Telepatija i ljubav - Solin

nedjelja , 16.12.2018.

Čaj se pravi od drveta RUJEVINE, stavite komadić drveta, od 3-4 cm ili kompaktnog ili iseckanog u litar hladne vode, da prokuva nekih 20 minuta i ostavite da prenoći, sutra dan pijete tri puta dnevno po jednu veliku šolju, mada možete piti i češće zavisno šta želite postići, prije upotrebe možete zagrejati čaj. Videćete da je ovo pravi čaj. Ponekad nam je nešto tako jeftino i blizu, a mi ne primećujemo u moru laži koje nam se serviraju. Nećete se pokajati jer vam ne može odmoći. Moj bubreg radi normalno a doktori nisu mogli verovati da sam se rešio hematurije, i da ne trebam na transplataciju, a čaj pijem svaki dan i dalje.“










Dating Site: Telepatija i ljubav






Cela istorija Kosova i Metohije uklesana je u njegovom kamenu. Ako negde imate većinsku populaciju, ne znači da je to vaša zemlja. Francuska vojska je profesionalna, s visokim moralnim vrednostima.



telepatija i ljubav

Silicijum je vrlo važan mineral za imunitet. Sačuvali ste naciju, kulturu, tradiciju, prirodu, religiju.



telepatija i ljubav

TELEPATIJA POSTOJI?! Naučnici su na pragu najvećeg otkrića u istoriji čovečanstva (VIDEO) - Pozvao sam ih i dozvolio sam im da se vrate i da zaustave agresora. Da se sve dešava za moje dobro.



telepatija i ljubav



Najčudnija tajna: Ako shvatite ovo, nema šanse da vam se ne ostvari sve željeno!
Vi ste sada nesalomivi Gali Evrope! Održavanje dovoljnih količina silicijuma u organizmu znači da, kod najblažeg simptoma pojave opasnih mikroorganizama, on reaguje, pa je mogućnost bolesti vrlo mala. Doktori su mi rekli da moram na dijalizu da bih izbacio toksične tvari iz organizma koje preostali bubreg nije mogao da odradi i dok se ne popravi stanje. Uvek mislimo da više neće biti rata, ali se ispostavi da onaj prethodni nije bio i poslednji… Bosna i Kosovo su bili tačna slika onoga što će nam se kasnije dešavati, s istim načinom delovanja, i istim protagonistima. Odlučio sam da dve zajednice razdvojim na mostu. Drugo korisno dejstvo silicijuma je uticaj na provodljivost nervnih vlakana i odgovornost za funkcije nekih struktura mozga.

[Dopisivanje s curama iz hrvatske|Gay dating new orleans|Zadar oglasi osobni kontakti]






Oznake: čaj, se, pravi, od, drveta, RUJEVINE, stavite, komadić, 3-4, cm, čili, kompaktnog, iseckanog, u, litar, hladne, vode, da, prokuva, nekih, 20, minuta, i, ostavite, prenoći, sutra, dan, pijete, tri, puštaš, dnevno, po, jednu, veliku, šolju, mada, možete, piti, češće, zavisno, šta, elite, postići., prije, upotrebe, zagrejati, Videćete, je, Ovo, ponekad, nam, nešto, tako, jeftino, blizu, a, mi, ne, primećujemo, moru, laži, koje, serviraju., Nećete, pokajati, jer, vam, možeš, odmoći., moj, bubreg, radič, normalno, doktori, nisu, mogli, verovati, sam, rešio, hematurije, trebam, naš, transplataciju, pijem, svaki, dalje

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.