nedjelja, 16.03.2008.

...Što je ljubav??.......=)...

Evo ljudi...ovo je možda moj zadnj post...odlučila sam stati...još ne znam oću li ga skroz maknuti ili ću samo stati pisati...pa evo odlučih napisati post o ljubavi..i o svemu vezano za to i u mom životu i općenito...pa da počnemo...

...1. LJUBAV JE STRPLJIVA
Ovo je prva oznaka ljubavi. Ljubav je strpljiva jer ne prihvaća nijedno krivo i brzopleto rješenje osobe koju voli. Ljubav odbacuje magično rješenje poteškoća. Ljubav je strpljiva jer zna da se osoba može promijeniti i jer zna da je ta t promjenu potrebno duže vrijeme. Ljubav je strpljiva i zato ništa ne čini u žurbi, ona gospodari vremenom. Ljubav je strpljiva jer ne želi biti površna. Ljubav je strpljiv i nema potrebe da se nameće, ona poštuje slobodu voljene osobe . Ljubav je strpljiva. Ona ima snage da puno trpi, da sve podnosi, da sve vjeruje i da se svemu nada.

...2. LJUBAV JE DOBROSTIVA
Ljubav uvijek čini nešto dobro. Kao i Isus koji je prošao ovim svijetom čineći dobro, tako i svaka osoba nošena pravom ljubavlju čini dobro gdje god se nalazi. Prava ljubav se zanima za drugu osobu i želi je usrećiti. Prava ljubav gori od želje da učini nešto dobro, da nekoga razveseli, da nekome ublaži bol, da nekome pokloni osmjeh, da gradi bolji svijet. Ljubav je dobrostiva jer je ona životna energija. Ona uvećava svoju snagu i moć kad učini neko dobro. Gdje je ljubav, tamo je i Bog. Tko živi u ljubavi, živi u Bogu. Bog je ljubav. Zato ljubite bez odlaganja, bez proračuna, bez cjenkanja. Dajte punim rukama siromasima, dajte i bogatašima koji još više trebaju vašu ljubav, a najviše dajte onima s kojima svako-dnevno živite, jer to je i najteže. Ljubav je dobrostiva i ona s osmjehom čini dobro i onda kad joj je teško, kao što i cvijet pruža svoj miris i onima koji ga kidaju.

...3. LJUBAV JE DAREŽLJIVA I PLEMENITA
Ljubav nije zavidna. Ona se takmiči u velikodušnosti i sretna je kad susretne ljubav velikodušniju od sebe. Kojegod dobro djelo poduzmete, otkrit ćete da već netko drugi čini to isto i vjerojatno bolje od vas. Nemojte biti zavidni. Zavist je osjećaj grabežljivosti i otimanja onoga što nije naše. Zavist izjeda dušu i uludo troši silnu energiju kojom se moglo učiniti puno dobra. Sv. Pavao kaže: "Radujte se s onima koji se raduju".

...4. LJUBAV JE PONIZNA
Kad Pavao kaže da se ljubav ne hvasta, ne oholi se i ne pravi se važna, onda time želi reći da je prava ljubav uvijek ponizna. Ljubav nema potrebe da se hvali jer zna da bi se time izgubila vrijednost djela koje je učinila. Kao što voda kad je izlijete bilo gdje traži da zauzme najniže mjesto, tako i ljubav, nakon što učini velike stvari, povuče se u svoju skrovitost kako bi mogla biti uzvišena od Onoga koji gleda na neznatnost službenica svojih. Poniznost je kao pečat koji se stavlja na usta da se zaboravi učinjeno djelo. Nakon što ste učinili nešto dobro, vratite se u sjenu i nemojte pričati nikome o tome. Isus kaže da mnogi već na ovome svijetu prime svoju plaću za učinjena dobro djela, jer se hvale. "Primili su svoju plaću" oni koji razglašuju svoja dobra djela.

