U prodaji 14. broj Vrgoračkih novina

utorak , 30.03.2010.

U prodaji je novi, četrnaesti broj Vrgoračkih novina - Prvih novina Vrgoračke krajine.

U ovom broju donosimo intervju mjeseca sa Nadom Vuković, rođenom Vranješ, svjedokinjom četničkog pokolja u Kozici 1942. godine. Donosimo opširan izvještaj sa sedme sjednice Gradskog vijeća Grada Vrgorca na kojoj je najviše riječi bilo o komunalijama i infrastrukturi našeg grada. Tu je i kraći intervju sa Petrom Ercegom, bivšim potpredsjednikom HSS-a Vrgorac u kojem on analizira stanje u stranci. Komentiramo i učestale krađe na gradilištu autoceste i donosimo izvještaj sa obnoviteljske skupštine ogranka Matice Hrvatske Vrgorac. Tu su i povijesne crtice o vrgorskim glazbarima - obitelji pok. Vinka Markotića i caffe baru Tin, prvom društvenom kafiću u Vrgorcu. Objavili smo i putopis sa Sutjeske.
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vijestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, kolumna, križaljka, no comment itd.

Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante i trgovini Mario.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>