utorak, 04.07.2006.

~¤~ ... Push Back The Square ... ~¤~

~¤~ Deftones….. ne mogu ništa reć o tom bendu a da ne ispadne užasno subjektivno....
Volim taj bend… jako…. I znam da su dosta loši live, i znam da Chino više puta ostane bez glasa nego što uspije otpjevat nešto, i znam da ima bar 13 kila previše i da ne može skakat kao nekad… ali jebeš sve to.. ja VOLIM taj bend….
01.09.2000. …. Deftones koncert….. Najbolji osjećaj na svijetu, kada imaš 19 godina i na koncertu si najdražeg benda na svijetu! I uopće nisi svjestan što ti se događa, samo taj osjećaj da si tamo i da si sretan… jednostavno si jebeno sretan!
I misliš da se to više nikada neće desit…. I onda imaš 24 godine i u roku od godine dana ideš na koncerte od A Perfect Circle, KoRn, Marilyn Manson, Depeche Mode, Tool, opet Deftones i svaki put ti ništa nije jasno i jebeno si sretan!
Prvi put su Deftones bili mlađi, glasniji, živahniji…. Drugi put sam ja bila starija, glasnija, živahnija….i jebeno sretnija!
Na koncert sam išla s ljudima koje stvarno volim…. Ništa mi nije smetalo… ništa mi nije falilo…. Sve je bilo kako treba…. Uglavnom…..
Koncert je bio čisto vraćanje u prošlost…. 6 godina unazad…. Da li je onda bilo bolje?Ne.
Koncert je počeo, trajao i završio.. mi smo skakali i skakali.. vrištali i znojili se i bili sretni kao mala djeca…. Jebeno sretni…. Kada te nije briga kako izgledaš.. kada znaš da nikoga oko tebe nije briga kako izgledaš... i samo se smiješ i želiš da to traje zauvijek….
I koncert je završio…. A mi smo nastavili skakat i veselit se do 2 ujutro… pa i nakon toga…Osmijeh nije silazio sa lica…. I kada se ne bih mogla sjetit zašto se smijem, još uvijek bih se smijala…. I bila jebeno sretna.
Kao ni sa TOOL-om, ne mogu i ne želim pričat o samom koncertu i o tome što taj bend i sva ta muzika radi meni….. to je moje.. za mene….. ali taj osjećaj sreće….. to je ono što me drži!
Dva dana u Zg-u su bila predobra…. Opet nas je udomio najbolji mlađi brat na svijetu, Marin,…smijali smo se do jutra…. Radili palačinke….. skrivali se od sunca…. I lijepo zabavljali…..
To što sam osjećala ta dva dana me drži kada nisam baš sretna…. Kada mi nešto fali… kada me nešto muči…..samo se sjetim kako je bilo…. I kako će opet bit…. Jer mora…. Jer je to TO…… ~¤~

~¤~ 9 ~¤~~¤~ 9 ~¤~~¤~ 9 ~¤~~¤~ 9 ~¤~~¤~ 9 ~¤~~¤~ 9 ~¤~~¤~ 9 ~¤~~¤~ 9 ~¤~~¤~ 9 ~¤~
- 23:50 - Komentari (22) - Isprintaj - #

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>