Tražim muškarca za brak - Brzog datiranja

utorak , 15.01.2019.

trazim muskarca oglasi










Click here: Tražim muškarca za brak






Nikad nisam volila samoću i plašila sam se da me može zateći, ali kako sretan biti sam to ni sama ne znam.. Takođe, neka mi se jave organizatori swinger žurki i privatnih erotskih zabava, neka me obaveštavaju o svojim dešavanjima i ponudama. Slanje Post Expressom PTT 150 din.



Tražim muškarca za brak

Troškove slanja snosi kupac. Agencija za bračno posredniątvo : Sveta obitelj spaja isključivo za ozbiljne veze i brak 095 8275943................ Šaljem PostExpress-om a plaća se pouzećem.



Tražim muškarca za brak

trazim muskarca oglasi - Zgodna, crne kose, smeđe oči, 168cm, 68k, povratnica, ąkolovana, 53 godine, traľim zgodnog visokog muskarca isključivo za ljubav i brak, da je veći i jači od mene, da ima dobre naravi, da voli ąalu i izlaziti gdje bilo, i da traľi svoju najbolju prijateljicu-ljubavnicu.



Tražim muškarca za brak

Moje ime je Kata, imam 45 godina, udovica sam, živim i radim u Njemačkoj. Zbog nedostatka vremena i uz nagovor prijateljica, odlučila sam ovim putem da nađem nekog kvalitetnog muškarca za zajednički život kod mene. Prije sedam godina, moj muž, je na žalost tragično preminuo nakon saobraćajke, u kojoj je poginulo više osoba. To me je strašno pogodilo, jer moj normalni život je u tom trenu automatski prestao i nisam mogla opušteno i spokojno živjeti. No, kako vrijeme liječi sve rane, tako je postepeno izlječilo moju bol i tugu. Napokon sam shvatila da život mora ići dalje i da je jako teško biti sam. Djece pokojni muž i ja nismo imali, i to mi jako teško pada, jer nemam našeg nasljednika, kojega smo jako htjeli i željeli, ali nije nam dragi Bog ispunio te snove. Sada sam odlučila okrenuti novu stranicu mog života i nadam se da će mi se želja ispuniti. A, želja mi je da upoznam normalnog, poštenog, mirnog, vrijednog i šarmantnog muškarca za zajednički život kod mene u Njemačkoj, a s vremenom možda i brak. Ako se pronalaziš u ovoj mojoj priči, slobodno se javi u komentar, pa ću ja odabrati onoga s kojim ću stupiti u kontakt. Avanturisti, alkoholičari, narkomani, lopovi i ostali bolesnici, zaobiđite me u širokom luku, jer ja sam normalna žena i tražim normalnog muškarca.



TRAZIM DECKA KOJI IGRA CS:GO
Sjajna knjiga glanc nova. Avanturisti, alkoholičari, narkomani, lopovi i ostali bolesnici, zaobiđite me u širokom luku, jer ja sam normalna žena i tražim normalnog muškarca. Zato sam se i prijavila ovde. Početne morske note prelaze u sunčane note žalfije i note začina: muškatnog oraha i karanfilčića; dopunjuju parfemsku kompoziciju drvene note vetivera i sandalovine. Trazim pre svega vedru, nasmejanu i prirodnu devojku, lepog lica i vitke gradje, s kojom mi se prvo upoznao, i uz obostrane privlacnost nastavio da se vidjam. Ukoliko nije tako, imate razloga za sumnju. Proizvođač: CARBOLOYStanje na lageru: 2 kom. Tražim: Kao što sam rekla, tražim muškarca za brak.

[Fakultet elektrotehnike i računarstva|Sajt Za Upoznavanje|Ona trazi zagreb]






Oznake: upoznavanje, radič, braka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.