utorak, 25.04.2006.

Blog ukinut

OVAJ BLOG JE UKINUT OTVARAM NOVI HP BLOG KOJI ĆE SE BAVI SAMO INFORMACIJAMA OD KNJIZI I FILMOVIMA

| 21:06 | Komentiraj (38) | Print this! | #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

Copyright © A year after - Design touch by: Tri mudraca

Komentari On/Off

  travanj, 2006  
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Prošla je godina dana.Dumbledore je mrtav ali opasnost za smrtonoše je sve veća dok nove generacije nastavljaju borbu protiv mračnih sila.

Ne postoji dobro i zlo.Postoji samo moć i oni preslabi da je slijede

Voldemort

Image Hosting by PicsPlace.to

Voldemort
Mene se ne treba puno predstavljati pa neću ništa govoriti.

Image Hosting by PicsPlace.to

Severus Snape
Snape je jedan od mojih najodanijih smrtonoša.Godinama je pokazivao svoju vijernost i na kraju se pokazao kao najhrabriji sa time što je ubio Dumbledora.Tranutno se nalazi u svojoj kuću u kojoj živi sa Crvorepom.

Image Hosting by PicsPlace.to

Draco Malfoy
Draco je tek stupio u moju službu i pokazao se jako nefikasan iako je pun entuzijazma o ulasku među smrtonoše te mi je jako vjeran.To je jedina stvar zbog koje je na životu.Ima debilnog oca koji će se pokajati kad izađe iz Azkabana.Ne sviđa mi se njegova plava kosa.

Image Hosting by PicsPlace.to

Fenrir Greyback
Vođa rase vukodlaka u čarobnjačkom svijetu.Pomoću njega su se mnogi Vukodlaci oslobodili i sad hodaju po svijetu bez ikakvih zapreka.Njegov glavni cilj je da pomoću dijece stvori novu naciju vukodlaka.Pridružio mi se zbog istih stvavova te je jedan od mojih najodanijih smrtonoša

Image Hosting by PicsPlace.to

Maya
Maya je veoma važna kao smrtonoša i kao moja osobna prijateljica.Kad trebam savjet obraćam se njoj.Završila je Hogwarts prije godinu dana te je jako dobra čarobnjica.Da ne nje nema ne znam što bi radio.Ona me često spriječavala da ne ubijem Malfoy.Jako je pozitivna osoba za razliku od mene.

Image Hosting by PicsPlace.to

Ronald Weasley
Moj najnoviji smrtonoša.Morao sam ga staviti pod kletvu imperius da bi mi se pridružio.Sada sam mu ja najveći prijatelj, a Potter neprijatelj.Čistkorvan je,iako ima lošu obitelj.Uz mene će odrasti i možda postati jedan od njaboljih smrtonoša

Image Hosting by PicsPlace.to

Agatha
Stala je uz mene dok sam otkrivao obiteljske korjene.Moja je školska ljubav i vjerna podanica.Za nju znam da mi je vijerna i sa njom volim razgovarat od različitim temama.

Image Hosting by PicsPlace.to

Mary Matthews
Na Mary sam naišao slučajno.Ona je naime djevojka koja živi u pokrajnjem čarobnjačkom selu.Nakon što je oteo jedan vampir biva ugrižena i tako i sama postaje vampirica.Svaki dan joj nje potrebno davati određenu količinu krvi da bi preživjela.On je moja štićenica iako je mnogi drugi u dvorcu ne vole.

Image Hosting by PicsPlace.to

Luna Snape
Luna je Snapova nećakinja.Iako je jako vijerna meni ima nekoliko nedostataka kao što su nepoštivanje starijih i javno ljubakanje sa malim Weasleyem.Luna je kao i njezin ujak Snape jako vješta u napicima te jako pridonosi našoj organizaciji.