Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com------------------------------Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com----------------------------Kontakt mail je: uskestaze@gmail.com ----------- čitajte nas na : http://uskestaze.comuv.com/

Ogulinske uske staze

< travanj, 2014 >
P U S Č P S N
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

O blogu
Ha, blog o Ogulinu, blog o Hrvatskoj. I sranjima na obje razine.
O sedmogodišnjoj povijesti bloga čitajte OVDJE


Linkovi
Ogulin blog
Maksova makimala
Ogulin u srcu
Radio Ogulin
Ogulin info
Grad Ogulin
Ogulinske uske staze 1

Tražilica
Loading

Televizija

24.04.2014., četvrtak

U našem dvoru...

Smiješna li je ova naša županija. Bit će da je tu neštu u zraku. Neko zraćenje ili neki plinovi, podzemne vode, ruže vjetrova, vanzemaljici ili nešto deveto. Uglavnom nigdje kao kod nas toliko smijurije. Onaj u Karlovcu svako malo vodi svoje podanike na team building u Međugorje, dovodi svećenike da blagoslove ne samo gradske službe već i one državne poput recimo policije. Tako karlovački policajci s biblijom u jednoj i zakonom u drugoj ruci puno bolje jurišaju na barikade kriminala. Osim toga, taj u Karlovcu je i pisac. Napisao je knigu originalnog naslova “Oče naš”, kao da je za naslov Vasu Originalca pitao.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/gradonacelnik-jelic-u-knjizi-ispricao-svoj-zivot-kroz-oce-nas-926714
Za Uskrs je taj gospon gradonačelnik na račun Grada kupio i poslao samo 22 tisuće čestitki svojim sugrađanima. Štedljivo i obazrivo, iz poštovanja.
http://www.tportal.hr/vijesti/hrvatska/327677/Gradnima-uzeo-novac-pa-im-poslao-vise-od-22-000-cestitki-za-Uskrs.html
Našem, srećom, nije (barem se nadam) još palo na pamet napisati knjigu. Doduše, krenuo je s pismima što se vrlo lako može prometnuti u knjigu. Kad recimo sakupi zavidan broj pisama može izdati knjigu “Sva moja pisma njjima”. Ako se baš i ne odluči na kompilaciju pisama uvijek može složiti stručnu knjigu tipa “Utjecaj uskotračne pruge na eko sustav Ogulinske udoline” ili “Usporedni testovi lokomotive serije 1141 i serije 11423. Nešto poput Top Gear-a u knjižnoj formi. Ako se ne odluči ni na to uvijek ima pri ruci onog Servantesa koji je već knjigu-dvi napisao a slijedeću već piše. U tu našu smiješnu županiju stigle su napokon i aktivnosti državnog odvjetništva.
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/sabljaric-i-stipetic-ostetili-hrvatske-sume-za-380000-kuna-933528
http://www.radio-mreznica.hr/vijesti/17-4-2014/policija-dvojica-zlouporabili-polozaj-u-hs
To smo dugo čekali ali smo eto i dočekali. Neka, nek ljudi rade svoj posao. I samo nek nastave. Nek i oni koriste slogan “idemo dalje” a mi s nestrpljenjem očekujemo imena novih poštenjaka. Da li će kojeg pronaći i u sportskoj zajednici ja ne znam. Znam samo za ono što već dugo govori gospodin Luketić, čitao samo ono što je rekao on ali i još neki na skupštini sportske zajednice a g. Luketić mi je i na mail poslao svoju izjavu u kojoj ima svega.
http://regija.hr/izlaganje-tomislava-luketica-na-skupstini-sportske-zajednice-grada-ogulina-sz/
http://regija.hr/odrzana-redovna-skupstina-szgo/
Ako je sve to stvarno istina….Svojevremeno su članovi ogulinskog HSPAS nešto rogoborili protiv nekih radnji u sportskoj zajednici no sad kad su u koalicijskoj vlasti izgleda da su, kako to već obično s dolaskom na vlast biva, na to “zaboravili”. Ako su oni i “zaboravili” nadam se da će im to birači “zapamtiti”.
- 20:18 - Komentari (0) - Isprintaj - #