Kako izgubit nevinost - Pronađi pratnju

subota , 22.12.2018.

Seks s nevinom devojkom!










Click here: Kako izgubit nevinost






Prvi put sam gola pred muskarcem. Nekoliko minuta kasnije, imala sam na sebi znojavog momka koji teško diše govoreći da je bilo neverovatno. Priroda je udesila sve!...



kako izgubit nevinost

Prvo mi je bez problema gurnio prst u guzu,zaboljelo me je te je rekao da me samo priprema. Milan je skinuo sorc. Učinite da ona naprosto uživo u toj predigri koja će voditi ka njenom prvom sexualnom iskustvu.



kako izgubit nevinost

GUBLJENJE NEVINOSTI BEZ BOLA: Ovako ćete više uživati u svom prvom seksu - Milica, Maja I Nevena su odavno primale kitu, I planirale su da se izjebu do iznemoglosti na moru, pa da se vrate kuci I glume dobre devojke. Tako da se po tom pitanju barem relaksiraj, nevina si i dalje iako si mozda sebi objasnila da nisi.



kako izgubit nevinost

Foto: 1 ON JE PLAKAO - Prvi seks sam imala sa ljubavlju svog života na klupi u dvorištu moje mame. Sve se odigralo brzo, a on je posle toga plakao, jer je želeo da izgubi nevinost naše prve bračne noći. Ali nakon toga smo nastavili sa seksom. I i dalje ga imamo posle 14 godina braka — napisala je Džesika Dž. Trajao je 10 minuta — ne šalim se. On se izvinio, a onda je plakao 15 minuta. Bilo je užasno i nisam znala ni da li mi je probio himen — kaže Sara C. Nevinost sam izgubila na svoj 17. Vodli smo ljubav i to je trajalo ukupno oko 40 sekundi. Osećala sam se jeftino i zapitala sam se da li je to to. Zatim smo se vratili na žurku, a ja sam počela da strahujem da sam zatrudnela, jer nismo koristili kondom. Sećam se da sam tada razmišljala zašto su ljudi opsednuti seksom kad većina devojaka, uključujući i mene, nije uživala u svom prvom putu — napisala je Dilajla S. Foto: 4 SA PRAVOM OSOBOM - To je bilo sa mojim dečkom iz srednje škole. Gledali smo film i ljubili se, a onda me je on povukao na sebe i znala sam šta će da se desi. Bilo je neverovatno dobro i nimalo mi nije bilo neprijatno. Baš mi je drago što je moj prvi put bio takav, jer mi je to pomoglo da vidim koliko je seks bitan i koliko strastven može da bude ako je prava osoba sa vama — piše Ejmi M. Njegov penis je bio dug i tanak — izgledao je nekako čudno — i seks smo imali na njegovom kauču. Posle toga me je bolelo kad sam piškila, a to nimalo nije bilo uzbudljivo — napisala je Lizi P. Ja sam bila nervozna, a on je bio obdaren i imao je problema prilikom prodiranja. A kada je konačno uspeo, njegovi su se vratili i vikali su sa stepenica da nam kažu da su tu. Mi smo se sakrili ispod ćebeta, potpuno oduzeti od straha. Hvala Bogu da nisu sišli — ispričala je Elizabet K. Jedne noći su me prijatelji upoznali sa dečkom za koga sam odmah znala da će biti za jednu noć. Flertovali smo i bili to veče zajedno — mislim da je on znao šta ja želim. Pošto nismo mogli ni kod mene ni kod njega, on se parkirao iza zatvorene prodavnice i imali smo seks na zadnjem sedištu. Nimalo nije bilo romantično i sve vreme me je bolelo, a nisam bila ni dovoljno uzbuđena da doživim orgazam. Još nekoliko puta smo imali seks u narednih nekoliko godina. Ne žalim što sam tako izgubila nevinost, ali bih ipak volela da je to bilo sa nekim posebnim — napisala je Kejša.



SKINUO SAM NEVINOST ?!?
Jedna stvar samo fali: Kako da nagovorim devojku u diskoteci da dodje do moje sobe i da vodi ljubav sa mnom?? Adyyy, meni za pocetak uopste nije blisko shvatanje nevinosti iskljucivo kao fizicke pojave netaknutog himena. Jedva sam rekla da jesam. Rasirila sam noge najvise sto sam mogla to su me drugarice savetovale. Keva Priroda sve uradi sama!... Izgubila sam s njim svaku vezu... A mozda i nije. Voli leptirice u svom stomaku, da se oseti droljasto i da je muškarci žele. Kada me je ugledala kako sjedim u udaljenom kutu, zadubljen u samorajcanje u mislima na Luciju, trgnula se. Dosao je I taj dan, sele smo na autobus, I uspesno se smestile u kamp prikolicu koja je bila ispod jednog bora.

[Oglasi poznanstva rijeka|Prvi sastanak ispovesti|Oglasi Varaždin Nekretnine ]






Oznake: gubljenje, nevinosti, bez, bola, Ovako, ćete, više, Uživati, u, svom, prvom, seksu

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.