Korisni linkovi
friške vijesti:
Monitor

različite informacije:
wikipedia

sve o filmovima, glumcima, redateljima itd.:
The Internet Movie Database

Koliko puta ste prelistali Wannabe?

WANNABE ženski magazin

petak, 05.11.2004.

wannabe successful: Kako naći posao?

Ostali ste bez posla ili ste nezaposleni? Imate posao ali ste nezadovoljni postojećim? Studirate ili ste pri kraju studija?
Za nezaposlene, ukoliko žele ostvariti svoja prava je obavezna stanica HZZ. Naravno, na internetu i ostali mogu pronaći poneki oglas. Svake srijede i subote, ponekad i ostalim danima svakako se isplati pročitati oglase u Večernjem, Jutarnjem, Vjesniku.
Najveći izbor novih poslova pronaći ćete na internetu na stranicama
www.moj-posao.net
www.posao.hr
te nešto manje bogatu ponudu na www.dobardan.hr i www.oglasnik.hr a dobro je posjetiti i web stranice pojedinih poslodavaca te provjeriti njihovu ponudu radnih mjesta.
Slijedi pisanje molbe i životopisa, iščekivanje poziva na razgovor, za rijetke sretnike susret s poslodavcem, pregovori, ugovori i slične slatke muke.
Ukoliko nemate sreće, ne gubite nadu. Možete pokušati i poslati samoinicijativno molbu, barem internet nije skup a možda se iznenadite pozivom na razgovor jer poslodavac će cijeniti vašu samoinicijativnost i uštedjet ćete mu vrijeme pri traženju zaposlenika.
Ako ništa od navedenoga ne luči zadovoljavajuće rezultate, možete pronaći neki honorarni posao, davati instrukcije, ako volite djecu – čuvati dijete, pa čak i peglati. Raspitajte se malo oko sebe, sigurno ćete nešto naći. Ako ste dovoljno mladi možda ne bi bilo loše otputovati u inozemstvo kao au-pair ili potražiti posao u Irskoj, na putničkom brodu... Ostavite sve opcije otvorene i posao će naći vas!

Veliki izbor korisnih linkova možete pronaći i na stranici:
www.medusa.com.hr

© wannabe

- 13:04 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2004  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O Wannabe magazinu:

wannabe rubrike: in love, healthy, trendy, cool, successful, entertained, famous, informed

© wannabe
Ukoliko to nije naglašeno, svi članci su autorski te vas molimo da poštujete autorska prava (u protivnom, se bumo vas tužili!)

Pišite Wannabe magazinu
ukoliko imate pitanje, prijedlog, savjet, kritiku, zanimljiv link, priču ili članak!
wannabemagazin@net.hr