U prodaji 56. broj Vrgoračkih novina

četvrtak , 31.10.2013.



U prodaji je 56. broj Vrgoračkih novina – prvih novina Vrgoračke krajine.

Kao što znate, Vrgoračke novine su od prošlog broja postale dvomjesečnik. Zbog toga smo uveli različite promjene i vjerujemo da će čitatelji biti još zadovoljniji. Naime, novine će odsad izlaziti na 44 stranice (ubuduće možda i više) svaka dva mjeseca, i biti će sadržajno puno bogatije.

U ovom broju tako možete pročitati veliki intervju sa gradskim vijećnikom Nezavisne liste mladih Antom Pranićem. U razgovoru sa glavnim urednikom Vrgoračkih novina Antom Šalinovićem Pranić je javnosti prezentirao dosadašnji rad liste i planove te političke opcije za budućnost. Bilo je i govora o projektima u vrgorskom gospodarstvu. U ovom broju možete pročitati i priču o vrgorskim pogrebnicima Branku Deliću i Vici Franiću. Tu su i reportaže sa Biklijade i Biciklijade, sajma za Malu Gospu u Zavojanima, slavlja povodom Svetog Mihovila na Ravči, gostovanja Folklornog ansambla Matokit na Vinkovačkim jesenima i slično. U redovitoj reportaži o našim selima, ovaj put su na red došli Kotezi. Možete pročitati i veliki članak o svim okolnostima vezanima za obilježavanje 70. obljetnice postrojavanja 11. dalmatinske brigade. Tu su i brojne vijestice i druge stalne rubrike.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, benzinskoj postaji Pivac i trgovini Ante.

Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb) i Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2). Na prodajnom mjestu u Zagrebu još radimo.

<< Arhiva >>