Sama protiv svih !!

31.07.2007., utorak

Znate... nije baš lijep osjećaj kad vas ljudi koje ste smatrali "prijateljima" izdaju... Ponovo... ponovo... I PONOVO..... Jedino je Wolf uvijek uz mene...

Da ne spominjem da je sad u trendu lagati čim otvoriš usta... GADI mi se to...

Mislim da sam izgubila i ono malo vjere što sam imala u ljude...

Uza sve to, prijatelj iz razreda mi je u bolnici u šok sobi, u komi je...

PA NE, NE OSJEĆAM SE BAŠ DOBRO HVALA NA PITANJU

nije da je koga uopće briga, ali eto.
- Pametnih komentara: 1 - Dodaj svoj? -

23.07.2007., ponedjeljak

...opet radim u hotelu...

stajala sam tamo 6 sati u sali i kad sam došla doma toliko me boljela kičma da sam samo pala u krevet i spavala do večeri. sad ovo pišem i onda ću valjda ponovo ić spavat jer nisam za niš.

tako će bit i svaki dan slijedeća dva tjedna, pretpostavljam.

...pa ono, super.

ako ne dobijem pare, mislim da ću poludit.

btw toliko je vruće da mi mozak funkcionira na 1% kapaciteta (dovoljno taman za održavanje na životu i hodanje 2 mm/h ali svakakva mentalna aktivnost je nemoguća i centar za prepoznavanje lica je isključen). ovo je moja uobičajena faca ovih dana: lud

vidjela sam neki dan u wtc-u dvije frendice al nisam ih prepoznala (kao što rekoh... 1%) dok me nije Ančy zgrabila za ruku i povukla prema sebi.

...najavljuju zahlađenje... iskreno se veselim
- Pametnih komentara: 1 - Dodaj svoj? -

21.07.2007., subota

Evo jedan malo "osobniji" post za vas. Inače ne pišem ovako otvoreno jer to mrzim, ali moram to izbacit iz sistema jer ću eksplodirat.

Znate šta mi stvarno... STVARNO ide na živce?... (Ne znate, ali već kužite da ću vam sad reć). ...romantika.

Ne znam, možda sam zapravo lezba ili tako nešto, ali jednostavno me iritira... Cvijeće, tepanje (ako me netko još jednom nazove "ljube" nokautirat ću ga), ples, svijeće, ruže, ljubavne izjave/poruke, zvanje 36000 puta na dan (ja samo pošaljem SMS kad se trebamo nać).... Muka mi je od toga. I sva ta priča oko ljubavi. Evo nedavno sam nogirala svog (sad bivšeg) dečka. On je isto im'o neke romantične ispade. namcor Moja idealna veza - vidimo se par puta, zabavljamo se, i onda se prijateljski rastanemo i nikom ništa. Onako bez osjećaja, zaljubljivanja i ostalih sranja.

Ja nemam osjećaje, to smo svi već zaključili, a pogotovo ne ljubav.

Kad smo u školi na hrvatskom trebali napisat ljubavnu pjesmu za zadaću, doma sam se čak i sjetila što smo trebali (inače zaboravim zadaću čim izađem iz škole) ali jednostavno sam odbila to napisat, nisam čak ni pokušala, jer to ne bi mogla iscijedit iz sebe - to je bila jedna jedina jedinica iz zadaće koju sam s guštom dobila.

Znam da sam poremećena. Ne morate me tako gledat. rolleyes
- Pametnih komentara: 1 - Dodaj svoj? -

13.07.2007., petak

Petak Trinaesti

Bila sam sa starcima u Trstu... Kupila sam crnu majicu bez rukava s mrtvačkom glavom, i crnu kožnu jaknu... Kratku, bajkersku... Sa svojim parama... (Bila je samo €40 by the way, zadnja, izvan sezone, s popustom, bla bla...). Trst mi ful liči na Rijeku... Osjećala sam se ko doma... Htjela sam kupit i klasične Ray-Banke i nađem ih u nekom dućanu, kažem ženskoj da ću se vratit po njih kad još malo pogledam i vratim se a dućan zatvoren... puknucu U 6 sati!! Al nema veze, ima toga i u Rijeci - mislim Ray-Banki, a ne čudnih radnih vremena.