...5. LJUBAV POŠTUJE DRUGOGA
Uvažavanje ili respekt druge osobe jest bitna oznaka ljubavi. Kaže se da je dobar odgoj - ljubav pokazana u sitnicama života, u malim stvarima. Tajna dobrog odgoja jest ljubav. Ljubav se naime ne može ponašati na neprikladan način. Ako u najotmjenije društvo uvedete osobu koja nije nikada čula za bonton niti je učila načine lijepog ponašanja, ako u srcu ima nesebične ljubavi, sigurno se neće ponašati neprikladno. Ljubav ne može biti gruba. Ona je uvijek ljubazna, plemenita i nježna. Tko ima ljubavi u svome srcu, taj posjeduje putovnicu kojom može ući u bilo koje društvo, posjećivati kraljeve u njihovim palačama i uživati sa seljacima na njihovim poljima. Tko ljubi Boga u svim stvarima, taj je plemenit, taj ne može biti grub. Biblija kaže da nas Bog ljubi nježnom ljubavlju.

...6. LJUBAV JE NESEBIČNA
Sv. Pavao kaže: "Ljubav ne traži svoje". Ona uvijek traži dobro druge osobe. Ljubav nema vlastitog interesa. Ona traži da isključimo bilo koji privatni interes. Teško je ispuniti ovaj zahtjev ljubavi, jer je teško ne tražiti ništa za se, jer je teško umirati sebi. "Nemojte tražiti za se velike stvari", kaže prorok. Zašto? Jer nema nikakve veličine u stvarima. Svati ne mogu biti velike. Jedina i prava veličina stoji u nesebičnoj ljubavi. Male stvari postaju velike kad se čine s velikom i čistom ljubavi. Prava sreća se sastoji u davanju i služenju. "Onaj koji od vas želi biti najveći, neka vam bude sluga", kaže Isus. Koliko uzalud gubimo vremena tražeći svoju korist i upropastimo puno dobrih djela jer ih činimo u sebičnosti tražeći samo ono što je dobro za nas, a ne ono što je dobro u sebi, što je dobro za Kraljevstvo Božje.

...7. LJUBAV JE LJUBAZNA
Ljubav se ne srdi. Ona nema u sebi gorčine. Kada se govori o manama kod takozvanih kreposnih osoba, onda se najčešće spominje jedna gorčina. To je često jedina slaba točka jednoga karaktera koji je inače u drugim stvarima veoma dobar. Sigurno poznajemo mnoge osobe koje bi bile posve dobre da nemaju onu svoju sklonost da se lako rasrde i brzo planu. Postoje dvije kategorije grijeha: grijesi tijela i grijesi duha. Izgubljeni sin je primjer prve, a njegov stariji brat primjer druge kategorije grijeha. Društvo bez puno razmišljanja osuđuju rasipnog sina (grijesi tijela). Međutim daleko su teži grijesi duha, tj. grijesi uzvišenijeg dijela naše naravi. U očima Onoga koji je Ljubav sama, grijesi protiv ljubavi su daleko teži od grijeha tijela. Naša je jakost u duhu, a ne u tijelu kaže teolog Karl Rahner. Zato grijesi duha imaju veću težinu. Ni senzualnost, ni glad za bogatstvom, ni pijanstvo ne mogu toliko naškoditi kršćanstvu koliko to mogu učiniti loši karakteri puni gorčine. Jedan loš i impulzivan karakter je u stanju da zagorči život jedne obitelji ili redovničke zajednice, da podijeli zajednicu, da razori najbolje odnose, da ponizi osobu, da ražalosti i zatruje nečije djetinjstvo. Najteže traume djeca nose iz obitelji gdje nije bilo puno ljubavi, nego gorčine. Samo Duh Kristov može prožeti naš duh i očistiti ga. Samo Duh Sveti može zagrijati grudi ledene i smekšati ćudi kamene. Nitko se ne može promijeniti spontano s vremenom, niti samo dobrim željama. To može izvesti u nama samo Duh Sveti kad ga iskreno zamolimo i dopustimo mu da nas mijenja.

