24.03.2009., utorak

WATCHMEN

Evo gleda san film WATCHMEN u kinu .Šta da van kažen meni osobno je film ludilo,ali ja inaće volin večinu tih filmova koji su rađeni po stripovima.Strip još nisan pročita,ali san ćua za njega od prijatelja s kojin san iša gledat film.

Priča se odvija za vrjeme Hladnog Rata i vidimo simbolični sat na kojem su znanstvenici stavili kazaljke 5 min prije ponoči s time da ponoč označava nuklearni rat.Navodno sovjete jedino na uzici drži Dr.Mahatan koji je zapravo u tragičnoj nesreci dobiva ogromne moči pa su ga počeli uspoređivat s božanstvon..Zanimljiv je šta niko od čuvara osin Dr.Manhatana nema specijalne moči ali svaki svojon osobnosti donosi nešto novo priči..
Rorschach iako čudan I nepredvidljiv je iznimono inteligentan.Kao šta je njegova maska crno bjela tako on vidi svjet nedužni I oni koji to nisu.Pravdu utjerava nasilno I sa stilon.
Comedian se pojavljuje u prvoj sceni I u sječanjima ali o njemu možemo zaključit da je bia čvrst I nemilosrdan.Svjet je smatrao velikom šalom.
The Nite Owl je smiren I više povučen od ostalih čuvara ali njeogove sposobnosti su neupitne .Ispod svoje kuče drži letjelicu koju od milja zove “Archie”
Ozymandias je najpametnij čovjek na svjetu a uz to je iznimno brz i snažan.Kroz veći dio filma ga pratimo kao dritektora firme koji je zaokupljen previse svojin poslovnin carstvon ali na kraju I on odigra svoju ulogu .
The Silk Spectre je kćer prve The Silk Spectre I Comediana,Vidimo je kao ljubavnicu Dr.Manhatana .Još jedan čisti dokaz da se žene ne smi podcjenjivat u niti jednon pogledu jer ova opaka teta je očistila pola ulice razbojnika u nekoliko sekundi =)
Dr.Manhatan je zapravo fizičar Jon Osterman koji je ima nesreču tjekon nekog pokusa .Nakon nekog vremena uspio se ponovno materijalizirat (drugačij izgled,da ne govorimo o pavoj koži).I postao je najjače oružje koje je Amerika imala za pokazat.On je završi sukob u Vietnamu ,a trenutačna želja Amerikanaca jeda zaustavi moguče sovjetske projektila.Dr.Mahatan ima moč gledanja budučnosti,dupliciranja samog sebe, teleportacije,mjenjanja veličine ,telekineze, I ko zna šta još sve.

To bi bilo samo da naučite nešto o karakterima u prici,a ko želi ili nema pametnijeg posla nek pogleda film ne bi se triba razočarat.
Moja ocjena filmu je 9, a vi prosudite jeli to pošteno ^^



- 23:51 - Komentari (2) - Isprintaj - #

< ožujak, 2009  
P U S Č P S N
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Ožujak 2009 (4)
Veljača 2009 (1)
Siječanj 2009 (1)
Prosinac 2008 (3)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

Sve i svašta =)

Dnevnik.hr
Video news portal Nove TV

Blog.hr
Blog servis