Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/uniqueheart

Marketing

Is here in my arms ..

boomp3.com

Sad sam dosla iz vana. Bilo je ono , ok. Bili smo na nekom igralistu i onda smo se malo vrtili na vrtuljku i tak xd . a bilo je ok. onda su zvali murju radi galame i vike, blee, pa su nas dosla upozorit.
Sis mi je danas otisla na more, eh skim bum ja veceras, i iducih sedam dana tracala do 4 ujutro? neko se nudi? Jer bum umrla od dosadeee. Sam kaj onda ujutro prije 12 nema buđenja.
Danas sam bila sa Karlom u gradu. Robna kuća se zatvara u 8 a mi smo jos u 8 i 5 bile unutra. dok ja nisam skuzila da zenska ludi i pogledam ja na mob i skuzim konacno da bi trebale izac. Onda sam se ipak u zadnji cas odlucila da bum si kupila neki lancic. A onak, fora je, saarenn. Hh.
Sjecam se mojih prijasnjih blogova, bilo je puuuno slikica na njemu, pjesmica, ovog onog, sad mi se to nis neda. Sam pisem kilometarske postove iako nije ni to nes preeezanimljivo. Cak me iznenadilo kaj sam u prsolom posu imala cak 7 komentara, mislila sam da cu imat jedva dva, onak da ce me se neko tek toliko sjetit. Jer svi su pozatvarali blogove pa nikog bas nema na netu. Ajd hvala vam, barem citate post. I znaaam, da je i ovaj moj blog sam jedan od onih kopirka, al sta saad, blee mora i to neko ;)).
Svake veceri dobimo besplatni kruh, jer blizu nas se peče kruh za neku pekara pa dobimo vrucccii kruh, ajme sta je finii, jos mi je toplo od njega.
A vani je vrijeme usrano da nemrem bit vise, pada kisa cijeli dan, pa je sve mokro i hladnoo. A kad mi prica frendica s mora da je tam sve ukupno kisa pala 2 dana, aaaa jbg kad mi nismo na moru ;)).

kad je bila dodjela sjedodžbi u elinoj skoli, cekala sam ju ispred skole sat vremena, i kak mi je bilo dsoadno uzela sam neki fucking stapic i pocela si crtat srce na lijevoj nozi. I jos uvijek, bit ce mjesec dana, to srce stoji. Nije se ni pomaklo, i to me brine sta ak ostane. sta ak dobim neku fucking bolest, mamaa. ne znam kaj cu. valjda ce proc, nadam see.
Idem sad jesti i blejat sama. nema moje sis tak da mislim, da cu ranije njonjat. Pozdrav

Katee

P.S.
Srcekoo
Image and video hosting by TinyPic

Post je objavljen 21.07.2008. u 16:31 sati.