...8. LJUBAV JE VELIKODUŠNA
Sv. Pavao kaže da ljubav ne pamti zlo. Tajna uspješnog utjecaja na druge osobe, posebno na one sumnjičave, leži u sposobnosti da se zaboravi i oprosti naneseno zlo. Razmislite malo pa ćete otkriti da osobe koje utječu puno na vas, jesu one osobe koje vjeruju u vas, koje vam iskazuju svoje iskreno povjerenje. U atmosferi sumnjičenja osoba se zatvara u se, dok u ozračju povjerenja i prihvaćanja, osoba lako otvara svoju dušu i spremna je prihvatiti pozitivni utjecaj, spremna je tada vidjeti u sebi ono što je dugo potiskivala i negirala. Zaista je čudno da u ovom neprijateljski nastrojenom svijetu postoji još tu i tamo koja osoba koja ne misli na zlo i na podnesenu nepravdu. Ljubav nije zlopamtilo, kaže Pavao. Ljubav uvijek vidi dobru stranu svakog djela i tumači ga dobronamjerno. To ne znači da je ljubav naivna. Ona dobro razlikuje slabost neke osobu koju ispričava i drskost koju osuđuje. Isus je rekao javnoj grešnici: "Ni ja te ne osuđujem, idi i više ne griješi", a trgovcima u hramu je srušio stolove. Ljubav je blaga i ponizna, ali nema straha. Zapravo, samo u ljubavi nema straha. Što osoba više ljubi, manje se boji. Zašto? Zato što je u osobi koja iskreno, nesebično i čisto ljubi, prisutan Duh Sveti, najjača sila, sam Bog.

...9. LJUBAV JE ISKRENA
"Ljubav se ne raduje nepravdi, nego se veseli istini". Onaj tko iskreno voli, prihvatit će samo ono što je istinito. Tražit će istinu u poniznosti srca i bez predrasuda, i ljubit će ono što bude otkrio kao istinito uz cijenu vlastite žrtve. U nauku sv. Pavla o ljubavi podrazumijeva se kontrola nad samim sobom, koja čuva osobu da ne iskorištava tuđe slabosti. Prema Pavlu ljubav sve pokriva, to jest nastoji sakriti tuđe pogreške. Ljubav je spremna prihvatiti osobe i stvari kakve jesu i zna se radovati kad otkrije da su bolje nego što se moglo očekivati. Ljubav se veseli isitni jer zna da će nas samo istina osloboditi. Ljubav zna pronaći načina da nam kaže i onu istinu koju nam je teško prihvatiti, istinu koja nas najprije čini jadnima da bi nas mogla osloboditi od nas samih. Ljubav ne žrtvuje istinu i ne pravi kompromis da bi se nekome svidjela, jer zna da potpuno oslobođenje dolazi onda kad prihvati istinu, kad slobodno prihvati ono što biti mora.

...Evo par stvarčlica o ljubavi...

Ljubav je obostrana i karakterizira je velika briga i dubina osjećaja za dobrobit voljene osobe.


"Ljubav, naročito kod muškarca, lišava pameti one koji je imaju, a daje je onima koji je nemaju."


"Voljeti nekog, znači pristati da ostariš sa njim!"


"Teško je voljeti, još teže ne voljeti, a najteže je naći voljenog koji te voli."


"U ljubavi, kao i u ratu, pravo je uvijek na strani jačega. I zato će žena koju volimo uvijek biti u pravu."


"Ljubav nikad ne umire prirodnom smrću. Umire jer joj ne znamo obnoviti izvor. Umire od sljepoće, pogrešaka, izdaje. Umire od bolesti i rana; umire zbog dosade, gubitka svježine i sjaja."


"Na početku ljubavi ljubavnici govore o budućnosti. Kad se ljubav približava svom kraju govore o prošlosti."

"Ljubav je sav život žene, a epizoda u životu muškarca."

"Ništa nije teško ako se voli."


"Ljubav ima dvije pratilje: dobrotu i strpljivost."

