Jaracc i flertovanje - Pravi datiranje

četvrtak , 20.12.2018.

DNEVNI HOROSKOP ponedeljak 07.05.2018










Click here: Jaracc i flertovanje






Samo jake, inteligentne i seksi osobe mogu da privuku ženu Jarca, koja će vam pokazati da je strastven i snažan partner u krevetu. On već zna da je muževan i uporan, a drzak i nametljiv postaje kada mu je potrebno više vremena da vas ubedi koliko je neodoljiv. Savrseni partneri: Rak, Skorpija, Riba, Devica.



jaracc i flertovanje

Grižu savesti prema stalnom partneru osetite kada već sve prođe. U vecitom je strahu da ce biti povredjen i odbacen. Ne podnosi ljude kojima je stalo samo do zabave.



jaracc i flertovanje

DNEVNI HOROSKOP ZA 29. MAJ: Devica će biti na ljubavnim mukama, a Ovan u raju za flertovanje - Škorpija se neće svidjeti Blizancima, Lavovima i Vagama, a kratkoročno će se svidjeti Bikovima, Strijelcima i Ovnovima.



jaracc i flertovanje

Nedeljni ljubavni horoskop od 23. U zavisnosti od znaka možete očekivati flertovanje, avanturu, neki će biti na pragu ozbiljne veze a neki i pred raskidom. Posebno će oni u vezi biti na mukama da li da ostanu verni partneru ili da ipak podlegnu dražima treće osobe. Saznajte šta očekuje vaš znak, pišu. OVAN Venera iz Blizanaca ukazuje na osobu u blizini koja je zainteresovana za vas bez obzira na status. Ako ste u vezi, lako možete ugroziti postojeći odnos, flertom sa strane. Slobodni imaju priliku da biraju između dve, podjednako zanimljive osobe. Ne žurite sa odlukom. BIK Mars, vladar vašeg polja partnerstva, unosi izvesnu dozu konfuzije u vaš ljubavni život. Iako pravi dobre aspekte sa drugim planetama, prevladava konjunkcija sa Suncem, pa stabilnost veze može biti dovedena u pitanje, ne zbog treće osobe već zbog negativnih crta vašeg karaktera. Nedeljni ljubavni horoskop od 23. Ako ste slobodni, iskoristite priliku za novu letnju romansu koja bi kasnije lako mogla da preraste u nešto više. Ipak, pre nego što se upustite u avanturu, dobro proanalizirajte vrline i mane vaše nove simpatije. LAV Venera u jedanaestom polju ukazuje na emotivne signale iz neposredne okoline, prvenstveno iz okruženja prijatelja. Pažljivo procenite situaciju pre nego što se upustite u flert. Budite strpljivi, ne preskačite važne etape u razvoju veze ako ne želite da se kasnije razočarate. DEVICA Dobro postavljeni Jupiter koji ujedno vlada poljem partnerstva, u skladnom aspektu sa Venerom donosi dobre vesti i šanse za veliku sreću na ljubavnom planu. Slobodni će biti u prilici da upoznaju neku veoma intrigantnu osobu i da započnu vrlo kvalitetnu vezu.



What Does Your Zodiac Sign Say About Your Sex Life?
Kada nađu pravu osobu, vjerne su i pružaju joj pažnju. Savrseni partneri: Rak, Skorpija, Riba, Devica. Njegov hendikep je neflexibilnost. Zato teško pristaje na klasičnu vezu i nerado ulazi u brak, jer u njima ima suviše pravila, suviše obaveza, pa je čak ni rođenje deteta ne mora naterati da se predomisli. Obozava da skrne vino sa koze ljubavnika, sex u kadi ili ispod tusa, ali bez akrobacija! Privlace ga osobe koje vole sport i sklone su sticanju novih iskustava. Slanje SMS poruka jako dobar pokazatelj zainteresovanosti.

[Seks kod groblja za 500 kinti!|Plavi oglasnik zadar masaze|Hotline bih]






Oznake: '+relatedpoststitle+'

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.