Romanticne slike u krevetu - Brzog datiranja

petak , 11.01.2019.

Dobro jutro najljepše ljubavne sms poruke voljenoj osobi










Click here: Romanticne slike u krevetu






Koliko dugo nisam pušila? Ne pitam šta se desilo sa njim. Odmah mi je bilo jasno da tu nisu cista posla. Svaki put kada podignem glavu iz ove sive svakodnevnice i ugledam taj beskrajni svod, ja pomislim na Tebe.



romanticne slike u krevetu

Ne pita ni on mene. Cekala sam ga satima, prosao je cijeli dan, noc ,jutro, popodne cinilo se kao vjecnost. Ako sve to radi ne da bi me osvojio...



romanticne slike u krevetu

Dobro jutro najljepše ljubavne sms poruke voljenoj osobi - Koliko nam je samo muke trebalo da smislimo ovaj plan i da Dejan rezerviše mesto pored tvog gospodina nedostižnog i ti sada da odustaneš, ej samo preko mene mrtve! Nova godina je bila sve bliža i ja sam ipak odlučila na Nenin nagovor da krenem sa njima.



romanticne slike u krevetu

By on May 10, 2017 in se ne kriju samo u knjigama, mnogi su našli svoje mesto u čuvenim filmovima: Ako nisi spreman da ispadneš glup, nisi dostojan da se zaljubiš. To si mi dala, a ja se nadam da ću ti to moći pružiti zauvek. Kad ležiš u krevetu i ne možeš zaspati, jer je stvarnost napokon lepša od snova. Ja se bojim svega. Bojim se onog što sam videla, što sam učinila, onoga što jesam. A najviše od svega se bojim da ću izaći iz ove sobe i nikad u životu neću osećati ovo što osećam prema tebi. Mrzim tvoje cipele i način na koji mi čitaš misli. Mrzim što si uvek u pravu. Mrzim kad me teraš na smeh, isto kao i na plač. Mrzim što te nema kraj mene, mrzim činjenicu da me nisi nazvao. Ali najviše od svega mrzim što te ne mrzim. Nikako, ni trunčicu, baš nimalo. E, takva je ljubav. Sve vam govori da prestanete pre nego što padnete, ali vi ipak nastavljate. Ako ti se vrati, znači da ste suđeni jedni drugom. Ako ne, znači da nikada nije ni bio zaista tvoj.



Top 10 Sex Position
Ubrzo su obe bake umrle. Isto tako znamo da obožavaju da znaju da ih njihova devojka posmatra. Ako negdje postoji bol onda je to zivot bez tebe. Ne ni tvoje ime, prezime, već Tebe, u isto vreme tako jednostavnog i komplikovanog... Vratili smo se u Beograd. Vreme ti je isteklo! Vratila sam se u svoj mali grad gde sam i sada. Odmah mi je bilo jasno da tu nisu cista posla. I onda sam ga ugledala.

[5 stvari koje se dogode kada upoznate svoju srodnu dušu|Chat online hrvatska|Sexiadresar]






Oznake: najlepše, SPAVAĆE, sobe

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.