Najposeceniji sajtovi u srbiji - Metković

srijeda , 26.12.2018.

Koje Sajtove Srbi Najčešće Posećuju










Dating Site: Najposeceniji sajtovi u srbiji






Pronadjite informacij e vezane za Srbiju. Od ostalih sajtova za kupovinu tu su sajtovi poput Kupujem Prodajem 7. Kurir - - Sadrzi vesti iz zemlje i sveta, arhivu clanaka, pisma citalaca, podatke o redakciji i kontakt.



najposeceniji sajtovi u srbiji

Vlasnik web sajta za uzvrat uzima procenat od svakog potrošača koji preko njegove grupne kupovine kupi kupon za neki proizvod ili uslugu. Ukoliko ste u ovoj situaciji daval usluge ili popularno Diler, nemojte ulaziti u sistem grupne kupovine ako mislite da zaradite velike svote novca, zaradiće te malo od same grupne kupovine, ali efekat od 10, 50, 100 potrošača koji će te imati u smislu promocije je ogroman. Pored njega još jedan sajt za kupovinu automobila našao je svoje mesto na ovoj listi.



najposeceniji sajtovi u srbiji

Koje Sajtove Srbi Najčešće Posećuju - Google kao najjači pretraživač na internetu, između ostalog, rangira i web sajtove po broju referentnih linkova linkovi koji se nalaze na drugom sajtu a gađaju Vaš sajt. Od ostalih sajtova za kupovinu tu su sajtovi poput Kupujem Prodajem 7.



najposeceniji sajtovi u srbiji

Koristeći popularni alat koji nam daje uvid u posetu web sajtova preko interneta pod nazivom Similar Web, agencija za online najposeceniji proverila je koje to sajtove naši sugrađani najčešće posećuju, i nismo bili iznenađeni. Građani Srbije preko interneta najviše posećuju društvene mreže, Google, online novine, ali i sajtove za kupovinu i prodaju, Wikipedia-u. Pored srbiji, naravno, prate se i rezultati utakmica ali i gledaju filmovi, između ostalih i oni za odrasle. Iako bi bilo za očekivati da prvo mesto ove liste zauzme Google, u Srbiji prvo mesto po broju poseta srbjji zauzima Facebook. Youtube se nalazi na trećem mestu, a peto mesto zauzeo je Blic, dakle Blic je najposećeniji domaći sajt. Kao što smo pomenuli, u Srbiji su veoma posećene društvene mreže. Facebook je na prvom mestu, najpoesceniji slede Youtube ukupno gledano na trećem mestuZajtovi ukupno gledano na šestomTwitter na 12. Posle društvenih mreža najposećeniji su portali koji objavljuju vesti. Kao što je već pomenuto Blic ima najveću posetu, a na listi se nalazi i Blic Sport na 36. Kada je u pitanju kupovina, Srbe očigledno veoma interesuje kupovina automobila. Portal Polovni Automobili se ukupno gledano nalazi na 13. Pored njega još jedan sajt za kupovinu automobila našao je svoje mesto na ovoj listi. To je sajt Moj Auto. Od ostalih sajtova za kupovinu tu su sajtovi poput Kupujem Prodajem 7. Od ostalih domaćih sajtova, veliku posetu imaju i sajt za praćenje rezultata Rezultati. Sajt gde možete skinuti prevode titlova na srpski jezik, Titlovi. Među 50 najposećenijih sajtova u Srbiji su i 4 sajta za gledanje filmova za odrasle. Osim toga, veliku posetu ostvaruju i Wikipedia 10. Kako biste imali uvid u to koliko poseta ovi sajtovi ostvaruju, dovoljno je reći da npr.



Vojska Srbije na 30 km od Prištine!
Najposećeniji sajtovi u Srbiji Iako je možda bilo za očekivati da će prvo mesto na listi najposećenijih sajtova biti Google, u Srbiji je ipak više posećena društvena mreža Facebook, dok je Google. Evo uskoro će kraj i ove 2011. Kako funkcioniše web portal grupna kupovina? Nakon toga slede youtube i google. Ukoliko ste u ovoj situaciji daval usluge ili popularno Diler, nemojte ulaziti u sistem grupne kupovine ako mislite da zaradite velike svote novca, zaradiće te malo od same grupne kupovine, ali efekat od 10, 50, 100 potrošača koji će te imati u smislu promocije je ogroman. Možda se neko neće složiti sa mojom listom ali se ograđujem da je ovo moje mišljenje. Google - - pretraživač koji je i ove godine zadržao lidersku poziciju, potpuno zasluženo. Od ostalih domaćih sajtova, veliku posetu imaju i sajt za praćenje rezultata Rezultati. Samim tim, profit bi bio daleko manji. Pored toga, naravno, prate se i rezultati utakmica ali i gledaju filmovi, između ostalih i oni za odrasle.

[Aids hook up|Easy match making|Dating muscles]






Oznake: 50, najposećenijih, sajtova, u, SRBIJI:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.