Korisni linkovi
friške vijesti:
Monitor

različite informacije:
wikipedia

sve o filmovima, glumcima, redateljima itd.:
The Internet Movie Database

Koliko puta ste prelistali Wannabe?

WANNABE ženski magazin

petak, 05.11.2004.

wannabe trendy: Shopping iz fotelje?

Dosta vam je velikih shopping centara, lutanja po cijelom gradu kako bi pronašli nešto što vam se sviđa? Ne volite gužvu, još manje prodavačice koje vas kao jastreb prate po trgovini?
Možda je pravo rješenje za vas kupnja preko kataloga. Sjećate se kad su nam «gastarbajteri» iz Njemačke donosili debele Otto ili Quelle kataloge? Bila su to lijepa vremena i takvi katalozi su nam uljepšavali mnoga popodneva.
I kod nas se u međuvremenu poboljšala kataloška ponuda. Naši katalozi su doduše 2-3 puta tanji od onih njemačkih ali možda i u takvoj ponudi pronađete nešto za sebe.
Na hrvatskom tržištu najjača su tri kataloga: Neckermann, Quelle i Otto.
Neckermann i Quelle nude prilično povoljnu odjeću i obuću, dosta tehnike i kućnih potrepština dok Otto pretežno nudi odjeću i obuću.
Otto je prilično skuplji od konkurencije ali najviše slijedi trendove te prevladavaju prirodni materijali. Tako npr. u Otto katalogu možete pronaći šminkersko odijelo od prirodnih materijala za 1700 kuna a u Quelle katalogu poliestersko za 300 kuna.
Kupnja preko kataloga se ipak isplati. Možete si uzeti vremena koliko god želite i u miru pregledati ponudu. Ako kupujete odjeću ili obuću, obratite pažnju na sastav kako bi izbjegli neugodna iznenađenja. Cijena proizvoda ovisi i o veličinama tako da istaknuta cijena vrijedi za veličine do konfekcijskog broja 38, veći brojevi su nešto skuplji. Dobro pročitajte uvjete narudžbe kako bi bili upoznati sa svojim pravima. Na naručenu robu platit ćete poštarinu ali ukoliko vam nešto ne pristaje ili vam se jednostavno ne sviđa, robu možete zamijeniti ili vratiti (i dobiti novac natrag!).
Robu možete naručivati i preko interneta ili za probu naručiti besplatni katalog.
Probajte, možda se i ugodno iznenadite!

© wannabe



- 10:22 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2004  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O Wannabe magazinu:

wannabe rubrike: in love, healthy, trendy, cool, successful, entertained, famous, informed

© wannabe
Ukoliko to nije naglašeno, svi članci su autorski te vas molimo da poštujete autorska prava (u protivnom, se bumo vas tužili!)

Pišite Wannabe magazinu
ukoliko imate pitanje, prijedlog, savjet, kritiku, zanimljiv link, priču ili članak!
wannabemagazin@net.hr