Uredsko poslovanje i dopisivanje 2 antikvarijat - Pronađi pratnju

nedjelja , 30.12.2018.

Metropola tjednik - broj 192










Click here: Uredsko poslovanje i dopisivanje 2 antikvarijat






NEKRETNINE AUTO MOTO SVE ZA DOM USLUGE ŽELIMO RADITI! Bukovac, povoljno, PENTHOUSE 112m2, KAT 140m2, škola, vrtić,bus. Koncert se održaa za ložu valja izdvojiti čak va u sklopu akcije Za sigupetsto.



uredsko poslovanje i dopisivanje 2 antikvarijat

NOVAKI Bistranski-Vinodolski put 6, 3-etažna obiteljska kuća 300m2,na parceli 720m2,novo uređena,novi krov i fasada,lijep položaj,zona zeta,cijena 150. Brze pozajmice do 20.



uredsko poslovanje i dopisivanje 2 antikvarijat

Metropola tjednik - broj 193 - SUNNDAY JARUN Stipančićeva ul. Svi priključci, lokacijs ka, građevi ns ka vl.



uredsko poslovanje i dopisivanje 2 antikvarijat

Škola Lovre Montija je nastala 2007. U našoj školi postoji nekoliko zanimanja. Četverogodišnja zanimanja su: opća gimnazija, jezična gimnazija, ekonomska te poljoprivredni tehničar. Trogodišnje zanimanje je prodavač, a od 2013. Ravnatelj naše škole je prof. Mirko Antunović koji je na to mjesto došao 2012. U Srednjoj školi Lovre Montija radi 48 profesora nastavno osoblje + 1 vanjski suradnik i 3 stručna suradnika, 3 ra dnika u tehničko-administrativnom osoblju i 9 radnika u pomoćnom osoblju. Broj učenika svake godine sve više raste, a ove godine doseže broj 475. Trenutno Srednju školu Lovre Montija pohađa 20 razrednih odjeljenja. Naša škola dobila je ime po Lovri Montiju, poznatom hrvatskom političaru i publicistu, a zbog njegovih velikih ideja i iznimnog truda za kraljevski grad Knin, ova srednja škola je dobila ime upravo po njemu. Školski športsko društvo «Lovre Monti » osnovano je 2008 g. Društvo sudjeluje na svim općinskim i županijskim natjecanjima kao i regionalnim i državnim, naravno ako se kvalificira. Sva natjecanja organizira MZOŠ. Svake godine se takmičimo u nogometu, rukometu muški i ženski a ostale sportove ako ima financijskih mogućnosti i talentiranih generacija. Najtrofejniji nam je ženski rukomet s koji smo bili zadnje dvije godine prvi u županiji i drugi u Dalmaciji a prije razdvajanja škola i dvaput državni prvaci i jedanput drugi Smještaj: centralna pozicija u prizemlju škole Površina:oko 120 m2 preko 70 m2 čitaonica, 45 m2 prostora za knjižnu građu i 2 skadišna prostora oko 20 m2 Oprema: 7 računala, 1 prijenosno računalo, projektor, projekcijsko platno, 3 printera 1 u boji , skener, televizor i video, fotografski aparat Broj čitateljskih mjesta: 42 Broj računala u školskoj knjižnici: 8 6 za korisnike Broj računala s pristupom internetu: Veza s internetom: ADSL Program za knjižnično poslovanje: METEL Win Knjižni fond: oko 8 000 knjiga aktivnoga fonda Antikvarijat Periodika: preko 25 naslova raznih časopisa AV-građa: oko 300 kom. Elektronička građa: oko 100 kom.




Obuhvatit ćemo i mobilne i fiksne operatore — dodaje Lubura. Crne prognoze pomoć psihijatra četvrtak, 26. VODNIKOVA dvosobni stan 56m2, prizemlje, prodajem. Vječna žurba Živim od ljudi i druženja s njima Iva Šulentić nadasve voli druženje s prijateljima. A postojala je i uredno, može i na bojazan od recesije i osiromašivanja. AAR ALOR SIRUP temeljito je opisan Zahvalan g.

[Kada se OŽENITI?|Aplikacija letgo|Zene split]






Oznake: Ss-stjepana-sulimanca.skole.hr

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.