: 7/10
dizajn: 7/10
srednja ocjena: 7/10

Link:
Web Bloger

srijeda, 06.12.2006.

The Bug is back

Evo me natrag. Imao sam nešto više posla zadnjih par dana te nisam uhvatio priliku da radim nove posteve. Zato se ispričavam svima kojima sam obečao recenziju nisam ju napravio, tako i za bannere. Sutra počinju prve recenzije, a možda već danas dođu novi banneri.

Ona satvar sa dizajnovima. Odustao sam. Ipak mi se ne da uz sav taj posao još čeprkati po HTML kodu. Zato Žilica sory, no još malo pa će tvoj dizajn uskoro biti gotov.

nedjelja, 03.12.2006.

Problemi na blog.hr-u

Svi smo mogli vidjeti te probleme, nema komentara, posteva... Malo sam surfao po svim blogovima te sam skužio da su komentari nestali od početka 11 mjeseca pa do 13.11. a postovi su nestajali od utorka pa do ponedjeljka. Ali nisu samo postovi i komentari bili na udaru. Vaši su boxevi i dizajnovi vračeni u prošlost nekih 3 tjedna ili više, pa vaši novi linkovi i banneri nisu na mjestu gdje su bili. Razlika se vidi kada odete na (ako je recimo vaš blog primjer.blog.hr) prmjer.arhiva.blog.hr

Kod blogova koje čitam uočio sam probleme:

Megabajt: Fali par linkova, među njima je i moj.
Warez & tech: Nema mog bannera, piše ono što je autor izbrisao pred 3 tjedana
Aleouus blog: Cjeli je dizajn vračen na staro, te nema linkova...
web Bug(ja): Fali par linkova i tumač srednje ocijene je vračen na staro

Ima još hrpa blogova sa tim problemima zato savjetujem svim blogerima da provjere svoj blog u arhivi i pravi blog te isprave sve greške.

| 10:50 | be The Bug (10) | Have Bug on paper | link posta |

subota, 02.12.2006.

proširenje

Evo mene natrag (nakon dužeg odmora), sa dobrim vijestima. Počinjem sa izradom dizajnova za blogove. Dizajnovi će imati "klasičan" oblik kao ovaj moj dizajn. Prvo ću izraditi dva dizajna čisto da vidim dali mi to ide. Pa ću onda odlučiti. Danas ću objaviti ta dva dizajna a sutra će biti nova recenzija i banneri. Pozdrav

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>