World of Warcraft

petak, 02.12.2005.

NOVI POST NO.2

Dragi wc3 gameri!
Izasla je nova verzija dote,da stalno izlaze nove verzije, ali ovo je zadnja koja je ispravila sve one dosadne i glupe bugove.
Uskoro se pocinje raditi na 6.30 verziji koja ce bit bolje testirana i vise nece bit standardnih bug problema. Ukratko, ovdje mozete skinut trenutnu verziju i njene fix stvari kao i info o daljnjem razvoju


Htio bih ponesto reci o nasim hrvatskim klanovima. Vise ih nema kao prije, ono ko zidova, sad spadaju u manjine. Koliko sam shvatio aktivan je samo jedan jedini klan ,a to je Final Destination(originalni battle net). Mozete ih posjetiti ovdje. Ovdje imate listu membera, clan warova kao i forum.


Na ovom sajtu mozete skinuti neke mape koje su dosta slicne doti, meni se svidaju. Ujedno na tom sajtu je neko vrijeme bio nelegalni server, ali islo je lose pa je otiso u PM. Dakle sajt je samo skoncentriran na mape. Skinite ih pa provjerite kakve su vam.

Ja sam se pozabavio tj ukljucio u malo aktivnije igranje 1v1, jer je 2v2random team totalno sranje. Jednotavno ne isplati se igrat.
Čitamo se uskoro, do tada gejmajte!

Žaba



- 20:46 - Komentari (11) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>