Lov3 i5 bIg 5hIt

subota, 25.08.2007.

hej. ajme kako je ovih dana pre vruće...ja bi natrag na more...
eto ovaj tjedan samo krenila na praksu i dobila sam ginekologiju, ma super mi! i da, jučer sam gledala porod! aaaaa rekla sam nikad neću rodit! posvajam djecu hahah, zbilja!
sad došla iz vana i vani ko na pogrebu, konačno sam vidjela svog dragog nakon 2 mjeseca i zabranio mi je da ubuduće budem odsutna toliko dugo, ma reko stari moj kaj ću se vamo frigat normalno da ću bit dolje!
i tako dani prolaze, prolaze i prolaze a bliži se školacry....,
pozdrav petri, ivančiku, japeku, bambi, ekipi koja je ovaj tjedan u bolnici, svima na ginekologiji i rodilištu,...


- 00:30 - Komentari (3) - Isprintaj - #

subota, 18.08.2007.

ovo je samo ekipa iz susjedstva na čaršiji..
evo konačno se nalazim u svojoj šok sobi! ajme narode, u ova dva mjeseca na moru svašta sam doživjela i bilo je al ono zbilja,fakat, crazy!!!! prvo samo ja i my sis prvo smo 3 tjedna bile bez staraca,nadzora (zapravo za to uvijek postoji susjeda)... ma to vam i ne moram prepričavati. pa zamislite šta bi vi radili bez staraca! partysmijehzujo to je bilo vrijeme bez sna hahaha.
i naravno, ništa ne bi bilo super bez ludih bosanki- mateje&sanje! ma nemam riječi za ovo lito! i upoznala sam iso miki ravno 71 čiku,ljudova kako god..... a od toga sam s 39 u čestim kontaktima, i pazo ovo od 71 tu je samo 6 ženki,pa si vi curke mislite....!!!!!!

eto u kratko je to to ak se čega još sjetim javim vam.... i da, čim uhvatite priliku probajte MARTEL! ili štrom hahahaha!
pozdrav SANJI. MATEJI, TONIJU, ŠEFU, ANTI, ZOKI, MATI, PERI-SRBI, EKIPI IZ TAMARISA: GORDANU(FELIX,PURGER,USTAŠA), JURICI- OSJEČKOJ DELIJI SA SJENJAKA, MARTINU-LIKU S LIJEPIM OČIMA, SVIM UZ RGERIMA, KADIRU ZAKLANOM, EKIPI S RADALJA (jasi,peri,filipu-kirinu,davidu-najljepšem talijanu), EKIPI IZ KOMARNE (luki-bebaču, luki, dini), i ENI-KRALJICI ZENIČKE RAJE I SVIM STRANCIMA KOJE VIŠE NEĆU VIDJETI.....oni koji nisu na popisu nek mi se jave....
- 17:28 - Komentari (1) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.