Okultna Revija, #1. - Pronađi pratnju

subota , 12.01.2019.

Aktualna tolmačenja










Click here: Okultna Revija, #1.






Odvažnost, spremnost, hrabrost, dobrota, požvrtvovanost daju SPOSOBNOST, koja predstavlja potencijale iliti stubove Arturovog karaktera. U pitanju je vrlo obimno izdanje — punih 220 strana teksta i ilustracija, mahom u boji!



Okultna Revija, #1.

Takođe; Glava Zmije je uvek Inteligencija, a Telo je Kalež; spojem glave i tela ostvruje se rad Intelegencije unutar sfere Razumevanja. Dve individue simbolično pred- stavljaju glavu i telo zmije. Jejtsa naknadno trebale uneti neke napomene povezane sa efektima prakse koje se mogu javiti kasnije u toku dana, ili u toku narednih dana. Bilo da se radi o crnačkoj ili latinskoj zajednici, naročito onih u latinskim predgrađima, getima i unutar gradskim regijama, usredotočenost na magiju novca i kockanja je danas jednako raširena pojava kao što CM prakticiraju LBRP.



Okultna Revija, #1.

Veštičja Revija, #1. - To je prvi deo formule.



Okultna Revija, #1.

U pitanju je vrlo obimno izdanje — punih 220 strana teksta i ilustracija, mahom u boji! Sadržaj je šarenolik, i pokriva širok raspon tema, mada je najveći broj vezan za neo-veštičarstvo Wicca i neo-paganizam. O kvalitetu tekstova za sada ne mogu da sudim jer velika je to masa i treba to iščitati, ali preleteo sam preko toga onoliko pažljivo da procenim da ovde ima sasvim dovoljno inspirativnih materijala, pa zato sve to zaslužuje da se obznani i plasira preko ovog bloga. Prvi broj nema izdvojen SADRŽAJ, a bukmarkovi su sporadični i nekonzistentni tj. Zato sam dole izdvojio samo jedan IZBOR onoga što ima u ovom broju — delom po svojim preferencama, delom kao reprezentativne tekstove za preovlađujuće tendencije ovog entuzijastičkog rada. Evo šta se, između ostalog, može naći u prvom broju OKULTNE REVIJE: Niš, Serbia Dejan Ognjanovic was born in Nis, Serbia, in 1973. He worked as a TA in American Literature at the Faculty of Philosophy, Nis 1999-2009. Got his MA in 2009 'Gothic Motifs in the Works of E. Poe' and his PhD in 2012 'Historical Poetics of Horror Genre in Anglo-American Literature'. Writes book and film reviews and articles for Rue Morgue magazine. In Serbia he has published 9 books: novels In Vivo 2003 and The Seducer 2014 ; three studies: Faustian Screen: The Devil in Cinema 2006 , In the Hills, the Horrors: Serbian Horror Film 2007 and Poetics of Horror 2014 , a collection of essays A Study in Terror 2008 and a book of interviews More than Truth 2017 ; and he edited H. Lovecraft's best stories Nekronomikon, 2008. He is an editor at Orfelin Publishing Novi Sad, Serbia. His reviews in English can be found at Beyond Hollywood, Unrated and Quiet Earth.



intervju z Johanno Michaelsen - slovenski podnapisi
Na slici: Nju Orlins Vudu Kraljica Mari Levo Mjesta moći u Hudu magiji predstavljaju kultna mjesta , gdje su spiritualne energije jake. Uz to, Kandidat mora biti spreman da tokom Inicijacije položi Svečanu Zakletvu Bratstva, Odanosti i Tajnosti, u kojoj nema ničega suprotstavljenog njegovim ili njennim ličnim moralnim, građanskim i religijskim dužnostima i uverenjima, 2 Moraju verovati u Boga ili Bogove, ili barem u Vrhovno Biće ili Bića, i moraju biti spremni da proučavaju Egipatski, Hrišćanski i Kabalistički Simbolizam, 3 moraju dužno prihvatati autoritet Starešina Reda i Tajnih Načelnika Reda koji se nalaze u Nemačkoj i koji upravljaju celim Hermetičkim Redom A A 4 moraju biti odobreni od strane Nadasve Poštovanih Načelnika Drugog Reda nakon dužnog ispitivanja po običajima Reda. Istraživanja pokazuju da uznemirujuča većina dobitnika na lutriji završe ne samo sa protraćanim bogatstvom nego i sa protraćanom obitelji nerijetko i tragično unutar nekoliko godina nakon dobitka. Korišćenjem i Nauke i Umetnosti na ovakav način, Magika postaje sredstvo Promene u skladu sa Voljom. Oni mogu i pomoći će kao što bi pomogli i samima sebi ukoliko bi se našli u vašoj koži. Ponavljanje pomaže u usmjeravanju toga što doista želite. Čistota na koju se ovde pozivam, jeste ona osobina nevinosti koja je oslobođena upliva predrasuda, plemeniti um je vizionarska i proročka moć koja omogućava sagledavanje Sudbine u odnosu na čitavo Kraljevstvo — svet, kao mesto inkarniranja. Postoje metode Hudu magije karakteristične samo za Hu- du specijalnog mjesta ili oblasti. Kakvo je mesto Intenziva Prosvetljenja, kao tehnike, u odnosu na ostale aspekte Bernerove Holističke joge? Godine počinje njegov istraživački i praktični rad u oblasti hermetizma i magičarskoj praksi u čemu se posebno izdvaja rad sa divinacijskim disciplinama, naročito Tarot kartama i u oblasti Karmičke astrologije. Peace water koja se koristi u pozitivnom radu i kao odgovor na tzv, Ratnu vodu. Kako počinja da naduvava svoju bitnost, tako počinje i da smatra da je svako protiv njega.

[Sex starijih osoba|Pirno video|Crna gora ljetovanje iskustva]






Oznake: PROČITANO

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.