Blizanačka srodna duša - Datiranje za seks

utorak , 01.01.2019.

NISU SVI SUSRETI SLUČAJNI: ČETIRI POSEBNA SUSRETA, PREPOZNAJETE LI IH?










Click here: Blizanačka srodna duša






Te veze često traju cijeli život. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri stapanju postižu efekat energetskog jina i janga. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri stapanju postižu efekat energetskog jina i janga.



blizanačka srodna duša

Dolazak srodne duše za cijeli život Kada se srodna duša pojavi kako bi ostala s nama cijeli život, to su uglavnom veze Blizanačkih duša. Zašto Srodne duše dolaze u naše živote? U pitanju je jedna duša podijeljena u dva različita tijela.



blizanačka srodna duša

NISU SVI SUSRETI SLUČAJNI: ČETIRI POSEBNA SUSRETA, PREPOZNAJETE LI IH? - Svi drugi odnosi zahvaćaju fizičke, emotivne i mentalne aspekte nas, ali ne i dušu.



blizanačka srodna duša

Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu: Blizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri stapanju postižu efekat energetskog jina i janga… Sresti svoju blizanačku dušu u ovom životu — da li je to privilegija, ljubav, sreća, patnja, izazov ili nepovratan smer na putu duhovnog razvoja, saznaćemo kada nam se dogodi. Božanske blizanačke srodne duše ili blizanački plamen engl. Srodne duše dolaze i prolaze kroz naš život kako bismo kroz odnose sa njima nešto naučili. Sa njima možemo biti u porodičnim, prijateljskim ili ljubavnim odnosima. Takođe, treba razlikovati pojam karmičke srodne duše od blizanačkog para. Blizanačka srodna duša je samo jedna u životu, polovina energetski identična našoj. Iste energije suprotne frekvencije, koje pri stapanju postižu efekat energetskog jina i janga. Onog trenutka kada se prepoznaju, blizanačke duše započinju proces povratka svojoj suštini kroz proces blizanačkog stapanja. Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu Kada se dve polovine nečega što je energetski jedno sretnu ponovo nakon mnogo godina i života razdvojenosti i nesvesne čežnje jedne za drugom, fizički susreti i samo ujedinjenje jesu veoma intenzivan i neopisiv događaj. Tako suočene dve polovine iste duše pokreću duboka, skrivena osećanja u njima samima. Kada imaju fizički susret, oboje mogu da osete fuziju i podizanje kundalini koja ostavlja blizanačke polovine nadalje izmenjene. To je tako duboko iskustvo, da obe polovine više ne mogu da budu iste kao što su bile pre susreta, zato što se kroz intenzivno ujedinjenje stvara jači osećaj Sebe u svakoj polovini, što znači da sagledavaju same sebe na potpuno drugačiji način. Ceo osećaj toga ko smo zaista na nivou Sebe duboko se menja nakon stapanja blizanačkih duša. Susret i stapanje sa drugom polovinom sebe samog vodi ka buđenju i snažnijem osećaju sopstva, pri čemu se otvaraju duboka osećanja i spoznaje na nivou duše. Svaka polovina mora biti svesna i oprezna da ne bi izgubila i utopila sebe u drugom blizancu, jer kada se dogodi da jedna duša izgubi sebe, oba blizanaca su izgubljena. Bliznaci, iako dele istu energiju, jesu posebne individue, sa sopstvenim prošlostima, često potpuno različitih interesovanja i navika. Na taj način se blizanci ispoljavaju kao dve suprotnosti, polariteti čija različitost u međusobnom ispoljavanju mišljenja, stavova i osećaja ume dosta da zbuni oboje u prvim fazama procesa.



SRODNA DUSA
Onda nas je poslovno okruženje naučilo da ne treba da iskazujemo osećanja, jer to može da šteti poslu. Za mnoge blizance je veoma teško da se odupru potrebi za borbom ega ili iskušenja za povlačenjem, zbog čega mnogi blizanci nikad ne dostignu naredne faze blizanačkog procesa, kao ni finalno ujedinjenje. Naime,postoje određeni skupovi duša čiji se članovi 5 — 20 nalaze na istom ili sličnom stupnju duhovnog razvoja. Kako prepoznati blizanačku srodnu dušu Kada se dve polovine nečega što je energetski jedno sretnu ponovo nakon mnogo godina i života razdvojenosti i nesvesne čežnje jedne za drugom, fizički susreti i samo ujedinjenje jesu veoma intenzivan i neopisiv događaj. S tim lekcijama i zajedničkim trenucima blaženstva, učimo, duhovno rastemo i približavamo se pronalaženju naše cjelovitosti i svrhe kao ljudskih bića. Takođe, treba razlikovati pojam karmičke srodne duše od blizanačkog para. Smisao i svrha ove faze procesa je da se uspostavi spoljni protok božanske ljubavi kroz jedinstveno telo i rad, vibrirajući na nivou koji uzdiže ljudskost. Gotovo svi smo bili u situaciji da smo upoznali nekog novog, a da smo oseti momentalnu i duboku povezanost sa tom osobom, bezmalo kao da se poznajemo čitav život!

[Osobni odbitak|Kako se ljudi sexaju|Bosanski jezik pravopis]






Oznake: nisu, svi, susreti, slučajni, četiri, Posebna, SUSRETA, PREPOZNAJETE, Li, ih

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.