UPITNIKOV SAN

06.09.2004., ponedjeljak


Pročitah i odgovorih

U komentarima svoga prvog posta danas pročitah:

1. - blog ti je zbilja ooočajan. pojebi nešto možda ti pomogne. ( 23.08.2004. 20:09)

2. - ili si izvadi dva tri rebra tako da si možeš sam popušiti, a ne iz neke nadmoćne poze kvazijebača ismijavati žensku spiku o erotici... ( 23.08.2004. 20:12)

Odgovorih:

hihihihihihihihi...hohoho-hoho...- daj se potpiši da ti svoja rebra zabijem do - ma znaš ti dobro dokuda! hihihihihihihi... ? - 06.09.2004. (14:21)

ZAKLJUČAK:

Kada bolje razmislim o jadnoći osobe koja mrzi sve što pišem shvatih koliko je jadna ta ista osoba (iako mogu pretpostaviti tko je - žalosno je što se ne potpiše kada je u pravu odnosno, ako za sebe misli da je intelektualno superiorna). Ej žao mi te je jer se zavaravaš i misliš da si jakooo prekopametna, a očito da neznaš što je osobina "zadovoljnih" ljudi?

Što se tiče prvog komentara - nemam odgovora, ali ako si željna kurca mogu ti preporučiti prijatelja koji nebira, nego guzi sve što mu dođe pod jaja!

Što se tiče drugog komentara - Nisam ti ja nikakav tzv. jebač, niti sam nadmoćan niti ufuranko kojega jedino sex zanima, ali tvoju ŽLUNDRU očito da nitko odavno nije mazio dok si toliko isfrustrirana! Jebiga biće bolje! Već će se netko zajebati, jer tko čeka dočeka!

P.S. Ako ti nešto treba ili ti nekako mogu pomoći - javi, već nešto ću smisliti!
- 14:29 - Komentari (5) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>