Korisni linkovi
friške vijesti:
Monitor

različite informacije:
wikipedia

sve o filmovima, glumcima, redateljima itd.:
The Internet Movie Database

Koliko puta ste prelistali Wannabe?

WANNABE ženski magazin

petak, 19.11.2004.

wannabe in love: Kamen spoticanja u ljubavi

height="213" alt="Image Hosted by ImageShack.us" />
Prekrasan je osjećaj biti friško zaljubljen, biti na sedmom nebu, no prije ili kasnije svatko padne s neba na zemlju. Zašto? Hormon zaljubljenosti - serotonin najjači je u prva tri mjeseca. Nakon toga slijedi buđenje. I to je prvi veliki kamen spoticanja za ljubav.
Prvi zajednički odmor također stavlja friški par na probu. Zajednički život na skučenom prostoru po prvi put nije uvijek lagan. Kao sljedeći kamen spoticanja stručnjaci navode prvi susret s obitelji partnera. Ona može tek tada uočiti da je on prava mamina maza, a on se može pitati hoće li njegova voljena izgledati kao njezina majka danas.
Nakon što se uspješno preskoče ove prepreke već prijeti iduća: prvi zajednički stan. Tko će iznijeti smeće, a tko oprati zahod? To su pitanja zbog kojih su ne jednom pucale veze.
I prvo dijete može opteretiti partnerstvo. Muškarac se često osjeća zapostavljen, mora dijeliti ljubav s prinovom. Nerijetko u ovoj fazi dolazi do prve prevare čime se veza stavlja na kocku. Može li se preći preko prevare ili je neizbježan razlaz?
Sedmi, posljednji kamen spoticanja je - kažu psiholozi i terapeuti - trčanje za karijerom (bez obzira čini li to jedan partner ili oboje) zbog čega gotovo uvijek trpi veza.

No, nije sve tako crno. Kao i u svakoj kriznoj situaciji i za navedeno vrijedi - svaka prepreka se može shvatiti i kao poticaj!

Izvor: liebe

- 15:06 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

< studeni, 2004  
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

O Wannabe magazinu:

wannabe rubrike: in love, healthy, trendy, cool, successful, entertained, famous, informed

© wannabe
Ukoliko to nije naglašeno, svi članci su autorski te vas molimo da poštujete autorska prava (u protivnom, se bumo vas tužili!)

Pišite Wannabe magazinu
ukoliko imate pitanje, prijedlog, savjet, kritiku, zanimljiv link, priču ili članak!
wannabemagazin@net.hr