"Budućnost ljubavi jest istinska ljubav - veličanstvena, divna ljubav koja ne nanosi bol, već radost; ljubav koja nije mala, već golema; ljubav koja je više od osobne te postaje duhovna. To je odredište našega putovanja - to je naš istinski cilj."


"Nezrela ljubav kaže: Volim te jer te trebam. Zrela ljubav kaže: Trebam te jer te volim."



"Voljeti je nešto posve drugo; to je željeti predmet ljubavi zbog njega samog, radovati se njegovoj ljepoti i dobroti zbog njih samih, ne misleći ni na što drugo."



"Dok se voli, dotle se i prašta."


"Užitak ljubavi je u voljenju i sretniji smo zbog strasti koju osjećamo nego zbog strasti koju smo probudili u drugome."


"Nikad nije zaista ljubio onaj koji misli da je ljubav prolazna."


"Ljubiti znači: radovati se sreći drugoga."


"Jedino ljubavi nikad ne dobijemo koliko želimo...ali i jedino što ne dajemo dovoljno je ljubav."


"Ljubav je jedna strast koja ne priznaje ni prošlost ni budućnost."


"Ljubav je kao jaka vatra. Nikakva voda je ne može ugasiti. Čak ni krv."


"Ljubav, kad je iskrena i duboka, lako prašta i zaboravlja."


"Ljubav je slijepa i zbog toga joj je tako izoštreno čulo dodira."


"Ljubav je ponajprije darivanje sebe."


"Čovjek se zaljubi gledajući ženu, a žena se najčešće zaljubi slušajući čovjeka."


"Kad čovjek ima ljubavi, nema straha."


"Ljubav je spontana i žudi za izrazom u radosti, ljepoti, istini, pa i u suzama. Ljubav živi u trenutku; ne gubi se u prošlosti i ne teži prema sutrašnjici. Ljubav je SADA."


"Ljubav koja je mogla umrijeti nije bila ljubav."





"Ljubav nikad ništa ne zahtijeva, već samo daje. Ljubav samo pati, nikada se ne kaje i nikada se ne sveti."

"Radosno srce nastaje, naravno, samo od onog srca koje izgara od ljubavi."


"Ljubav svakodnevno čini čuda: oslabljuje jake, a jača slabe; budale čini mudrima, a mudrace budalama; promiče strasti, uništava razum; jednom riječju, preokreće sve naopako."


"Ljubav je čežnja za našom vlastitom izgubljenom polovicom."

"Ljubav je tako kratka, a zaborav tako beskrajan."


"Ako ljubav nije ludost, onda nije ni ljubav."


"Jezik ljubavi nalazi se u očima."


"Ljudi čine pogreške – takav je život. No voljeti nikad nije pogrešno."


"Savršena je ljubav ona koja nas čini nesretnima."

"Vrijeme koje nismo proveli u ljubavi izgubljeno je vrijeme."


"Ako ti u pamćenju ne prebiva ni najmanja ludost na koju te navela ljubav, nikad nisi volio."


"Srce koje voli ne gleda na ljepotu."

"Da bismo nekoga dolično voljeli, treba ga tako voljeti kao da će sutra umrijeti!"



"Čvrsta se ljubav lako ne zaboravlja."



"Ne vole oni koji ne pokazuju svoju ljubav."


"Samo onda istinski volimo kad više nemamo potrebe da to kažemo."

"Koliko više žrtvuješ svoje ja, toliko je jača i istinitija tvoja ljubav."



"Ljubavne boli su slatke ali se teško liječe."


"Od svih ludosti što ih počini djevojka, njena je prva ljubav jedna od najvećih."


"Čar prve ljubavi je u našem neznanju da ona može svakog trenutka prestati."


"Prve se patnje, kao i prva ljubav, ne ponavljaju."


