Kreativne aktivnosti škole - Stranica za upoznavanje

srijeda , 19.12.2018.

Kreativne radionice „Dečija prava i obaveze“










Click here: Kreativne aktivnosti škole






Izvanąkolske aktivnosti naąih učenika Izvanškolske aktivnosti izvode se u slobodno vrijeme učenika i učenici se za njih opredjeljuju prema svojoj ľelji. Eksperimentalni dan je rezervisan za eksperimente iz najrazličitijih oblasti, kao i vreme kada svoje naučne i kreativne ideje možemo pretočiti u delo. Društveni život škole daje učenicima sadržaje koji im nedostaju, pruža mogućnost stvaranja dubljih odnosa međusobnog prijateljstva i razumijevanja, osjećaj sigurnosti i pripadnosti školi i zajednici.



Kreativne aktivnosti škole

Pored osiguranja koje na mjesecnom nivou nije malo ja placam i privatno da se lijecim. Kovačić Plesna škola; Baletna škola Plesni klub H-8, Baletni studio Alegro Karate Matični klub Streljaštvo M. Ostatak dana deca provode istražujući svoja interesovanja kroz edukativno-kreativne aktivnosti. SPORSTKA DOGAĐANJA ODBOJKA I NOGOMET - učenici i učitelji Oslikavanje zida ispred učionica razredne nastave - prof.



Kreativne aktivnosti škole

Kreativne aktivnosti škole - multimedia datoteka - Mi podjednao insistiramo kako na pravima tako i na obavezama. Predlazem Vam da odaberete prostor, da osmislite njegovo uredjenje i u anketi od vrata do vrata informisete roditelje, animirate ih i zainteresujete za Vas projekat.



Kreativne aktivnosti škole

Ova radionica ima za cilj istraživanje i eksperimentisanje dece i mladih sa svojim sposobnostima, talentima i sklonostima, otkrivanje i pospešivanje kreativnih i stvaralačkih potencijala. Takođe svrha radionice je upoznavanje dece i mladih sa metodama i tehnikama likovnog izražavanja, podsticanje mašte i kreativnosti. Za zapisničarku je izabrana , dok je predsedavajuća bila. Na Skupštini su predstavljeni svim zainteresovanim mladima pravilnici o radu udruženja — , upravljanju ljudskim resursima — , o komunikaciji — Valentina Vitorović, linijska odgovornost — , Pravilnik o volonterskom menadžmentu — , koji je ovom prilikom usvojen, izmene i usvajanje Kodeksa ponašanja članova udruženja — , i , izmene Sekretarijata udruženja i koncepta radnih timova —. Takođe su predstavljeni i usvojeni Finansijski i Programski izveštaj za 2017. Organ udruženja Savet je preimenovan u Tim za spoljne politike. Članica predstavila je svoju kandidaturu za koordinatora tima i najavila konkurs za članove. Koordinatorka Nevena Petrović predstavila je rad timova i sprovedene projekte u 2017. Tekuće aktivnosti su predstavile članice , Nevena Stojanović i ć. Predstojeće obuke predstavila je , koordinatorka programa udruženja. Predsedavajuća sednicom, , zahvalila se svim prisutnima na aktivnom učešću u realizaciji ove skupštine. Kreativno-zabavna radionica za mlade Urban Stream je udruženje nastalo iz iskazane potrebe učenika da imaju svoje mesto, prostor gde se mogu okupiti, družiti, edukovati, dobiti razne korisne informacije, ujedno se i baviti kreativnim i sportskim aktivnostima. Misija udruženja je da kroz kreiranje i realizaciju raznovrsnih projekata, programa i aktivnosti motiviše mlade na pravilan razvoj, sticanje znanja, veština, stavova i vrednosti i dostizanje svojih najviših potencijala.



Umjetničko stvaranje
Točnije, neka se pripreme oni koji imaju tri ili više godina, jer njima je namijenjena ova knjiga obogaćena ilustracijama i zanimljivostima o dinosaurima i prepuna zadataka. Ukoliko budemo slozni i nesebicni,uspjecemo! Mozda za pocetak makar sijalicu u wc da stave! Zalijepite ih na plakate, stranice za rješavanje ili gdje god poželite! Modernizovanje nastavnih sredstava i postepeno prevazilaženje tradicionalnih načina edukacije predstavljaju osnovne ciljeve ovog projekta od čije realizacije najveću korist imaju sami učenici. Neko je rekao nije hotel vezano za hranu pa da odgovorim,odvajamo svaki mjesec za zdravstvo i to dva tri puta kad odes za 20 god po dva tri dana tako da bi trebalo da bude ljepse nego u hotel!

[Live sesx|Tražite osobe za zajednicko putovanje?|Sex brcko]






Oznake: Kreativne, radionice, „Dečija, prava, i, obaveze

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.