Mile voli disko

nedjelja, 30.10.2005.

German šajze movie

Jutro je, kućica sa okućnicom, prve zrake sunca prodiru kroz zavjese, glumica se budi...mmmmm....namjesta kosu dok joj se kroz poluprozirnu oskudnu spavacicu naziru bradavice. Glumac se budi....počinje dijalog:

- Muskarac: Morgen schatzie

Počinje ljubljenje, glumac počinje mazit grudi glumici. Dijalog se nastavlja

- Muskarac: Ah seine titchen machen mir so scharf.
- Ženka: mmmmmmmmmm!

Muškarac stavlja ruku u prozirne gaćice i počinje maziti ženku po klitorisu. Kamera zoom na klitoris i ruku. Dodiruju se jezicima. Muškarac počinje jezikom kružiti oko bradavice. Ženka zabacuje glavu uz uzdah oduševljenja. Muškarac se spušta jezikom do ženkinog medjunožja, gura prozirne gaćice na stranu i počinje jezikom lickati usmine i poklopac klitorisa. Ženka uzdiše jako i drži ga čvrsto za kosu. Nakon 2 minute dijalog:

- Muškarac: Wirst du blasen mich?
- Ženka: Ja, komm!

Muškarac se ustaje, staje na krevet i stavlja erektirano spolovilo ženki u usta koje ona s oduševljenjem na licu počinje milovati usnama. Nakon 2 minute stavlja mu ruku na trbuh i spušta muškaraca na ledja te nastavlja već započetu radnju milovanja erektiranog spolovila usnama. Uspinje se na mušpkarca i stavlja spolovilo u vaginu uz bolan izraz na licu koji govorin "Uf što je ovo veliko i tvrdo"

- Ženka: ah

Tu ponavljaju radnju mnogo puta, onda je muškarac odgurne, ona legne, dodje do nje, koljenima na krevetu uzima njenu desnu nogu i pristavlja je paralelno uz svoja prsa, okomito na njen položaj dol lijeva je jako raširena na površini kreveta. Tu muškarac snažno ugurava svoje spolovilo: Specijalni efekt: Žena se drži za ogradu koja se jako ljulja sa čitavim krevetom u istom smjeru kako muškarac umeće spolovilo u vaginu. Radnja se ponavlja uz uzdahe uzbudjenja i par zoomova lica glumaca dok zabacuju glavu od užitka. dijalog:

- Muškarac: Ja...Ich komme gleich! Aaaaa!

Muškarac vadi spolovilo i uz podražaje desnom rukom ejakuira po ženkinom tijelu dok ona drži grudi i sa oduševljenjem gleda čitavu situaciju te potom razmazuje ejakuat po tijelu uz uzdahe oduševljenja.


- 22:33 - Sto ti kazes? (24) - Tude klikni za raditi WC papir od bloga - #

petak, 21.10.2005.

Muko moja

Krenimo redom:

1.) predjelo: budjola, sir ovcji, masline
2.) salata od hobotnice
3.) lazanje sa sirom
4.) kolaci razni

Evo sad cemo to krenut tamanit povodm sto moja tetka, moja nadraza tetka, a i jedina sta jes jes, slavi vec 12. godinu zaredom 30. - i rodjendan...

E pa sretno joj bilo... *CHEERS*

- 18:02 - Sto ti kazes? (11) - Tude klikni za raditi WC papir od bloga - #

utorak, 18.10.2005.

Hm, kako li je ono išlo...

U ugovoru stoji, ako kupac se ne ulogira u akviziciju u roku 35 dana gubi pravo na nju i dotična se vraća prvobitnome vlasniku, a cijelokupan iznos uplaćen ostaje kao naknada za duševne boli.

Odlično!

- 00:40 - Sto ti kazes? (6) - Tude klikni za raditi WC papir od bloga - #