...Eto ljudi..Željka...nadam se da vam se svidilo i da vas nisu oči zabolile koliko mene dok san sve ovo radila iako je tribalo bit još i bolje...ali neman snage više ništa...neke rečenice se odnose i na mene...tj.našla sam sebe u njima...i, makar ja sad shvatila svoje greške..i znam da ih mogu promijeniti,ne dobivam drugu priliku..ali eto..šta je-tu je..sama sam napravila to...snosit posljedice moram...ali stvarno neznam šta NEBI dala da dobijem šansu da ovo ispravim...ali moram pustit iako mi je teško...iako sve i da oću nemogu zaboraviti one dodire,poljupce,duge razgovore,razmirice i pomirenja nakon njih,predivne izlaske,dane,noći..ajme...heh...sad sam se opet svega sjetila...ali dobro...samo neznam kako nastaviti dalje..on je bio moj život,moja sreća,moj put...on mi je bio sve..znala sam da je uz mene..da sam uvijek imala utjehu,potporu,razumijevanje(i to u potpunosti,jer sam sigurna da niko nebi razumio neke probleme kao šta je on,i pomogao mi u rješavanju..i zato sam mu zahvalna,ako treba i cijeli život)...ali sve ovo što sam napisala..svi osjećaji i sve ostali moraju biti prekinuti...moraju nestati...ostaje samo sjećanje i bol...i već mi nedostaje kao nikad ništa...uhh...jesam se raspisala...aj dosta...hehe...želim samo...ma neznam šta želim...želim da mu u životu bude sve kako triba...da ima ljubavi i svega šta je meni pruža više negu koliko sam ja njemu davala...u vezi nisam shvaćala koliko mi znači..to sam tek sad shvatila kad ga više nemam...eto...nadam se da ste uživali a ja idem...hehe....kissy kissy...

srijeda, 05.03.2008.

back....

ajme ljudi...sve je super ispalo sa petrom...jeeee...jamo tako sam happpppy....loooll....a i pukla..hehe...ajme i prijatelj mi nam je izasa iz bolnice i bija je danas u skoli...iako je malo drugaciji...ali vratit ce nam se on brzo...svi ga puuuuno voolimo...bejj vima....pufffaa....

nedjelja, 02.03.2008.

Mojoj prijateljici....

Evo,odlučila sam napisat post petrici...dakle...kao prvo...užasno me potresao onaj zadnji komentar...i petra,potaka me na razmišljanje...nemoj mislit da te se ne sićan ili san te zaboravila...ovaj tjedan mi je bija užasan...sa petrom sam se jedva vidila...jedan dobri prijatelj je završija u bolnici...ni veza mi nije išla baš najbolje...i sad ovo...užasno se osijećam...Petra je uvijek bila uz mene...od dana kad smo se upoznale...nisam ni mislila da cu se toliko zbližit sa njom...a još sam manje očekivala da cu je ovako neprimjetno "isključit" iz života...nisam ni primjetila, a već smo bile kilometrima daleko...uvijek je bila uz mene...pomagala mi u svemu...hrabrila me..poticala me...i sad,u ovoj vezi,kojoj sam se najmanje nadala,brisala mi suze,napadala ljude,išla im na živce,svađala se s njima...sve to za mene...i sad kad su mi trebali savjeti,davala mi ih je,i uvijek je bila kraj mene---a kako joj ja vraćam---tako šta je lagano brišem iz svog života...heh...ne prepoznajem se...ovo nisam ja...otkad sam krenila u sradnju promijenila sam se skroz...i to na...neznam ni sama kako...ali prema Petri,ne dobro...ona je to najmanje zaslužila...i ispravit ću to...samo kad bi i ja i ona našle malo vrimena,da budemo same,da odemo na kavu,i ispričamo se pošteno,ki šta smo uvik pričale...ali i jedna i druga nemamo vrimena...kad ja mogu ona je van sa Denom...kad ona može ja sam van sa Kikom...neznan šta da radin...ali dat ću najbolje od sebe da ovo sredin...vojim te Petrice...puno,puno...pufffa svima....bejj....

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.


