Linkovi
Blog.hr
Forum.hr
Monitor.hr
Pero
Vule
Klara
Sopot
NK Dinamo Zagreb
Svijet Igara
Malo Slika





















































utorak, 13.05.2008.

Koch ipak odlazi,zamjena Tomislav Butina?

Tko će sljedeće sezone stajati između Dinamovih vratnica? Kao što je i najavljivano, to gotovo sigurno neće biti dosadašnji prvi vratar kluba, iskusni Nijemac Georg Koch.

Jučer je u tajnosti napokon održan sastanak Nijemca i sportskog direktora Zorana Mamića, nakon što se već petnaestak dana kroz medije provlači priča o Kochovim zdravstvenim problemima zbog kojih ugovor ne može odraditi do kraja, odnosno još jednu sezonu. Sam Koch je demantirao takvu informaciju i izrazio želju da s Modrima pokuša napraviti rezultat u Europi, jer kako je rekao, iako nije u cvijetu mladosti, još uvijek je spreman i od kluba je očekivao malo više respekta.

ako u Dinamu nisu htjeli izlaziti sa zaključcima sastanka, neslužbeno doznajemo da su dvije strane ipak zaključile sporazumni raskid na kraju sezone. Ljubimac zagrebačke publike bi se u svoju domovinu vratio s polovicom dogovorenog iznosa, koji je trebao dobiti za sljedeću sezonu, odnosno sa 200 tisuća eura. Službena verzija javnosti će biti predočena nakon finalne Kup utakmice u Splitu.

Uz mladog i odličnog Kelavu koji je zanat ispekao učeći od Kocha, među modrim vratnicama mogli bi ponovno gledati Tomislava Butinu. Bivši Dinamovac i hrvatski reprezentativac sve je bliže povratku u Zagreb i iako još uvijek nema konkretnih informacija očekuje se da bi ovih dana Butina mogao potpisati ugovor i riješiti golmansku kadrovsku križaljku za sljedeću sezonu. Kao moguća alternativa spominjao se i Zadranin Danijel Šubašić, navodna velika želja Zdravka Mamića.Šteta za Kocha,da je mlađi 2-3 godine...Hvala ti majstore na svim obranama!



| komentari (16) | print | # |

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Komentari On/Off

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga
...o svemu i svacemu
a najvise o dinamu...
O Meni...
Zovem se Bruno
Rođen sam 31.08.1994.
Živim u Sisku
Idem u sedmi razred
Najbolji prijatelji:Luka
Mata,Pero,Domagoj
Antonio,Ivan,Dubravko,
Denis,Karlo i Jurica
Najbolje prijateljice:
Helena,Matea,Klara...
Navijam za Dinamo
Liverpool i Barcelonu
Volim:Dinamo,roditelje,
prijatelje,igrice,svoj komp,
ps2,aute,Bad Blue Boyse,
gledati televiziju...
Nevolim:Ogovaranje,
umisljenost,školu,Hajduk,
Torcidu...
Glazbu bas ne slusam...


Kontakt:
bad_blue_boy_5@hotmail.com