rujan, 2013 >
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Listopad 2013 (3)
Rujan 2013 (5)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Opis bloga

Linkovi

18.09.2013., srijeda

Skriveni ili vidljivi video nadzor?

Ako razmišljate o zaštiti svoje kuće onda bi trebali razmisliti o video nadzoru. Trebali biste naučiti razlike između skrivenog i vidljivog video nadzor sistema. Zatim bi trebali odabrati jedan ili čak imate mogućnost odabrati oba dva.

Ako razmišljate o pregledavanju sustava za kućni nadzor, postoji mnogo stvari koje treba uzeti u obzir. Jedan od najvažnijih detalja je razmišljati o tome hoće li kamere biti vidljive ili skrivene. Razmislite o glavnim koristima od svake prije nego što se odlučite. Imajte na umu da možete imati obje opcije u istoj kući, ako se ne možete odlučiti samo za jedan tip ovog video nadzora.



Sistem video nadzora koji je vidljiv je poznat po sposobnosti da spriječi zločin. To je zato što će uljezi vidjeti uređaj i biti će svjesni da će vjerojatno biti uhvaćeni na kameri, ako nastave sa svojim kriminalom. Ako ste postavili video nadzor u području gdje se može vidjeti, na primjer pred ulazom, provalnici bi se mogli predomisliti i odustati od kažnjivih dijela. Umjesto toga, oni mogu ući u kuću koja nema vidljive kamere, nema svjetla, i općenito im omogućuje da doguraju daleko sa svojim kriminalom. To jeglavni razlog zašto biste trebali odabrati očite vanjske nadzorne kamere.

S druge strane, ova opcija neće uvijek odvratiti uljeza. Neki od hrabrijih će možda pokušati onesposobiti sustave za kućni nadzor, na primjer rezanjem žice ili barem pokrivanja objektiva. Onda ćete morati poduzeti druge korake. Jedan od najčešćih primjera je postavljanje jedne ili više skrivenih kamera oko kuće. Skriveni nadzor kuće obično nije namijenjen za sprečavanje kriminalaca. Umjesto toga , on ih može uhvatiti na djelu, što vam daje dokaz o osobi koja je počinila zločin. Naravno, onda možete otići na policiju sa snimkom. To je često najbolje kad imate ideju o tome tko je uljez .



Naravno , također možete koristiti kombinaciju skrivenog sustava nadzora i vidljivi video nadzor. Oni mogu pokušati zaustaviti uljeza , onda barem imate dokaz o kaznenom dijelu na kamerama, tako da ih možete identificirati i provjeriti hoće li im policija dati odgovarajuću kaznu.

Učinite svoj dom sigurnijim s ovim sustavima. Naravno, uzmite u obzir vaš prpračun i životni stil, te poduzmite nakon toga korake za instalaciju. Ima dosta tvrtki koje možete pronaći preko internet tražilica, koje nude odličan sustav za video nadzor. S instaliranjem ovih sustava biti ćete mirniji. Bolje ćete spavati kada znate da su vaš dom i voljeni sigurni. Današnja tehnologija napreduje te danas sa novim sustavima možete biti puno sigurniji nego prije nekoliko godina, zato ako vam je potreban nadzor kuće krenite u realizaciju tog plana.