rujan, 2013 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Listopad 2013 (3)
Rujan 2013 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

25.09.2013., srijeda

Bežične sigurnosne kamere za nesmetano poslovanje

U ovom tekstu govoriti ćemo o vrlo popularnim sigurnosnim kamerama i to bežičnim koje pomažu da se bilo koje poslovanje regulira i kontrolira i na taj način šanse za novostale probleme svedeni su na minimum.
Ako ste se i Vi ranije susreli s nekomvrstom provale,napada,neovlaštenih upada onda ste sigurno dobili savjet da pokušate uvesti bežične sigurnosne kamere za video nadzor kao najbolja opcija da sačuvate svoje poslovanje i održite ga na najvećoj sigurnosnoj razini. Sve što trebate učiniti posjetiti najbliži dućan sa elektroničkom opremom odnosno opremo za zaštitu i sigurnost doma ili pak danas najednostavnije opcija ,pogledati online što drugi kažu i što preporučuju i na taj način i vi ćete doći do pravog poduzeća i pravog proizvoda.



Danas je gotovo uobičajena pojava vidjeti video nadzor u tvrtkama,poduzećima,svim javnim ustanovama stoga ne treba puno ni pričati o njihovoj važnosti.

Sigurnosne kamere za posao uvijek su bile korištene od strane mnogih ljudi, ali bežične kamere imaju više prednosti u odnosu na stare žičane kamere.Prva prednost je u tome što je bez ikakvih žica i stoga je vrlo prenosiv i jednostavan za korištenje. Također je dostupan po raznim ekonomičnijim cijenama, tako da možete kupiti onaj koji se uklapa u vaš proračun.

Bežične sigurnosne kamere su dostupne u različitim oblicima i veličinama, tako da oni ne izgledaju vrlo upadljivo i neuredno.
Morate koristiti male i diskretne ili prikrivene kamere na radnom mjestu umjesto jednog velikog fotoaparata ili kamere.Mali skrivena kamera vam pomaže provesti tajni nadzor, tako da možete uhvatiti stvarne pokrete ljudi. U nazočnosti bežične nadzorne kamere ljudi su dužni da mijenjaju svoje ponašanje i pokrete. Osim toga, bežične kamere imaju najnaprednije mogućnosti u usporedbi s onim klasičnima. Leće kamere koje se koriste su toliko moćne da možete dobiti pogled na poveliki prostor sa samo jednom kamerom. Sustav bežičnih video nadzor kamera su sustavi dostupni u crnoj i bijeloj boji.



Funkcija bežične sigurnosne kamere je vrlo jednostavna za razumijeti. One rade na baterije. U mogućnosti su izravno prenositi slike na prijemne uređaje, umjesto da ih interno snimate.Udaljenost između kamere i uređaja primatelja mora biti adekvatna po odabranom modelu.Prijemni uređaj može biti u blizini TV-a, videorekordera ili računala na kojem Vi možete pratiti sve što se događa.Signal se šalje na određenu IP adresu preko LAN adaptera ili postojeće bežične veze. Tada trebate samo unijeti IP adresu na preglednik i može se lako promatrati područje koje je pod nadzorom. Bežične sigurnosne kamere za poslovanje su opremljene različitim aplikacijama, kao što su zumiranje, opuštanje zoom-a i pomicanje.

Važnost bežičnih kamera



Praćenje zaposlenika

Praćenje zaposlenika pomoći će da se osigura sigurnost na radnom mjestu. Možete pratiti ponašanje i aktivnosti svojih zaposlenika kroz kamere. Takav način pomaže u povećanju produktivnosti zaposlenika i također pomaže u održavanju discipline i pristojnosti u uredu.

Nadzor kupaca

Možete držati na oku neugodne posjetitelje ili kupce koji mogu uzrokovati štetu na robi ili u dućanu. Bežične kamere pomoći će Vam kontrolirati vandalizam, uništavanje i krađu u trgovini,dućanu ili bilo kojem drugom uslužnom objektu. Isto tako, možete biti mirni jer kamere imaju svojstva koja trebaju da biste bili osigurani od pljačke.

Promatranje prijevoz tereta

Tijekom prijevoza robe, ključno je imati kamere kako bi provjerili je li u ispravnom stanju. Nije uvijek moguće otvoriti pakiranje ili sjediti u kamionu cijelo vrijeme i slične situacije ,ali zato naravno možete staviti bežične sigurnosne kamere koje će Vam olakšati posao u ogromnoj količini.



Do sad je već sigurno sve jasno koliko su bežične sigurnosne kamere dobrodošle bile one skrivene ili vidljive za bilo koji oblik poslovanja kao prvo u osiguravanju vašeg posla i da se sve osdvija po planu i naravno sama zaštita u slučaju potencijalne prijetnje.Nemojte se dugo premišljati o uveđenju takvog ili sličnog sustava već što prije osigurajte najbolje uvjete za sebe i svoje poslovanje.

Oznake: bežične sigurnosne kamere