< rujan, 2011 >
P U S Č P S N
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    


Komentari On/Off

Broj posjetitelja:

Free Website Counters


Navigacija:

Naslovnica
O nama
Trasa utrke
Povijest utrke
Fotografije
Sponzori
Kontakt
Rezultati





nedjelja, 25.09.2011.

Etiopljanin Erkolo i slovenka Javornik pobjednici utrke

Ovu subotu u poslijepodnevnom terminu građani grada Kutine mogli su prisustvovati velikom događaju za ovako mali grad. Održana je 11. po redu utrka „Voloderska jesen“ i možemo sa sigurnošću reći da je utrka doživjela veliki napredak. Trčalo se od „ispred robne kuće“ do centra Volodera u dužini od 12.7 km. Natjecali su se trkači (njih 84) iz nekoliko zemalja – Slovenije, Mađarske, Srbije, Nizozemske, Etiopije i Hrvatske, što je opravdalo status međunarodne utrke.

Image and video hosting by TinyPic

U muškoj konkurenciji ukupnu pobjedu je odnio glavni favorit utrke, Etiopski trkač Ashenafi Erkolo. Drugi je na cilj stigao mađar Tamas Nagy, dok je bronca pripala slovenskom reprezentativcu Mitji Krevsu. Prvi trkač iz hrvatske je došao „tek“ peti, najbolji HR maratonac Zoran Žilić. Ova činjenica govori koliko je natjecanje bilo na nivou.

Image and video hosting by TinyPic

Najznačajnije žensko ime (pobjednica) utrke je definitivno slovenska trkačica Helena Javornik, nekadašnja europska prvakinja u krosu. Druga je na cilj utrčala mađarka Reka Batai, dok je hrvatska trkačica Marija Vrajić, koja ove godine ima najbolje vrijeme u svijetu u ultramaratonu (100 km) stigla treća.

Image and video hosting by TinyPic

Poslije utrke je u pučkom domu u Voloderu održana svečana večera, proglašenje pobjednika i bogata tombola. Na proglašenje je došao gradonačelnik Kutine gosp. Davor Žmegač i gospoda iz Turističke zajednice Sisačko – moslavačke županije. Organizatori su od natjecatelja primili velike pohvale i ovime je utrka oživjela iz prošlosti.
FOTO GALERIJA
REZULTATI

Komentari (0)


ponedjeljak, 12.09.2011.

Trkači, osigurane su vam vrhunske fotografije! :)

Danas smo sklopili dogovor sa fotografom, inače našim poznanikom iz Kutine Andrejom Philipsom. Iz prve ruke mogu reći da fotografije koje on slika ispadaju profesionalno i besprijekorno, u što se možete uvjeriti klikom na sljedeći link: www.FAVIP.net .
Također će se trka snimati vrhunskom video kamerom!

Image and video hosting by TinyPic

Fotografije i video uradak sa utrke moći ćete skinuti sa interneta, o čemu ćete biti naknadno obaviješteni. Pozdrav!

Komentari (0)


nedjelja, 11.09.2011.

Medijski tjedan...

Slušatelji radio Moslavine mogli su danas u popodnevnom terminu slušati emisiju u sklopu naše utrke "Voloderskih jeseni", u kojoj smo kolega Danijel i ja pričali o samoj utrci. Nadolazeću srijedu također gostujemo na NET televiziji kako bi građane informirali o ovom atletskom događaju.

Image and video hosting by TinyPic

Komentari (0)


<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>