Simpatija pjesma - Brzog datiranja

ponedjeljak , 24.12.2018.

SAMO SIMPATIJA










Click here: Simpatija pjesma






I mama je stalno morala da ide na neke razgovore i konsultacije zbog njega, a on nije ništa bio kriv. Bila je nekako prirodna i jako prijateljski nastrojena. Prica ona, vice skoro, optuzuje sve se pusi.



simpatija pjesma

Uopće me ne zanima njihovo ruganje i smijanje. Napravilo je pravi mekani tepih po kojem su onda opet padali kestenovi, žirevi, hodali puževi i ježevi ili neka druga bića.



simpatija pjesma

SAMO SIMPATIJA - Mahom je pjevala repertoar , grupa , i sličnih atrakcija iz svijeta. Sve je bilo sa razlogom...



simpatija pjesma

Zdravković Rezime Draganin prvi Oskar popularnosti Trend sa objavljivanjem sjajnih pesama, Dragana nastavlja i 1989. Među nagradama, prvi put se uvrstio i čuveni Oskar Popularnosti, kojeg je Dragana osvojila za pesmu 1989. Istoimena pesma je Dragani u januaru 1990. Pobedila je tada velike zvezde poput Šabana Šaulica i Harisa Džinovića. Razlozi za to su očigledni - hitova je bilo pregršt. Popularnost koju je ista pesma imala i davne 1989. Prva pobeda na Poselu 202 Danas je svakako pesma bez koje proslave i Draganini koncerti ne prolaze, tako da je sebi odavno rezervisala titulu evergreen-a. Ipak, publika ju je prihvatila i pesma je lepo zaživela. Sve u svemu, Dragana je ovim albumom sebi obezbedila vrlo važne nagrade, tako da je dovela u pitanje pozicije koje su pre nje imale, tada velike zvezde, Lepa Brena i Vesna Zmijanac. Sve je bilo sa razlogom...



Todor Mitrović - Moja prva simpatija
Pa iz toga sledi nažalost da se danas retko ko iz razreda može pohvaliti da se druži sa nekim iz razreda iz osnovne škole. Mahom je pjevala repertoar , grupa , i sličnih atrakcija iz svijeta. No, dogodilo se upravo suprotno. Ona je mislila da se ja stidim svojih grudi, i spominjala je neke umetke i brushaltere. Ja sam u osnovnu školu išla osamdesetih.... Negde u pola casa, shvati ona sta je u pitanju.

[Kako pronaći prijatelje|Matorke sa mladima|Par traži devojku za trojku : Oglasindo]






Oznake: samo, simpatija

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.