Umjetni nokti

četvrtak, 10.05.2012.

Rad sa tipsama

Dobar dan!!!!
Kako ste?? sretan

Jucer smo objasnili kako se radi sa sablonama, da nas cemo vam pokazati kako se pravilno koriste tipse!

Prije svega, vazno je objasniti sto su tipse. Vecini vas tipse su poznate kao ''plasticni produzetak koji se lijepi na nokat'' sretan Nema prevelike filozofije, tipsa je plasticni nokat koji se koristi pri ugradnji UV gelom u slucajevima kad su nokti kratki i nemoguce je upotrijebiti sablone. Tipse su odlicne za rad, jako su zahvalne i lako se koriste.

Tipse dolaze u pakiranjima od 100 ili 500 komada, i poslozene su po velicinama. Postoji 10 velicina tipsi, kako bi bilo sto lakse pronaci idealnu velicinu za razlicite nokte i oblike noktiju.





Za umetanje tipsi potrebni su vam:

POLIRNI BLOK
PRIMER
LIJEPILO ZA TIPSE
TIPSE

Postupak matiranja nokta obavite na svim noktima, ukoliko se ne sjecate zasto i kako, pogledajte post o pripremi noktiju za geliranje

Nanesite primer!

Uzmite lijepilo za tipse i malu kolicinu istisnite na unutarnji dio tipse, i to na samo dno, jer upravo taj dio tipse se lijepi za nokat.
Prislonite tipsu za nokat i cvrsto drzite 10-ak sekundi dok se sve dobro ne zalijepi.

Postupak obavite na svim noktima.

Kada ste zavrsili sa pripremom, uzmite turpiju granulacije 120/180 i dobro izraspajte nokte i prijelaze izmedju turpije i nokta. Takodjer, izraspajte vrh nokta i odredite zeljenu duzinu i oblik noktiju sretan

Nokti su sada spremi za geliranje!! sretan

Nadam se da ste nesto naucile!!

Lijepi pozdrav cerekcerekcerekcerekcerekcerekcerekcerek

- 14:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #