Slikovnica dodirni i osjeti - Stvarne djevojke

utorak , 22.01.2019.

Novi naslovi knjiga u dječjem odjelu - travanj 2010.










Dating Site: Slikovnica dodirni i osjeti






Knjiga je namijenjena ne samo tinejdžerima nego i svima onima koji još uvijek svijet oko sebe gledaju s čuđenjem, u njemu pronalaze ono nešto magično i postavljaju pitanja! Knjiga je primarno namijenjena studentima edukacijsko-rehabilitacijskih znanosti ali može koristiti srodnim strukama i svima koji se bave odgojem, umjetnošću i oporavkom.



slikovnica dodirni i osjeti

Na kraju knjige nalazi se pogovor Ante Bežena, popis literature i bilješka o autoru. Roditelji mu se rastaju, počnu mu pristizati prijeteća pisma. Baltazarove zgode nakon crtića zaživjele su i u istoimenim pričama. Stilski te su pripovijetke iako malo podulje, tipične za razdoblje tzv.



slikovnica dodirni i osjeti

Čitajmo zajedno - On je noćna mora braće Dalton, strah i trepet svim zločincima. Knjiga je bogato opremljena slikama u boji i kartama, a kazalo imena uz popis obrađenih ličnosti donosi i glavne pojmove i spominjane lokalitete.



slikovnica dodirni i osjeti



Ivo Amulic - Tu me dodirni (1994)
Dovoljna je jedna prava knjiga, pa da nam promijeni i obogati život, samo moramo čitati. Smatra se jednim od najuspješnijih projekata Zagrebačke škole crtanog filma i priznat je i izvan granica Hrvatske. Knjiga je pisana u formi dnevničkih zapisa, izgleda poput bilježnice, a font imitira rukopis. Kralju Solomonu koji uz pomoć čarobnog prstena vlada čitavim poznatim svijetom, o glavi radi kraljica od Sabe i šalje svoju odanu gardisticu Asmiru da ga smakne. Možda i on slova uči jer s predanošću svira frulu i trudi se đakom biti. Pričat ću ti o princezi, njezinoj ljubavi i mirazu od rogača. Tu se njeguju tradicijski običaji, obredi i mentalitet. Lik Petrice Kerempuha stoji uz bok sličnih pučkih likova u europskoj književnoj tradiciji, poput Tila Eulenspiegela koji je i poslužio kao uzor za našeg junaka. Premda izdavač nije označio, ovo je u stvari drugo izdanje istoga naslova.

[Dating site for socks|Dating site of america|Dating in usa free sites]






Oznake: slikovnica, Dodirni, i, osjeti, &, kunić, Ljubimci

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.