Nedaj nikome , da te samnom vrate , na dno.
25.07.2008.

But it's time for me to go home .

Sada sam se probudila. Imala sam, kao i jucer, dogovor u 9 ujutro. No i danas sam, kao i jucer, zaspala. Nema veze, bit ce jos toga. sada mi je naajbitnije dobro se naspavat :D.Srce je jos na istom mjetsu, a sve me vise zabrinjava. Al nadam se kao i vi neki, da ce proci. Mozda se cak i slabije pozna , ne znam. Iako ja imama osjecaj da je .. Isto.
Svake veceri imam neke uzasno snove. Sanjam neke događaje koji se u potpunosti poklapaju sa mojim stvarnim zivotom. Samo sto su nekako bolji. Voljela bih da mi je takav zivot. svaki put kad se probudim, zazalim jer sam se probudilo. Danas sam sanjala nekaj pre pre dobro. I zazvoni fucking telefon. O God. Neki dan sam sanjala da se mi skrivamo, od nekih ljudi, ajme kako odlicno. Avantura neka jebenaa. Uhuh. I onda me probudi budilica. :/
Ovih dana nije neka predobra atmosfera vani. Moja frendovi su prekinuli. I to me uzasno razocaralo, kao i vecinu drustva. Nije bitan razlog, ali uzasno. Ne znam, bili su mi najljepsi par iakd, i sad je sve propaloo. Nadam se da ce ostat prijatelji, to bi bio spas, jer drugacije ne znam kak ce funkcjonirat.

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

I daa, kisa je prestala. Mislim, nebi se cudila da opet pocne ali jucer popodne i danas jos je nema, tako da imam razloga veselit se barem malo. Iako je oblacno bilo je i sunceka. jeaa.
Drugi tjedan najvjerojatnije idem na more. Blizu zadra. I malo me to veseli, maknut see. ihaa, iako cu bit s roditeljima vise mi to ne stvara problem. Nisu oni tako jaako losi, a valjda ce bit neko malo durstvo tam ne. danas mi sestricna ide na more. onda mi ostaje samo moja Nina, al meni je to predobro. Iako imam filing da mi se da se drustvo pomalo raspada i da nista nije kao prije, meni je vani odlicno. I Nina imas ti pravo, nije ovo ljeto bas tolikoo lose. Iako ne najbolje :/.

Idem sada nes doruckovat i bit jos na MSN-u. I da, jako mi je drago sto sam malo popricala s Melindom na msnu, to me razveselilo.

Katee.

12:19 , Komentiraj { 34 } Print
21.07.2008.

Is here in my arms ..

boomp3.com

Sad sam dosla iz vana. Bilo je ono , ok. Bili smo na nekom igralistu i onda smo se malo vrtili na vrtuljku i tak xd . a bilo je ok. onda su zvali murju radi galame i vike, blee, pa su nas dosla upozorit.
Sis mi je danas otisla na more, eh skim bum ja veceras, i iducih sedam dana tracala do 4 ujutro? neko se nudi? Jer bum umrla od dosadeee. Sam kaj onda ujutro prije 12 nema buđenja.
Danas sam bila sa Karlom u gradu. Robna kuća se zatvara u 8 a mi smo jos u 8 i 5 bile unutra. dok ja nisam skuzila da zenska ludi i pogledam ja na mob i skuzim konacno da bi trebale izac. Onda sam se ipak u zadnji cas odlucila da bum si kupila neki lancic. A onak, fora je, saarenn. Hh.
Sjecam se mojih prijasnjih blogova, bilo je puuuno slikica na njemu, pjesmica, ovog onog, sad mi se to nis neda. Sam pisem kilometarske postove iako nije ni to nes preeezanimljivo. Cak me iznenadilo kaj sam u prsolom posu imala cak 7 komentara, mislila sam da cu imat jedva dva, onak da ce me se neko tek toliko sjetit. Jer svi su pozatvarali blogove pa nikog bas nema na netu. Ajd hvala vam, barem citate post. I znaaam, da je i ovaj moj blog sam jedan od onih kopirka, al sta saad, blee mora i to neko ;)).
Svake veceri dobimo besplatni kruh, jer blizu nas se peče kruh za neku pekara pa dobimo vrucccii kruh, ajme sta je finii, jos mi je toplo od njega.
A vani je vrijeme usrano da nemrem bit vise, pada kisa cijeli dan, pa je sve mokro i hladnoo. A kad mi prica frendica s mora da je tam sve ukupno kisa pala 2 dana, aaaa jbg kad mi nismo na moru ;)).

kad je bila dodjela sjedodžbi u elinoj skoli, cekala sam ju ispred skole sat vremena, i kak mi je bilo dsoadno uzela sam neki fucking stapic i pocela si crtat srce na lijevoj nozi. I jos uvijek, bit ce mjesec dana, to srce stoji. Nije se ni pomaklo, i to me brine sta ak ostane. sta ak dobim neku fucking bolest, mamaa. ne znam kaj cu. valjda ce proc, nadam see.
Idem sad jesti i blejat sama. nema moje sis tak da mislim, da cu ranije njonjat. Pozdrav

Katee

P.S.
Srcekoo
Image and video hosting by TinyPic
16:31 , Komentiraj { 12 } Print
20.07.2008.

