13. broj Vrgoračkih novina u prodaji!

ponedjeljak , 01.03.2010.

U prodaji je novi, trinaesti broj Vrgoračkih novina - Prvih novina Vrgoračke krajine.
U ovom broju donosimo veliki intervju mjeseca sa tajnikom SDP-a za Dalmaciju – Vedranom Lendićem. Gospodin Lendić se osvrnuo na političko stanje, kako na lokalnoj, tako i na državnoj razini. Također, analiziramo što usporavanje gradnje autoceste donosi, tj. odnosi Vrgorcu. Dosta prostora smo posvetili našim mačkarama, te donosimo desetak vrlo kvalitetnih fotografija sa svih maskenbala i povorki. Naši suradnici popratili su jubilarnu – desetu obljetnicu vrgorske klape Vr´gora, te osvrnuli se na problematiku izvora Žiljin i arheološka iskapanja oko crkve sv. Ante u Dragljanima, te na posljednje učeničke uspjehe Osnovne škole "Vrgorac". U ovom broju nalazi se i povijesna crtica o otvaranju Gimnazije „Tin Ujević“ u Vrgorcu 1963. godine. Nastavljamo također osvrte na „zaboravljenog“ Tina u našem gradu.
Uz sve navedeno, u novini se nalazi i cijeli niz vijesti i vjestica iz Vrgorske krajine, osvrt na sportske događaje, pismo čitatelja, kolumna i križaljke.
Svoj primjerak Vrgoračkih novina u Vrgorcu možete kupiti u trgovinama Jukić, diskontu Pivac, trgovini Ante i trgovini Mario.
Izvan Vrgorca novine će biti dostupne za nekoliko dana i to u: Makarskoj (Diskont Pivac, Zrinsko Frankopanska 36), Splitu (Mesnica Pivac, Stari Pazar bb), Zadru (Mesnica Pivac, Dalmatinskog sabora 2) i Zagrebu (Profil Megastore, Bogovićeva 7).

<< Arhiva >>