Trazim muskarca za ozbiljnu vezu - Stvarne djevojke

četvrtak , 27.12.2018.

Trazim ozbiljnog poslovnog muskarca za vezu i brak










Click here: Trazim muskarca za ozbiljnu vezu






Kupac snosi troškove dostave. Bokić, ja sam Jasna i imam 40 godina. Troškove slanja snosi kupac. Početne morske note prelaze u sunčane note žalfije i note začina: muškatnog oraha i karanfilčića; dopunjuju parfemsku kompoziciju drvene note vetivera i sandalovine.



trazim muskarca za ozbiljnu vezu

Ali ne trazim onu koja cesto menja partnere! Zamolio bih sve kupce da komentarišu i daju ocene za robu koju su kupili da bi unapredili saradnju a isto tako da se drugi korisnici uvere u kvalitet ponudjenih proizvoda.



trazim muskarca za ozbiljnu vezu

Trazim ozbiljnog poslovnog muskarca za vezu i brak - Bokić, ja sam Jasna i imam 40 godina. Tip parfema je Eau de Toilette, zapremine 90ml.



trazim muskarca za ozbiljnu vezu

Razvela sam se i imam sina od 4 godine. Odgojena sam kako dijete u vrlo marljivoj i vrijednoj obitelji, no kakva je danas situacija na Balkanu da se jako teško živi, tako i mi nemamo dovoljno novca da bi živjeli normalno. Radila sam sezonski u Njemačkoj, šparoge i jagode, pa ću vjeruem i ovog proljeća ići tamo na posao, ako se prije toga ne udam, što bih jako voljela. Moj prioritet je da se udam za normalnog, pažljivog, vrijednog muškarca, s kojim ću zasnovati obitelj, odnosno vjenčati se, imati djecu i živjeti normalno kako treba. Lažni i dvolični ljudi ostanite daleko od mene. Avanturisti, alkoholičari i kockari, takođe ne javljajte se na ovaj moj oglas, jer ja takve ne želim u životu i ne želim ponovo prolaziti kroz traume kroz koje sam prolazila s bivšim mužem, teškom budalom i pijandurom. Ako si normalan, javi se i ako mi se na prvu svidi tvoj komentar, ja ću ti se javiti da se dogovorimo oko razmjene brojeva i susreta uživo. Može i na Viber. Svaka neovlaštena upotreba sadržaja sa ovih stranica može predstavljati povredu Zakona o autorskim pravima. Posjetiteljima stranica nije dozvoljeno kopiranje teksta i pohranjivanje-spremanje u vlastito računalo. Nije dozvoljeno mijenjati, distribuirati, objavljivati ili na bilo koji drugi način prenositi ili prodavati informaciju i fotografiju objavljenu na ovim stranicama bez odobrenja vlasnika, kao i bez navođenja izvora i autora teksta i fotografija. Dozvoljeno je podijeliti bilo koji članak sa ove web stranice. Podijeliti na društvenim mrežama, putem e-maila i slično. Naučite razliku između podijeliti i kopirati-zalijepiti-ukrasti-spremiti u vaše vlastito računalo ili vašu web stranicu.



Devojka sa Sela Traži Muža da Živi i Radi sa Njom! A Ona za Uzvrat Nudi Ovo!
Kupac takodje snosi troškove dostave. Pločice RCMM 12 04 00, P20-30Cena: 2. Ako ima okay cura vidiš fino i njene prijatelje, interesni krug, fakultet, društvo etc. Tazim ozbiljnog starijeg poslovnog muskarca za ozbiljnu vezu i brak druzenje ostale neozbiljne stvari me ne zanimaju iskljucivo za vezu i brak. I eto, šta reći... Testerasto glodalo kružna testera sa sitnim zubima G. Razvela sam se i imam sina od 4 godine. Avanturisti, alkoholičari i kockari, takođe ne javljajte se na ovaj moj oglas, jer ja takve ne želim u životu i ne želim ponovo prolaziti kroz traume kroz koje sam prolazila s bivšim mužem, teškom budalom i pijandurom. Ja: koje podrazumeva da se, konačno, bavim sobom. Za sve detalje, mozete me konkaktirati na emaila: Ovo je relaksirajuća verzija Givenchy pour Homme. Zaista mi je dosta konobarenja i neprespavanih noći i dočekivati zoru s pojedinim pijandurama, koje uopće nemaju respekt, niti imaju obzira da ja ne mogu za istu plaću raditi do zore, a radno vrijeme mi je do ponoći.

[Doba noći.Šaljem broj. --> POŠALJI : FACEBOOK Marija na sms broj 880000|Masaza leda cijena|50 pitanja kroz koja ćeš nekog jako dobro upoznati]






Oznake: brane, ponude

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.