Dragi naši, u ovom postu predstavljamo Vam naš Chardonnay(berba 2013). Riječ je o polusuhom vinu srednje jakog tijela i lagano izraženih cvjetnih aroma.Dobro je strukturirano, vrlo svježe i uravnoteženo. Preporučamo ga servirati na temperaturi od 10-12°C uz hladne nareske, perad, teletinu, svinjetinu, janjetinu i divljač.A može se posluživati i kao aperitiv. Ove godine nas je upravo naš Chardonnay učinio izuzetno ponosnima jer je osvojio titulu zlatnog vina Zagrebačke županije te titulu prvaka sorte Chardonnay po odluci Novinarskog ocjenjivačkog suda kojim je predsjedao Željko Suhadolnik a u komisiji bili su Vitomir Andrić, Ivo Kozarčanin, Sanja Muzaferija, Dražen Kopač i Tomislav Radić. Stoga ako ste u potrazi za nečim novim i dobrim toplo Vam preporučamo da probate naš Chardonnay.Naša vina možete naručiti kontaktirajući nas preko telefona ili maila a mi ih dostavljamo na Vašu kućnu adresu. Oznake: vinakosjurisic, kos, jurisic, chardonnay, vino, vina, zelina, nespeš, zlato, medalja, zagrebačka županija, hrana |
Ako Vas put ikada odvede u Dubrovnik obavezno zastanite u mjestu Zaton Mali (zapadno od Dubrovnika) i nađite vremena za posjet ovom restoranu gdje uz njihove nadaleko poznate specijalitete možete uživati i u našem vinu. Restoran je otvorila obitelj Gverović još 1966. godine , a uspiješno posluje i danas, smješten uz samo more omogućuje Vam jedinstvene doživljaje da dok uživate u hrani i vinu istovremeno uživate u prekrasnom pogledu ili čak dodirujete more. Mnogi će reći da je njihov nadaleko poznati crni rižoto nešto što biste definitivno trebali probati ali složite će se i u tome da svako jelo ovdje nudi poseban doživljaj i nimalo Vas neće razočarati. Oznake: ljeto, more, plaža, gastro, restorani, dubrovnik, croatia, orsan, gverović, vina-kos-jurisic, vina, pinot sivi, kerener, chardonnay, vinogradi |
< | kolovoz, 2014 | |||||
P | U | S | Č | P | S | N |
1 | 2 | 3 | ||||
4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 |
18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 |
25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | 31 |