Zimski dani

21 veljača 2018

Vani je tmurno, hladno, kažu zimski dani iako od Prosinca do eto sredine Veljače i nije bilo značajnije zime.
Ali evo najavljuju kraj svijeta, polarna hladnoća okružuje Europu pa eto i mi smo dio toga. Kao po običaju svi portali najavljuju obilan snijeg, jako niske temperature do čak - 15°C! Jao nama, nikada nismo imali niske temperature, a bilo ih je i nižih i preživjeli smo zamislite..
Jaki olujni vjetrovi s nanosima snijega su jako opasni, ne izlazite na cestu ako ne morate!
Koliko se pretjeruje pri takvim upozorenjima, ljudima ne valja kada nema zime a kalendarski je zima, a kada zima zaista udari onda je panika i kaos.
Svi se boje snijega i minusa. Pa tko bi nama udovoljio zaista?
Ali ja sam ljubiteljica snijega i stvarno želim napokon vidjeti malo više od standardnih 10 cm snijega u svome dvorištu.
Kako je kod vas, volite li snijeg i minuse?

Zakon privlačenja

20 veljača 2018

Kažu da je sve u nama i da mi upravljamo svojom sudbinom i ishodom iste.
Moć naših misli je toliko jaka da pravilno poslana misao ili želja u Svemir ishoduje iznenađujućim rezultatima.
I tako sam ja prije neke dvije godine, potaknuta slušanjem Ane Bučevič iskušala taj zakon privlačenja čisto iz neke radoznalosti.
Jedno veče sam onako iz svega glasa, sa stvarno jakom željom izrekla kako želim gledati film Titanic. I ja zaboravila već na to.
Prošlo je to par dana i ja listala tv kanale da vidim što ima za gledati i naletim ja na film Titanic?!! OMG!! Čekaj, pa ja sam tu želju poslala u Svemir i on me čuo, jeeeii!
ALI! E to je bio film Titanic ali nije bio onaj koji sam ja ustvari htjela, jer nisam dala naputak Svemiru koju verziju filma ja želim. Bila je to stara verzija Titanica koju sam eto odgledala iz poštovanja prema Svemiru, ali ja sam htjela Leonarda i Kate.
Poslije sam pokušala sa Euro Jackpotom, poslala želju za dobitkom i dobila sam 70 kn. Mislim super, kreneš od malih stvari i polako povećavaš svoje apetite.
Ne, ne, ipak neide tako lako, moraš svakodnevno biti u Vorteksu kako bi to rekla Ana Bučević, svakodnevno moraš biti u toj vibraciji, dozivati pozitivno, živjeti pozitivno,
živjeti kao da već imaš obilje svega, novca, ljubavi, zdravlja, uspjeha....
Zar je to moguće, svaki dan biti u vibraciji pozitive da bi te Svemir čuo i poslao ti sve to što trebaš?
Neki dan sam skinula knjigu TAJNA i krenula ju čitati, ali nisam daleko stigla. To su samo neka nabrajanja, tamo nekih ljudi koji opisuju svoja iskustva kada su shvatili bit Tajne.
Da li ste se susretali s tom knjigom, što općenito mislite o zakonu privlačenja?

Polaganje vozačkog ispita

19 veljača 2018

Ovo je tema s kojom me pilaju stalno iz razloga što ja još nisam položila vozački i još nemam auto.
Nisam za to u smislu da imam fobiju od auta na cesti. Kad se vozim s bilo kim u autu, u sebi molim Boga da živa i zdrava stignem do cilja ili da se neka budala ne zaleti u nas i takve stvari. I kako sad da ja s takvim mislima i uvjerenjima kako su svi u prometu divljaci idem polagati vozački? No way! A pilanja o tome kako ja to moram, kako je auto danas jako potreban, stalno mi vjese nad glavom. Kako gledate na ljude koji i poslije 30-e nisu položili vozački ispit i nemaju auto, nego su pješaci ili biciklisti?

Tko? Gdje? Kada? Zašto?

18 veljača 2018

Tko? Ja naravno.
Gdje? Kod kuće,u krevetu.
Kada? Upravo sada, pa ti misli kada.
Zašto? Očito iz dosade kada se rađaju besmislene rečenice i sve skupa zajedno ne sliči na ništa.
Pa zašto onda? Zato što je u ljudskoj prirodi da se interesira za nešto, da privlači pozornost nekoga pojedinca ili skupine.
Zato što ne mari za ne znanje ili nespretnost pri privlačenju te iste pozornosti i misli kako će sve proći idealno po njemu.
Zaključak
Budite što jeste, pišite kako pišete svim svojim slobodnim umom. Koga briga za spretnost ili nespretnost sklapanja rečenica dok god ste svoji i ne zadirete u tuđu privatnost, sve dok ne kradete tuđe ideje i tuđe partnere, slobodni ste činiti sa dragocjenim slovima što vas je volja.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.