Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com------------------------------Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com----------------------------Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com/

Ogulinske uske staze

< rujan, 2014 >
P U S Č P S N
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

O blogu
Ha, blog o Ogulinu, blog o Hrvatskoj. I sranjima na obje razine.
O sedmogodišnjoj povijesti bloga čitajte OVDJE


Linkovi
Ogulin blog
Maksova makimala
Ogulin u srcu
Radio Ogulin
Ogulin info
Grad Ogulin
Ogulinske uske staze 1

Tražilica
Loading

Televizija

21.09.2014., nedjelja

Dr Oz Stanković i Kolinda Oprah...

Draga gospođo Kolinda,
stručnjakinja ste za komunikacijsku strategijiu i to se vidjelo u današnjoj emisiji. Da ste tu stručnost usavršili u Americi i to se vidjelo jer je djelovalo upravo tako – američki. Djelovali ste ko Oprah ili kao Dr Oz. Kao pravi TV trgovac iz Tv prodaje sa saloganom _”ali ni to još nije sve”. Dakle netko tko jako pruno priča, sedam puta ponovi isto, ne formom ali da sadržajem, kao netko tko se obraća američkom gledateljstvu. A Hrvatska je, srećom, u nečemu ipak bolja od Amerike. Naime, za sada, Hrvatska još uvijek ima pametnije, više svojomglavom misleće i manje tupavo gledateljstvo od zatupljenih amera ispranih mozgova. Dakle što smo čuli od Vas u tih Stankovićevih 60 minuta? Apsolutno ništa. Osim da ćete poštivati zakon! Što je, ruku na srce, isto neki napredak s obzirom na to čiji ste kandidat. Ali ipak ništa niste rekli. Niti na jedno konkretno pitanje nismo čuli konkretan odgovor, samo silno prenemaganje i treptanje okicama. U pravu ste, predsjednik Josipović je loš predsjednik, ne zovu ga uzalud lignja. Njegovo mlitavo predsjednikovanje je bez osjeta, niti smrdi niti miriši. No i takav je za Vas pojam. Vaše, već ovo sad predstavljanje, izazvalo je osjet. I to ne mirisni. Zapamtio sam Vašu brigu o približavanju Bosne i Makedonije Nato paktu i shavtio vašu jedinu ulogu u ovom igrokazu za hrvatske birače. Nije vas kandidirao HDZ. Kandidirali su vas Ameri i stvarno niste ništa drugo nego, kao sa početka ovog teksta, npr Dr Oz. On u svojim emisijama priča o nekim tegobama, daje savjete i preporuke a na kraju emisije dođe najbitniji dio cijele predstave – reklamira i prodaje neku knjigu ili proizvod. I to je bit cijele njegove priče. Mislim da je bit Vaše priče biti trgovački predstavnik Amerike u ovoj regiji. Trebate što prije uvući Bosnu i Makedoniju u Nato, dovesti američke proizvođaće a kako se Putin sve više inati, ne bi me čudilo da u Hrvatskoj uskoro ne osvanu i lansirne rampe za projektile kojima bi hrabri Ameri, s našeg teritorija malo ratovali sa Rusima. Naravno tako da oni nemaju neke štete i troškova. Kada se još sjetim da Vi bili član Vlade poznatog premijera, suđenog lopova, isto tako suđene kriminalne organizacije, i niste ništa znali i vidjeli o pljački povijesnih razmjera koje su provodili, a sad hodate i surađujete sa čovjekom koji je bio ministar policije u doba kad je Hrvatska najviše opljačkana i koji također, unatoč širom otvorenim očima, nije ništa vidio, govori sasvim dovoljno i o Vama. I možda bi bilo najbolje i najpoštenije da odustanete odmah, dok ste još na početku i vratite se lijepo Amerima, pa se i dalje naslikavate sa kalašnjikovim po Afganistanu a gospon suprug može i dalje krstariti po Americi sa službenim autom na račun majmuna u Hrvatskoj koji to sve plaćaju.
Za one koji neznaju o čemu pričam neka pročitaju članak iz Jutarnjeg te sa Dnevnik.hr iz 2010. godine

http://www.jutarnji.hr/skandal-na-zrinjevcu–kolinda-pred-opozivom/618861/

https://dnevnik.hr/vijesti/hrvatska/afera-kitarovic-samo-jedan-u-nizu-diplomatskih-skandala.html

I za kraj, kaže izreka, ime je znak. Ako to primjenimo u Vašem slučaju ispada da ste Vi Kolinda zapravo ko Linda ili kao Linda. No iz toga se vidi da niste Linda. Zato ste možda i ko predsjednica ali ne i Predsjednica. God Bless America ili Bože čuvaj Hrvatsku!
- 16:24 - Komentari (0) - Isprintaj - #