dr.Kadžija & mr.Tvac d.d.

ponedjeljak, 29.08.2005.

Naslov koji nema veze s tekstom ispod!

Subota....... Krenuo sam na rođendan sa ciljem da spasim nevinu mladež od zlog alkohola nesebično žrtvujući svoju jetru. Misija je bila uspješna, ali sam u silnoj borbi s alkoholom i stepenicama(dva puta) zadobio brojne masnice, rupe u sjećanju, natučen lakat, oderanu kožu s lakta,naotečenu šaku, bolni kuk, 10 kuna, razbijenu usnicu, razbijeno koljeno i šepanje na lijevu nogu.



A sada sport........
- 14:37 - pomiluj mi skrotum (14) - Štrc - Svrš

petak, 26.08.2005.

Nacionalna povijest skrotuma svezak 13.

Nakon propasti bloga doktora Kadžije. Potišten i snužden doktor počinje s prekomjernim uzimanjem opijata i upada u loše društvo Vlatke Pokos. Život mu postaje poput života južnoafričkog češljugara zatvorenog u tunelu Mala Kapela. Prekomjerno uzima opijate i do dva deci Rigara dnevno, doze kojom sibirski lovci na sobove pune svoje strijelice kako bi onesvjestili svoju lovinu i bacili je u nepovratan trans. Dolazi do kritične točke, pusuđuje CD Alke Vujice od svoje svodnice Vlatke Pokos i pokušava počiniti samoubojstvo slušanjem CDa punih 13 minuta. U tom trenutku u sobu upada njegov dugogodišnji prijatelj i vječiti magistar Tvac, čiji je život obavijen velom tajni od njegovog neuspješnog pokušaja pisanja doktorata, magistar skida slušalice doktoru s glave i drevnom istočnjačkom vještinom šamaranja pajserom posred čela budi doktora iz kome. Doktor otvara svoje alkoholom crveno obojane oči i usere se od sreće. Ustane se i gnjev obuzme cijelo njegovo tijelo. Istrgne prednju osovinu iz FAPa parkiranog pred ulaz dvorca grofice Vlatke Pokos, stane, pogleda magistra, pokaže svojim prstom prema dvorcu, magistar kimne glavom, zajedno se zatrče i razbiju vrata dvorca. Nastane metež i uz borbeni poklik starih hrvata:" Jebem ti mater!" počne krvoproliće. Trgaju lubanje, kosti, crijeva, gušteraće, čmarovi i skrotumi lete na sve strane, nezaustavljiva sila u obliku dvojice kršnih golijata visoke stručne spreme nađe se lice u lice s staklenim prozirnim licem Vlatke Pokos njezine bunde od lisica i zakonom zaštićenih međunožja afričkih pigmejaca. Doktor i Magistar ukrste svoje pajsere i osovine od FAPa i uzviknu magične riječi:"Vlatka Pokos-it će te majka priroda i njezini sinovi!", u tom trenutku ožive lisice i međunožja i razje*u ju u potpunosti. Magistar i Doktor uzviknu stari hrvatski poklik pobjede:"Yes!" i povuku se u svoje odaje u sjevernom Tibetu gdje se goste s čevapima s lukom(i strijelama) i uživaju u svakodnevnoj kolonoskopiji žena u toplesu ,s mjerama ne manjim od 90-60-90, već tisućljećima. "Jao onome koji se usprotivi toj sili!" rekoše proroci....
- 16:41 - pomiluj mi skrotum (10) - Štrc - Svrš

NIŠKORIZAM

Šećem ja blogovima i na svakom drugom nailazim na mladenačku privrženost nekoj ideologiji...Nacizam, fašizam, anarhizam, komunizam, antiglobalizam, kapitalizam.... Očito je kako je to postao jedan od trendova današnjice.... Budući da je vaš doktor trendovski vrlo osvješten i čita story i gloriju, neće dopustiti da ga ovaj trend zaobiđe... Pa ću se ja prikloniti ideologiji koja je praotac svim drugima i pokušat oživit njene davno zaboravljene i zamrle običaje..... Živio NIŠKORIZAM!!!!!!! Kakvi komunisti, fašisti, nacisti, antiglobalisti....kurac.....samo vas niškoristi mogu osloboditi i pokazati pravi put!!!!!


Niškoristi svih zemalja ujedinite se!!!!


Živjela Septica!!!!!!!
- 15:57 - pomiluj mi skrotum (0) - Štrc - Svrš

Sljedeći mjesec >>