Doris pinčić serije - Lijepe djevojke

srijeda , 26.12.2018.

Glumica Doris Pinčić juče postala majka










Click here: Doris pinčić serije






Mogu li Jakov i Lara podnijeti još jedno razdvajanje, može li se hrabri Jaša ponovno izboriti za sreću svoje obitelji i hoće li zla kletva koja ih prati napokon zauvijek biti prekinuta, saznat ćemo u novim uzbudljivim nastavcima 'Larinog izbora'. Ništa posebno i ništa spektakularno. Spletom okolnosti, Jakov odlazi na umjesto svog oca i preuzima funkciju.



doris pinčić serije

It is the most-watched scripted show in Croatia, attracting more viewers that the national news, Dnevnik, which used to be an all-time ratings leader in Croatia. No osim Lare u seriji će se isprepletati i brojne druge zanimljive uloge. Snimanje serije u punom je jeku, pa smo s Doris razgovarali na samom setu.



doris pinčić serije

Glumica Doris Pinčić juče postala majka - No osim Lare u seriji će se isprepletati i brojne druge zanimljive uloge. Početkom srpnja čeka je ipak daleko naporniji tempo jer se vraća na set.



doris pinčić serije

Larin izbor je autorice i producentice. Serija je sa snimanjem krenula u. Popularna telenovela u Hrvatskoj je bila na blagdanskoj pauzi od do Od strane službeno je potvrđeno da uskoro počinje snimanje druge sezone Larinog izbora. Snimanje druge sezone serije završeno je a njeno prikazivanje završava godine. Larin izbor Format Autor Glumci Država podrijetla Broj epizoda 347 Produkcija Trajanje epizode 45 minuta Prikazivanje TV kuća U Hrvatskoj Emitiranje — Vanjske poveznice Kao ove serije snimljena je. Na temelju sapunice snimljen je i dugometražni film koji se u kinima započeo prikazivati godine, a koji se radnjom direktno nastavlja na događaje iz prve sezone serije. Lara Božić je mlada i jednostavna djevojka koja živi i radi u. Iako školovana , radi kao pomoćna u službi. Vlasnice catering službe ponude joj posao na domjenku obitelji Zlatar, obitelji. Na zabavi Lara upoznaje Jakova Zlatara, mladog, dobro odgojenog momka iz ugledne obitelji. Jakov se vratio u sa školovanja u inozemstvu i majka Nela je priredila zabavu u njegovu čast. Jakov nije pretjerano zainteresiran za svijet kojeg mu majka i otac pokušavaju nametnuti, već mu je za oko zapela mlada djevojka koju susreće u kuhinji. Jakov i Lara se zaljube na prvi pogled i provedu zajedno cijelu večer. Nakon strastvene večeri u vrtu, Nela ih uhvati i otjera Laru iz kuće. Zbog toga što nije spriječio majku, Jakov se osjeća posramljeno i traži Laru za oprost. Nela Zlatar je ohola žena opsjednuta imidžom obitelji i nastavkom cijenjene loze Zlatarevih. Uvjerena je da se Lara približila Jakovu samo kako bi ušla u njihovu obitelj i kako bi uništila Jakovljevu karijeru plovidbe. Spletom okolnosti, Jakov odlazi na umjesto svog oca i preuzima funkciju. Prije isplovljavanja, zaprosi Laru i iste večeri se tajno. Jakov odvede Laru u kuću Zlatarevih i svima obznani da je ona sada njegova zakonita žena. Larin svijet se mijenja i sve više počinje sličiti paklu. Ne preostaje joj ništa drugo nego čekati Jakovljev povratak. U međuvremenu je prepuštena na milost i nemilost Jašine majke Nele i mlađe sestre Nikol. Broj zemalja u kojima je bila gledan narastao je na 41: uz navedene, Srbija, Bugarska, Rumunjska, Grčka, Vijetnam i Zapadna Afrika. Od sljedeće epizode glumica je zamijenjena još jednom hrvatskom glumačkom legendom,. Božić Jakov Zlatar Jaša Dinko Bilić Lejla Bilić bivš. Vidić Antonela Zlatar Nela Tonči Zlatar Nikolina Zlatar-Škopljanac Nikol Mate Škopljanac Nikola Ivanov Nikša Karmen Ivanov bivš. Sita Kristina Zlatar Kike Anđela Zlatar Mija Petrović bivš. Božić Cvitka Radošić Lola Nena Alen Dijak Vjera Dijak Sudjelovali u 1. David Bilić Gostujuće uloge Podrobniji članak o temi:.



Doris Pinčić pokazala svoje talente!
Donat će tada imati pet mjeseci, no onda vrlo brzo slijedi i ljetna stanka za glumce, što će joj omogućiti da ipak bude manje razdovojena od svojega sinčića. Crkveno vjenčanje i odličan tulum za prijatelje i rodbinu kojem se jako veselimo i Boris i ja. Saša Lozar u emisiju ga je pozvao kao tajnog gosta, a Doris je, neznajući tko stoji s druge strane telefona, dobila zadatak smisliti tri provokativna pitanja. She is convinced that Lara approached Jakov only to enter their family and to destroy Jakov's career as a successful captain. Jedina razlika između ovog posla i onoga moje mame koja radi u računovodstvu jest to što je moj javan, a njezin nije. Broj zemalja u kojima je bila gledan narastao je na 41: uz navedene, Srbija, Bugarska, Rumunjska, Grčka, Vijetnam i Zapadna Afrika. Tko želi naučiti, naučit će i iz sapunice i iz filma i kazališta.

[Kako instalirati viber|Ljetovanje crna gora 2017|Erotika i sex]






Oznake: glumica, Doris, Pinčić, juče, postala, majka

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.