Youtube zarada u srbiji - Stvarne djevojke

srijeda , 26.12.2018.

PROSEČNA MESEČNA ZARADA PO ZAPOSLENOM U REPUBLICI SRBIJI










Click here: Youtube zarada u srbiji






Statistika je objavila i da dve trećine zaposlenih ima zaradu manju ili jednaku prosečnoj neto zaradi. Prosečna neto zarada za januar 2018. Kako je najavljeno 28.



youtube zarada u srbiji

Status YouTube partnera omogućava stvaraocima ne samo da zarade novac od relevantnih reklama, nego i da zadobiju posebne i fleksibilne uslove zahvaljujući ugovoru o ne-ekskluzivnosti, naveo je u saopštenju. Da bi došao do neke ozbiljnije zarade ti moraš da imaš četriri do osam miliona pregleda mesečno, a to ima samo par jutjubera u Srbiji. Status YouTube partnera omogućava stvaraocima ne samo da zarade novac od relevantnih reklama, nego i da zadobiju posebne i fleksibilne uslove zahvaljujući ugovoru o ne-ekskluzivnosti, naveo je u saopštenju.



youtube zarada u srbiji

Evo kako u Srbiji da zaradite od YouTube-a! - U odnosu na isti mesec prethodne godine, prosečne bruto i neto zarade nominalno su veće za 1,7%, a realno su manje za 1,3%. Veoma smo zadovoljni što će od sada i autori u Srbiji moći da se pridruže ovoj zajednici, a mi ćemo uložiti posebne napore da im pomognemo da monetizuju svoj sadržaj, unaprede i uvećaju svoje veštine i kreativnost.



youtube zarada u srbiji

Iako zarada preko YouTube kanala još nije rasprostranjena kod nas, neki ljudi u svetu na ovaj način zarađuju i po milion dolara godišnje, a sve što rade je - snimaju zabavne klipove i stavljaju ih na internet. Na nedavno održanom Balkan tube festu imali smo priliku da vidimo koliko je u Srbiji jaka YouTube zajednica i da posvedočimo da je za kratko vreme, zahvaljujući novim digitalnim native-sima koji nadiru sa svih strana, ovaj vid izražavanja dobio i kod nas svoje sledbenike. O tome koliko je moguće zaraditi na YouTube-u danas u Srbiji porazgovarali smo sa glavnim i odgovornim urednikom portala PC AXE Dušanom Srbljakom. Između ostalog, ja ću uskoro otvoriti novi YouTube kanal koji će se zvati Bradule and Friends. Prema njegovom iskustvu, i dalje je teško zaraditi novac na YouTube sceni u Srbiji, ali se zajednica povećava svakim danom i ka tome se ide laganim koracima. No, cifre su još takve da je priča o većem novcu tek u najavi. Trenutno je nema, ali u kom smislu to govorim. Da bi došao do neke ozbiljnije zarade ti moraš da imaš četriri do osam miliona pregleda mesečno, a to ima samo par jutjubera u Srbiji. Dakle pričamo o ciframa koje su 15 do 20 puta manje nego, recimo, na tržištu u Americi ili Velikoj Britaniji. No, i u Srbiji postoji način da se zaradi. Kako nam je objasnio, to se može postići preko određenih saradnji i sponzorstava. Na YouTube nalogu se može zaraditi preko Ad Sense servisa koji je takođe deo kompanije Google, a ova opcija dostupna vam je i ako imate svoj veb sajt, blog ili slično. Kako je najavljeno 28. Ujedno nam stiže i nova aplikacija YouTube Music, a kroz servis YouTube Red će biti omogućeno i čuvanje odabranih klipova koje kasnije možemo gledati i van mreže, odnosno offline. Pretplata za ovaj novi servis koštaće 9,99 dolara za Android i desktop uređaje, dok će za sve iOS uređaje pretplata stajati 12,99 dolara.



Pričajmo o... ZARADA NA YOUTUBE
Prosečna neto zarada bez poreza i doprinosa isplaćena u oktobru 2017. O tome koliko je moguće zaraditi na YouTube-u danas u Srbiji porazgovarali smo sa glavnim i odgovornim urednikom portala PC AXE Dušanom Srbljakom. U odnosu na isti mesec prethodne godine, prosečne bruto i neto zarade nominalno su veće za 1,7%, a realno su manje za 1,3%. Pročitajte integralni saopštenja na sajtu RZS Prosečna zarada bruto obračunata za februar 2018. No, cifre su još takve da je priča o većem novcu tek u najavi.

[Sex u supak|Deep web Mračna strana interneta|Hot upoznavanje]






Oznake: PROSEČNA, MESEČNA, zarada, po, ZAPOSLENOM, u, REPUBLICI, SRBIJI:

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.