Design © by : Poison Angel
Komentari On/Off

< ožujak, 2008 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Srpanj 2008 (1)
Svibanj 2008 (7)
Travanj 2008 (11)
Ožujak 2008 (3)
Veljača 2008 (2)
Siječanj 2008 (11)
Prosinac 2007 (10)
Studeni 2007 (6)
Listopad 2007 (6)
Rujan 2007 (8)
Kolovoz 2007 (5)
Srpanj 2007 (27)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Opis bloga
Svakakve gluposti koje mi padnu na pametsmijeh
Komentirajte, ljudi moji, pišite šta oćete.yes


blinkyou.com


Moj MSN: vlatka3012@hotmail.com

Ponešto o meni:
Ime: Vlatka
Škola: Turistička
Razred: 1.h tehničara
Gdje: U Šibeniku
Rođena: 30.12.1992.g
Slušan: Sve osim staraca (na momente)rofl
Frendovi: Marija, Ivana, Karolina, Toma, Petra, Marina (ostali se podrazumijevaju, da sve ne nabrajan)
wave
1.hsmokin: Nik, Lucy, Ana, Josipa, Luca, Andrijana, Kata, Philipp, Ana, Zrinka,Franka, Anamarija, Ivana, Rina, Dino, Cvita, Mateja, Luka, Matija, Lucija L., Marinela, Lucija N., Marija, Maja, Marina, Antonela, Mijić, Antonija i JA.
Ekipa sa Vidikaparty: Tina, Vlatka, Petra, Ivana, Lara, Karlo, Punks, Mate, Beba, Jakov, Marin, Luka, Fićo, Karlo, Luka, Labor, Ronca, Ana, Klinjo, Žan, Željo, Baćo, Jakov, Rajka, 'ko zna koliko nas je još tamo, ovo su najčešća lica...rofl
Volim: ležanje, odmaranje, gledanje tv-a, mir i tišinu, gitaru, surfanje po internetu i nabijanje računa hehe greedy smijeh, spavanje, sviranje, jednog malogcerek...
Ne volim: školu, knjige, učenje(ali moran)headbang, umišljene ljude, dosađivanje, iritantne i do
sadne osobemad...

moja najveca:
-mana: neke stvari ponekad shvaćam preozbiljno;previše vjerujem ljudima
-vrlina: teško za reći
-želja: imati sretan i lagodan život

ljubav: zaljubljena...
hobi: gitara,kafići,msn..lol...

asocijacije:
-subota-grad
-more-valovi
-skola-sprdancija
-prijatelj-uvijek uz tebe
-san-najveća želja
-ljubav-najljepša stvar

naj izreka: Koliko više žrtvuješ svoje ja, toliko je jača i istinitija tvoja ljubav
moj moto:Uvijek izvlači najbolje iz ljudi

A došlo vas je...
hit counter



Blinkyou.com
Svašta
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...Ahhh ta ljubav...hehe...


*****************************************

Zašto se moja lubav ne može ost variti,
zašto me uvijek netko mora ostaviti.
Uvijek se zaljubim u pogrešnoga,
i osijećam da mi je na duši mnogo toga.
Molim te, reci da sam sve ovo umislila,
Molim te, dokaži da to nije istina,
Molim te, napravi nešto
da se osijećam bolje,
Da postanem sigurnija u sebe,
Da priznam da volim samo tebe.
Daj mi reci da osijećaš bar nešto,
Da nije sve uzaludno,
I da ne bježim vješto
Od svega što u životu napravim.


*****************************************

Kad te vidim, zraka mi nestane,
Kad me pogledaš, srce mi stane,
Kad prođeš pokraj mene, vjetar odmah prestane,
Kad me pozdraviš, u meni kaos nastane.

Molim se da budemo zajedno,
Zajedno ber na neko vrijeme,
da možemo uživati u poljupcima,
zagrljajima i nježnosti.

Znam da ovo zvuči sebično,
znam da i samu sebe plašim.
Znam da se sve ovo desilo nenadano,

Ali i znam da uvijek
VOLJET ću te
iskreno
i
bezuvjetno.