Neki crnac je na cesti pokazivao neke knjižice a ja mislila to on dijeli letke kao ovi u Rijeci i zainteresovaše me pa sam htjela uzet jedan i zgrabim ja to a on ne pušta, ja gledam ma šta je sad ovo? - a on to zapravo nije dijelio nego samo naučavao nešto i pokazivao, a ja mu skoro ukrala ..... ajme sramote ..... U mojoj blizini se treba naviknut na takve situacije !!

Uopće ne idem na kupanje, ne znam koji mi je k....? Kao da je ljeto već završilo a tek je počelo... Ali evo ponovo krećem!~ nabavila sam reklamni luftić da mogu radit ono što mi najbolje ide - ležat na moru. Wahhh to je uživancija... Postoji li neka profesionalna karijera testera madraca za krevete ili zračnih madraca ili barem ležaljki za vrt.....??? smokin Ako saznam da postoji, moja je. Ja sam instant najbolji radnik. Trebalo bi me promaknut u direktora odmah slijedeći dan.

Jedva čekam jesen da mogu paradirat u novoj jakni... Na moju žalost dolazi globalno zatopljenje i svake godine zima će sve više ličit na ljeto... Kad izmakne kontroli selim se u Sibir. Radije to nego se odreć jakne. cerek
- Pametnih komentara: 1 - Dodaj svoj? -

12.07.2007., četvrtak

Ja i Wolf idemo u grad busom i vozač odjednom zakoči tako naglo da je Wolf skliznula sa stolice i odletjela pet metara unaprijed i razbila si koljeno na stolici ispred sebe... Ja sam razbila lakat u svoju stolicu... I mi sve krvave izađemo iz busa a smijemo se histerično i otišle u ljekarnu kupit flastere...

Odvela sam Wolf u robnu kuću i u neki dućan s robom da gubimo vrijeme i razgledavamo pa sam ju natjerala da isproba neku gotičarsku bluzu, i super joj stoji pa će sutra ić po nju jer ju je rezervirala. Ja volim kad ona nešto isprobava jer joj sve super stoji... Model.

Našle smo se s frendicom Tarom, i naišle na Korzu na neku hrpu Japanaca koji propovijedaju o Isusu Kristu na engleskom. I dođu nama dvije Japanke i pitaju: "Do you speak English?" "Yes." "Do you believe in God?" - Wolf i Tara nisu ništa rekle a ja - "No, not really." - a žena pita "Why not?" - "Well... I don't know, I just... don't." - žena se nasmiješi i ode ća pričat s drugima a Wolf me gleda kao da sam rekla nešto zlo.

Sutra idem u Trst, nikad prije nisam bila (zapravo... nikad nisam bila nigdje izvan Hrvatske). Baš me zanima kako je tamo. Kažu da je sve prepuno China Shopova.
- Pametnih komentara: 1 - Dodaj svoj? -

08.07.2007., nedjelja

Tekst
Tekst
Tekst

Slika

I to je to ok bye rofl

Ma ne, šalim se...

Kad god idem sa starim u dućan on me pita "šta ćeš?" a ja "ništa." "ma daj da ti nešto kupim!" "ma ne, ništa." onda odem sa starom u WTC i pita me "šta ti treba od robe za ljeto?" a ja "ništa." "a za zimu?" "ništa." i dođemo mi doma i stara kaže starom "mi imamo tako dobro dijete."

Na kraju mi je ipak kupila crnu majicu s kratkim rukavima smijeh dobro će mi doć...

Mislim, da sam odgovorila "narukvicu s bodljama" rekli bi "imaš već jednu" a "majicu od Dimmu Borgira" "imaš već dvije" "kožnu jaknu" "to sranje je skupo"

I šta da na kraju kažem..... Ma ništa meni ne treba samo da me puste na koncert... Stara je skužila koliko mi to znači i mislim da će me pustit... Ić ćemo ja i Wolf, vozit će nas njen stari, možda bude i Kat išla s nama, i Lance (moj dečko).......

By the way, imam neku bolest na očima. nut Izgledam napušeno i ne mogu gledat kad je jako sunce.... imam neke kapi i mast i onda moram s time masakrirat oči... bed...

Al bit će bolje...

