Buddha Dharma u svakodnevnom životu i dalje od toga

ponedjeljak, 19.07.2021.

Spašavanje vojnika Plenkovića

Nevjerojatno je da “vlast” koja je prokrvljena korupcijom i drugim oblicima kriminala, čiji je jedan od premijera pokrao novaca u visini godišnjeg buđeta republike, drugi ministri i ostala žgadija još nekoliko, sada s jedne strane traži od ljudi da odustanu od vlastite slobode odabira kako bi spasili tu istu “vlast” od neminovne propasti ukoliko apsolutno pogrešan model “jaja u jednu košaru” propadne.
No većina je gledala “Spašavanje vojnika Ryana”, i zna kako su završili oni koji su ga spasili. Isto tako će proći “Spašavanje vojnika Plenkovića”, uz kolateralne žrtve za koje ih nije briga.
S druge strane od vas traži pomoć “vlast” koja u godinu dana nije napravila gotovo ništa da stvarno sanira posljedice potresa u Zagrebu, pogledajte što Fond o tome govori. Petrinja je isto tako netaknuta. Onog trena kada se uplela “vlast” sve je stalo. Prilično sam siguran da se pustilo narodu da odradi svoje i zadrži moment koji je dobio da bi dobar dio Petrinje i okolice bio daleko više sređen I situacija bolje regulirana.
Dakle “vlast” koja ništa realnog i stvarnog ne nudi osim debilnih narativa traži nešto od nas. Uz sve ono što nam otima, što je ukradeno a moglo se iskoristiti za boljitak naroda.
Koliko je vrtića i škola pokradeno, bolnica i ambulanti, laboratorija, kulturnih ustanova…

Disclaimer:
Nisam antivaxer, nemam ništa protiv da se cijepim, onog trenutka kada mi se predoče rezultati istraživanja koje su nuspojave ovog cjepiva kroz 5-9 godina.
Ne tražim ništa vise niti manje od toga.

- 12:55 - Komentari (3) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>