*****************************************

Nemoj plakati,
Suze liti,
Ako ga voliš,
Nemoj to kriti.
Ne muči srce,
Ne muči sebe,
Jer možda i on

VOLI TEBE!!!!!

*****************************************

Možda je ludo da te volim,
možda ponizno da za ljubav molim.
Al' jednog dana kad shvatiš riječi moje,
saznat ćeš da si izgubio nešto što je
zauvijek moglo biti
TVOJE!!!!!!!


*****************************************


Najteži način na koji ti
netko može nedostajati
je da sjedi pored tebe
i znaš da ga nikad
nećeš imati!!!!!!!!


*****************************************

Ruka bi htjela kosu da ti dira
dok gitara tiho svira,
a moje mi srce ne da mira.


*****************************************

Bol nije bol,
kad se u duši stiša.
Kad nisi tu,
ni kiša nije kiša,
ni ljubav nije ljubav
kad se usne ne spoje,
ni usne nisu usne
ako nisu tvoje!!


*****************************************

Da si lijep, to vidim.
Da si dobar, to znam.
Da voliš, to mislim.
Ali koga, ne znam....


*****************************************

Trebaš mi...kao zori sunce,
Kao tijelu srce,
Kao suncu vjetar,
Kao tišini nemir,
Kao kiši kap,
Kao krv veni,kao...
ti...meni...

*****************************************

Voljeti je lijepo,
voljeti je lako.
Ali voljeti kao ja ne može svatko.
Koliko te volim,
to se teško piše,
jer ja te svakog tenutka
volim sve više!!!!


*****************************************

...za ove dvi pisme se moran zahvaliti prijateljici Maji koja mi je užasno puno pomogla, nadan se da ce van se svidit' rofl

TI

Sve sam ti dao od svog,
Sve što sam imao od života mog.
A sad mi to vraćaš,
Tako što me ostavljaš.

Ti...tako lijepa, slatka,
Smeđih očiju.
Ti...nježnog lica,
Moja si bila kraljica.
Ti...tako lijepa, slatka,
Smeđih očiju.
Moja si zvijezda Danica!!!

Sad ideš bez pozdrava,
Znam, odlaziš k' njemu.
Ma, nek' sam proklet kad te volim...
Ma, nek' me ubiju...

Dao sam ti sebe
Dao sve što imam,
A sad mi to vraćaš...
Tako što me ostavljaš...

Ti...tako lijepa, slatka,
Smeđih očiju.
Ti...nježnog lica,
Moja si bila kraljica.
Ti...tako lijepa, slatka,
Smeđih očiju,
Moja si zvijezda Danica!!!


*****************************************

MOJA BOL

Šetam gradom, noću sam.
Gledam druge, zaljubljene duše.
Svaki zaljubljeni pogled, svaki poljubac,
Me podsijeća na tebe.

Ja patim za tobom,
I čekam kad ćeš se vratiti.
Bol utapam u piću,
Dok u svakom kafiću,
Svira naša pjesma.

Osjetiš li moju bol,
Čuješ li svoje ime na mojim usnama,
U snovima mi samo tvoje lice:
Volim te
Lubim te,
Sanjam te,
Samo moja ljepotice!!!


*****************************************

IDEALAN DEČKO

To je onaj koji ti kaže
"ljepotice" umjesto "sexy".
Koji te ZOVE kad si
završila razgovor s njim.
Onaj koji ostaje BUDAN
samo da vidio kako TI spavaš.
Onaj koji te ljubi u ČELO.
Koji želi da ti pokaže svijet
kad si nedotjerana.
Koji te PRIMI za ruku
pred svojim prijateljima.
Onaj koji te stalno podsjeća
kolko si mu VAŽNA i koji
je SRETAN da te ima.
Onaj koji kad razgovara sa
svojim prijateljima kaže
"to je ONA..."



*****************************************

Moje je srce bilo pijano...voljelo...
...kajalo se...boljelo...
davalo...uzimalo...
...bilo sretno i gubilo...
ostavljalo i bilo ostavljano...
...ali nikad ovako zaljubljeno!!!