Sve je tako dalekoo ..

boomp3.com

Uhuh , bezveze sam prosla po blogovima i shvatila kako mi to falii .
Uređivala bih , pisala bih a zatvorila sam ga? Kakvog to smisla ima. Pa eto , ponovno otvoren . Je ljeto , i odmor od svega , ali sam također shvatila da mi je ovo uzivanje a ne napor ili nes slicno. Ugl. vidjela sam također da su sad in ti fan blogovi , i moram rec da mi se fkt sviđa , al kad sam ja izgubljena u tom. Imala sam nekad davno fan blog u kojem sam bila izgubljeni slucaj xo. Bilo je uzas. Pa sam shvatila da je bolje ostati na ovom . uhuh. I moram priznat da citam te fan blogove, zanimljivo mi je to ful. Da budem malkoc informirana nece skodit. I kaj da ja samd idem otvarat neki moj kao fan blog, a nemam neki poseban idol da sam njime ocarana.. Blaa..

Trenutno u zivotu mi je ono , a ok. Nije presuper il nes slicno. Cekala sam to ljeto a sad kad je, nemrem se skroz opustit. Nes me zadrzava. U zadnje vrijeme, ne sjecam se da sam bila ono iskreno sretna i iskreno nasmijana, koi bed.
Ela mi je na moru i fali mi . Al kaj sad , moram prezivit , nece vjecno ostat tam, a ja bi trebala prestat zanovjetat i osnazit.
Prica mi sis , da sam ja na izgled vrlo snazna a zapravo sad cmizdravac ? Da, slazem se.
Jbt svaka glupost me rasplace , sam mi pocnu suze ic. Trebala sam ici , kao i svake godini na more na otok Pašman, al' na kraju nis od tog. Ma neka zbrka i ic' cemo negdje drugdje. OO Gooood , to me jedino veselilo, obozavala sam tam ic, drustvo, more aww. A kaj bum drugdje? sve novo i .... Ne znam, izgubljeno.
I tak mi sis prica o jednom njezinom frendu, kao bili su si super al' on se odselio u Kanadu i bla bla. I ja ko' glupaca se rasplacem jer me to rastuzilo?? Goood, treba pothitno ojacat.
Valjda sma u toj jebenoj fazi, pubertet. Pihh.
Stalno imam osjecaj da je skola tek zavrsila, al plasi me pojam da za mjesec i pol vec pocinje. A neeeee. Sucksss.

Idem sad njonjat. Zapravo nejdem njonjat idem tracat sa sis. To me definitivno smiruje. Jedino kaj nam je prozor otvoren pa se sve cuje, al nema beda. ma nee.

Kate.
01:00 , Komentiraj { 8 } Print

Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.

komentari da/ne

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv


Moj je poraz vrijedan kao pobjeda
Image and video hosting by TinyPic

''You Say I'm Crazy
I got Your Crazy
You're nothing but
A Womanizer ''

# somebody's still here
katarina <> name
enough <> old
karlovac <> place

Image and video hosting by TinyPic

Ja sam ja . Nemam riječi koje bi me mogle opisati. Mogle bi sve. Placljivac, snažna, tvrdoglava, dobra, ma svee.
Ona koja nikada nebi iznevjerila svoje prijatelje, ona koja bi sve dala za njih. Ona koja bih za njih umrla? Ne znam..
Ona koja u svakoj jbnoj situaciji trazi nes lijepo i nes dobro , ona koja se moze rasplakat na glupost..
Ona koja zna voljetii.

MSN <> yes !
Facebook <> yes !
Tagged <> yes !

She's still here
Ne postoje osoba koja bi dala sve za mene . Mozda ona , voli me , postuje i cjeni sto god da napravim .

''Budi uz mene , jer ti
samo ti me mozes
spasiti ''


sis<3

♥♥♥

Image and video hosting by TinyPic

>>Karla
>>Ella
>>Alma
>>Nina
>>Kety

>>Bruno , Karlo <3

- - - - -

credits
duckdz. - x x x