Skinula sam cijeli album iz prošlog posta sa Shareaze i najbolja pjesma je The Serpentine Offering.... Genijalna kompozicija... Kontrast vokala... Pa evo vam barem riječi

My descent is the story of everyman
I am hatred, darkness and despair

Evoked and entertained through centuries
Wrathful and sullen--dormant still
The ferocity pervades everywhere
Waiting to be released at last

Hear my offering
Ye bastard sons and daughters
Share my sacrifice
Share my sacrifice

My descent is the story of everyman
I am hatred, darkness and despair

Reconcile not with the fear of the snake
But embrace it as your own
Inject it's venom into your veins
And replant the seed that gives growth
Still shrouded in mystery
Until you arise above perception
A veil of ignorance is in motion
Continuing throughout generations

A veil of ignorance is in motion
Continuing throughout multiple generations
let me be the one that deliver you from the deceit
And back into perfect accordance with the laws of nature

The snake is notoriously tempting
But the snake is fair
What is worse than not knowing?
To live or disappear?

The ferocity pervades everywhere
Waiting to be released at last

Hear my offering
Ye bastard sons and daughters
Share my sacrifice
Share my sacrifice

- Pametnih komentara: 2 - Dodaj svoj? -

05.07.2007., četvrtak

Upravo sam saznala da Dimmu Borgir nastupa u Ljubljani za moj rođendan... 15.10.07...

Ne moram ni spomenut da bi išla???

Pješke ako treba!!!!!

Sad pokušavam odnekud skinut pjesme s njihovog novog albuma In Sorte Diaboli, ali Shareaza mi ne radi. Evo kako izgledaju originalne korice.




- Pametnih komentara: 2 - Dodaj svoj? -

02.07.2007., ponedjeljak

Opet imam Internet, prošla sam s 3.6, Hysteria je pala razred.

Da, inače imam dara za opširno pisanje.

Čak sam napisala i neke pjesme iz dosade... *cough*... ipak, ne namjeravam ih objavit. Premala doza talenta za prikazivanje u javnosti.

Ja i Wolf smo išle pješke iz Opatije do Rijeke. Na putu smo preživjele 2 pedofila, komentare i režanje iz prolazećih auta, nedostatak tekućine i nesnosnu vrućinu. Uspješno smo stigle na cilj, bez ozljeda.

Nacrtala sam neki dizajn oklopa u Paintu (čini se da nisam jedna od onih koji ne mogu crtat s mouseom). Pa evo da vas barem nečim zabavim.

Free Image Hosting at www.ImageShack.us
- Pametnih komentara: 7 - Dodaj svoj? -

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

< srpanj, 2007 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opće informacije

Ja sam Tea, zvana Sotona i Vrana/Crow... Teroriziram zemlju još od 15.10.1990. Slušam metal... Dimmu Borgir, Children of Bodom, Satyricon, Kataklysm, Amon Amarth, Cannibal Corpse, Behemoth... Nosim bodlje, lance... Jedem šišmiše i malu djecu... I sva ta ostala sranja.

Volim tetovaže, strašit ljude, pivu, motore, crtat grafite, oružje, oluje, električne gitare, mačke.

Ne volim lažove, romantiku, cvijeće, rasizam, glupost, dramatiziranje, školu, cajke, plesat, buseve.

Ma dosta toga evo gledajte u Mjesec.

CURRENT MOON

Words of Wisdom

Life is like a battlefield, only the strong survive.

Being my own god is all I was meant to be.

What I can not fulfill, my destiny completes.

Kolko vas ima

Free Site Counters

Himna

Children of Bodom - Hate Me

I was born in ashes of molten hatred
Raised by the demons in abodes of the dead
The Reaper's scythe I fall upon to light my path
Wrecked by mangled wounds of life
I have become the resurrection of the evil one
'Y know that I don't fucking care If I live or die

I need a bishop preaching fire
to get away with my sins
I despise everything I see
so I don't give a fuck if you hate me!

Ain't got respect for humanity
Never lived or wanted immortality
The reaper's shadow I fall upon
to obscure my path
Every day I'm being battered up until I bleed
You mother-fuckers just leave me be
Ya' could never give me cure
for the pain I feel inside

I need a bishop preaching fire
to get away with my sins
I despise everything I see
so I dont give a fuck if you hate Me!

Led by the Reaper I walk in the night
Show me the way to your kingdom come!

I believe in armageddon,
I've been baptised in alcohol
I'm embodiment of antichrist
I'm living for my own demise