Zarada na internetu forum - Stranica za upoznavanje

petak , 21.12.2018.

Sigurna zarada na internetu klikanjem na reklame!










Click here: Zarada na internetu forum






Lagana zarada slusanjem i pisanjem komentara na pjesmu koju slusate. Pozdrav PTC sajtovi bez direktnih referala je gore nego citav dan nositi vrece.



zarada na internetu forum

Nemorate pisati to u komadu,pauzu uzmete kada god zelite. I da kad se prijavljujete upisite mail od paypala a ne svoj. Nije prevara, uverite se! Oron je takodje dobar, ali izgleda da oronu dolazi kraj, tako da vise ne preporucujem taj hoster za upload zaradu, makar sledecih par meseci dok se vidi sta ce biti sa njim.



zarada na internetu forum

Sigurna zarada na internetu klikanjem na reklame! - Najlakši način je da posetite npr.



zarada na internetu forum

Pre učlanjenja u jedan PTC sajt a ima ih dosta najbolje je da proverite kako se rangira određeni PTC sajt da li je ozbiljan u isplati svojih članova i za koje zemlje je podržan često su isključene neke zemlje u Evropi i Azijii. Najlakši način je da posetite npr. Nakon iskustva od nekoliko meseci slobodno Vam možemo preporučiti adrese koje naravno nude reklame svaki dan i koje je potrebno da odgledate jednom u 24 časa, kad se Vaše pravo da gledate fiksirane reklame ponovo resetuje, stoga ako želite da praktičnije provedete svoje vreme u kliktanje započnite članstvo u nekom vremenu kada ste najčešće slobodni i za računarom jer tako možete pre isteka 24 časa isklikati reklame od prethodnog dana i sačekati reset time i otklikati za naredni period. Čime ste u jednom vremenu odradili dva dana... E moj sine znaci radio si cjeli mjesec :D i zaradio cca. Pustite te PPC sajtove... Najbolja zarada je naravno CPC CPA CPM PPD. Malo guglajte navedene pojmove. Ovo klikanje na reklame i cekanje po 30 sekundi hahahah. Znaci neki indijanac od 15 godina otvori taj sajt da bi kupio sebi kakvu kucu a vi se napalite i imate zaradu po pregledu od prilike 0. A posto ima odredeni broj tih pregleda na dan vi mozete maksimalno 2-3 centa na dan zaradit znaci nista... Jos fino zaradite nekih 50 dolara i cekate isplatu i na kraju skontate da je fejk sajt. Ovaj forum je meni u proteklih 2-3 mjeseca indirektno donieo 6 000 KM. Jeste malo tesko u pocetku al polako samo i uzivaj te.



KAKO ZARADITI GLEDAJUCI YOUTUBE VIDEE!!!
Registracija je besplatna i jedino što vam je potrebno su: email adresa i otvoren nalog na nekom procesoru za plaćanje kao što su paypal ili bivši alertpay. Neće doći niko i reći evo izvoli sjedi nak bezveze i imat ćeš neku platicu. Dobićeš 4 evra koje možeš da iskoristiš na tom sajtu. Ne nekih 30-50 dolara mjesečno. Stranica mi ubrzo dolazi na prva mjesta Google tražilice za određenu ključnu riječ te počinje grabiti dio besplatnog prometa koji se tu nađe no tu neće ostati dugo vrijeme. Stockovi su pretrpani sa fotkama i normalno je da ce traziti samo kvalitetne fotke. Kao i u svakom poslu koliko truda i znanja tolika zarada. Ali sve je to bilo s puno truda,a zarada,kao što je netko gore rekao - ni za struju.

[Fizički poslovi|Web kamera za sex uzivo|Ju porn]






Oznake: forum, Klix.ba

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.