*****************************************

Ubijaš me usnama,
Znam te ja,
Za to si rođen.
Kako da ti odolim
I oprostim
A da te na volim?!!


*****************************************

...Lubav je cigareta,
Poljubac je dim,
A pepeo tužna uspomena
Što ostaje za tim...


*****************************************

...Narav ljubavi nije
Traženje savršene osobe,
Već voljeti nesavršeno osobu
SAVRŠENO!!!


*****************************************

...Ako si zaljubljen
Dobro znaj
Lijep je početak a

BOLNI KRAJ...


*****************************************
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


Image Hosted by ImageShack.us


&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&


Get free graphics at BlingyBlob.com!


...Jesse...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...pogledajte i Eragona...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...'el tako da su obojica smišna...smijeh

...a sad malo rocka...smokin

...Guns'n'Roses...

Free Image Hosting at www.ImageShack.us

...malo Metallice...
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Free Image Hosting at www.ImageShack.us


ZAKON MLADIH

1. poljubac u ruku-prijateljstvo
2. poljubac u obraz-poštovanje
3. poljubac u čelo-čežnja
4. poljubac u rame-pohlepa
5. poljubac u vrat-strast
6. poljubac u usta-ljubav
7. tuče li djevojka mladića-ima ju pravo poljubiti
8. ugasi li djevojka mladiću šibicu-želi biti voljena
9. baci li djevojka mladiću nešto-kazna od 10 pusica
10. prije ljubljenja-zabranjeno pušenje
11. ako se sjedi-djevojka sjedi na koljenu mladića
12. ako se leži-djevojkina glava leži u ruci mladića
13. tapšanje na rastanku-sanjaj me
14. poljubac zatvorenih očiju-iskrena ljubav
15. stisak ruke-želim biti samo s tobom
16. stati na nogu-izjava ljubavi
17. čeprkati po kosi-ne mogu bez tebe
18. nakašljucati se-volim te
19. staviti kažiprst u usta-zagrli me
20. staviti palac u usta-poljubi me
21. Igrati se prstenom-sanjala sam te
23. gledati u oči-volim te, volim te
24. šaka kao odgovor-da
25. čelo kao odgovor-ne
26. pucketati prstima-danas dobro izgledaš
27. uzme li djevojka nešto mladiću-na raspolaganju
28. grickati usne-ljubomora
29. štipanje-želim ti nešto reći
30. šmrcanje-sastanak u isto vrijeme
31. stati na pete-volim samo tebe
32. tuče li mladić djevojku-želi da bude njegova
33. plaziti jezikom-poljubi me odmah
34. poljubac od 60 pusica-nije dozvoljen
35. lagani poljubac-prijateljstvo
36. prije ljubljenja-gledaj u oči
37. ne smije se iskorištavati-ljubav djevojke
38 .djevojku ne pitaj za poljubac-odmah je poljubi
39. milovanje tijela djevojke-samo uz dozvolu
40. mladić ima pravo poljubiti-djevojku od 13 godina
41. poljubac jezikom-dozvoljen
42. gleda li mladić djevojku duže od 3 minute-ljubomora
43. puhne li mladić djevojci u lice-želi sex
44. pokloni li djevojka mladiću zakon mladih-ljubav
45. pokloni li mladić djevojci zakon mladih-ljubav
46. tko posjeduje zakon mladih-daje ga drugima


...vidite kak' sam dobra, čak sam usvojila i ovo nešto realllllly cute...ahhhh...

align=left>
I adopted a cute lil' fairy fetus
from Fetusmart! Hooray fetus!



...e, a vidite šta san napravila... I TO SAMA (bilo je jako teško)...
lud



Create a Lava Lamp



VVigorous
LLoving
AAmorous
TTalented
KKind
AAmorous

Name / Username:


Name Acronym Generator
From Go-Quiz.com


Get free graphics at BlingyBlob.com!


Image Hosted by ImageShack.us